Borsa duzeltmesini yaparken en onde yapar bu serefsiz kagit
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Borsa duzeltmesini yaparken en onde yapar bu serefsiz kagit
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizi düdüklerini birde resmi yoladan yaptıklarını böyle ilan ediyorlar ya işte ona üzülüyorum başka hisselerde lkitide sağlayıcılık olduğu zamanlarda hisse alıyor başını gidiyor bunlar o maksatla bir senedir hissenin fiyatını düşürmeye çalışıyorlar sorsan likitide sağlıyorlar ama sadece o cepten bu cebe ünlüye para kazandırıyorlar 16 milyon ky de hisse var onu toplamak bence tek dertleri
bu sabah gelen haber
file:///D:/indirilienler/03.01.2019%20-17.01.2019%20TAR_HLER_%20ARASI%20MAKTK%20L_K_D_TE% 20SA_LAYICILIK%20__LEMLER_.pdf
tam allahsız bunlar tüm hisseler uçtu bunlar yerlerde anasını öptüklerim. ytd
1.51 ve 1.52 de ne var bu kadar zormu üstüne atmak gözde bugün yine gidiyor
satış ile ilgili haber geldi 1.80 gördü yaklaşık 1 ay oldu geri geldi ancak bok çukurundan çıkamadı bunlar domuz herhale çünkü domuzlar bok çukurunu seviyorlar çıkmak istemezler
kimse kalmamış umutlar bitmiş
sağlıcakla kalın... ytd
yine aynı filim 1.52 aldı dönüp 1.49 verdi yeter artık ne yapmak istiyor
al gülüm ver gülüm
sonunda al gülüm dedi :):)
yine 1.63 ustunde kalamadı geri geldi işlem hacmi düşük fazla umut vaad etmiyor ytd
yani küfür se küfür eden edene zaten birde ben etsem ne yazar kuyruk acıları var ama bu baskıların kendi kendilerine al sat ver al bakalım bize mi kitleyecekler mal mı alacaklar elmizide üç kuruşluk mal kaldı inat ettim alsam satsam da hep elimde bir miktar tutacam senin hisselerini bakalım müşteri buluca şirketimizin hisseleri türk borsasında işlem görüyor ama biz sahtekarlıkla milletin elinden anca bu kadar topladık isterseniz siz toplayın borsadan mı diyecekler yoksa baskılayarak daha toplacaklarmı pek fazla bir büyük kimse yok ortalma 5000 lot olsa insanlarda kaç bin yatırımcısı var tabi bazılarında 50 bin 100bin lot olanlar da vardır asıl onların ve daha büyük olanların çözülmesini bekliyorlar ben çerez olsun diye bu nane hisseyi tutuyorum başka yerlerde de al satlara devam işim gücüm olmayınca ekmek çıkarmakta en çok zorlandığım kagıtsın maktk
pasta atabilen varmı acaba
1.57 ustune atıp kalmalı
Gorusmeler baslandi.diye kap aciklamasi gelmeden hareket baslamaz kolay kolay
Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gorusmelerin ne zaman baslica hakkinda bir bilgisi olan yokmu.cokmu uzun surdu bu is
ufak ta olsa citi yabancı alışı var
http://www.patronlardunyasi.co...sel...a-satti/215372
Son cümle önemli
Zannetmeyi bıraktığın an, Farketmeye başlarsın.
Sayfaa acilmiyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayfa açılmıyor ne bu
son cumle ney
Link açılmıyor.....Sanırım haber Yıldız Holdingin gıda dışındaki alanlardaki yatırımlarını satması ile ilgili. Kağıt işleme fabrikasını Topbaş ailesi satın almış... bununla ilgili bir haber diye düşünüyorum.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...a-satti/215372
Maktk ile bu haberin ne alakasi var.maktk i yildiz hol.almak iatiyor ama bu haberde maktk dan bahsetmiyor.
Birde bu haber 18 Ocak 2019 Cuma 09:24 de yayinlanan bir haber
Sayın ayaz52 siz yatırım yaptığınız firmanın kimin iştiraki olduğunu biliyormusunuz?
Yıldız holding iştiraklerini inceleyin isterseniz, ana faaliyet alanı dışında kalan iştiraklerini, yeni sahiplerine teslim edip kaynak sağlamak amaçlanıyor. ( Tabiri caizse devasa borç karşısında kemer sıkma politikası ile faiz kapatmak ) Burada firma veya hisse ismi söyleyip hedef göstermeye gerek yok.
Bilgi amaçlı paylaşım yapıyorum
Buradaki tüm arkadaşların normal olarak bakış açıları ve sabır eşikleri farklıdır.
Bol kazançlar dilerim
Gideyim şu şirkete ben bi pazarlık atayım diyorum, hiç olmazsa bi müşteri çıktı derler,belki kap a açıklama yaparlar!
MU uzat elini, söyle fiyatını!
dikkat çekmeye çalışıyorlar
yürüyeceksin varmı ötesi..
Endeks rekorda maktk ekside.
Henüz yorumlardan halaa daha kimse ana avrat sövmediğine göre bana göre alım noktasında değil. Lanet olsun beybi.. o dikkat çekme hareketinde 1.54 den sattığım 5000 lotu 1…57 den elime verdiler
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.40 in altina inmedigi surece hedef 2.00
Bilanço ne zaman gelir acaba bilgisi yada tahmini olan varmı
1.55 ustune atıp kalmalı
Hissede teknik yükseliş bekliyorum bugünlerde 1.75-1.80 aralığında bir hareket bekliyorum.. bu hisse yapıcıları profesyonel hareket ediyorlar ve yatırımcı topluyorlar sanırım.. örneğin Banvit Bir zamanlar 3 liraydı. Şimdi 10 lira diye küçük yatırımcısı yokmu sanki.. neden olmasın.. hayırlısı ben elim mecbur bekleyeceğim..düşse de kalsada
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.