hissede bu denli yüksek hacimli işlemleri yapabilmek yürek ister. Bir oyun oynanıyor. Gaza ne zaman basacaklar göreceğiz.
Printable View
hissede bu denli yüksek hacimli işlemleri yapabilmek yürek ister. Bir oyun oynanıyor. Gaza ne zaman basacaklar göreceğiz.
4.29 kadar elinde ne varsa verdi dün yüksek ten alan heralde
[emoji3]. Bilançocularda geç kaldılar ne hikmetse...ytd...!!!
koy verin gitsin. Kutpo bu adamı vezir de eder razil de.
koy verin gitsin. Kutpo bu adamı vezir de eder rezil de.
Burdaki hareketler normal değil birisi tahtaya taşımak için girecek gibi sürekli aşağı yukarı sert hareketler görmekte 50 milyon la tahtayı 10 üzerine rahat taşır
Bunu yapacak güç var ellerinde. Bunun için bir sebepleri olmalı. Bir haber atmaları gerekiyor ortaya tek şart bu.
Habere falan gerekmez pd dd 0.55 lerde 1 in üzerine çıksa bile hala ucuz olduğu kesin başka şirketlere bakarsan ne yaptığı belli olmayan şirketler Pddd 4 leri gösterdiler
Piyasada ucuz hisse bol miktarda var. Operasyon için bir neden bulmalılar. Ambalaj fabrikasının satılması, ortak gelmesi, sermaye arttırımı, süpriz bilanço gibi.
Kimse boşuna uğraşmasın bu kâğıdı kim ne için alacak...?...ytd.. !
Paranın dini imanı yok be kardeşim. Birileri bir gün gelir garibanı düdüklemek için dün neden aldıysa yarında alır kucağa bırakır hiç şüphen olmasın.
Bilirmisin bilmem , çok güzel bir ÇİN atasözü var. Burası borsa, kim kime korsa😂😂😂😂
Aynen bekleyip görelim bakalım neler olacak ucuz olduğundan rabette olmuyor ilaa 8 9 olsa millet siraya geçer 😄😄😄
Ismen i kaçırdık crfsa kaciracagiz bunun yuzunden
Hayatta çok daha büyük acılar var üstad. Giden para olsun. Allah sağlık ve mutluluk, ailesi ile birlik versin ilk önce insana. Para kazanılır, kaybedilir. O yüzden 1 de olsa batsa gitsede koy ver gitsin Çok takılma sen. Başkasının derdi senin derdin değil be gözüm.
Şahsi fikrim, hiç bakmayın derim. Hele ki borsa show yaparken bunun geri tepmesini görmek en büyük tehlike. Sinirlerinizin en gerildiği an. Size hata yaptırabilir. Bakacaksanız Kapanışlara bakın yeterli.
bu yine iyi iskur hissesi var 2 tane onda 5 dk işlem oluyor onda da alan satan pek yok bende memleketimin şirketi dir diye aldım herseyini bildiğim için eskilerden beri alır satarim 1.80 fiyatlardan beri güzel karlar gördüm hissede temettü öncesi yükseliş ve dünkü yükselişte karla çıkabilir dim ama başka hisseye gideşimdi pek yok bu sene burdayım hayırlısı artik
Bu ettiği kârları ne ediyor bilen anlayan varsa bilgilendirme talep ediyorum....!!!yoksa bunun yüksek oranlarda bedelsiz vermesi gerekmez mi?...ytd...!!!
sag cep sol cep
ytd
zararına sattım birazdan kaldırırlar
bırının kendını feda etmesı gerek ıdı
ytd
Bilançoyu incelerseniz,firmanın özkaynakları 310 milyon olmuş! Sermayesi ise 39 milyon yani bugün yönetim isterse %600 bedelsizi verebilir. Para ise firmada aktifi fonluyor.
Ha bu Patronu savunuyorum anlamına gelmesin. Bir sürü yanlış yapıyor ky ya ama açıklanan karlarla ilgili sizin söylediğiniz ve efe nin yorumu hatalı Y.T.D
Bu patronların ne yaptığını biliyor olsaydık bizde onlar gibi zengin olurduk. Onların en büyük özelliği bizim bilmediğimiz olan her şeyi bilmeleri. O yüzden onların canı ne zaman isterse fakir fukaraya bir lokma vermek belki o zaman sevaplanırız. Öbür türlü sürünmeye devam
Bu arada Sayın İboağa, sürekli olarak biz ky’ların satmasını ister bir hali var. Merak ediyorum niye?
Örneğin bu firma ile alakalı olmayan Ng recidence i sürekli yazıyor. Bu arada ona da Bilgi vereyim teslimler başlamış.
Benim kanaatim Kutpo bilanço, borçluluk, karlılık ve iş alanı olarak borsa daki şu an. En iyi 10 kağıt atasındadır ancak çok sığ bir kağıt ve patron tahtayı yönetiyor! Bilanço ile oynuyor! İstediğinde Karı gizliyor. Ciroyu düşük gösterebiliyor vb.
Kısaca sinirleri sağlam olmayana bu kağıt para kazandırmaz! Ama iboağa’nın söylediği gibi bir yapı da yok! YTD
Kutpo yapısal anlamda ve sermaye yapısı anlamında borsada bir çok hisseden çok iyi durumda. Denildiği gibi sığ olması ve patron hissesi olması hisseye olan ilgiyi azaltmaktadır. Patron kontrolünde olması nedeniyle iş tamamen şartlar oluştuğunda patron izin verirse hissede yukarı yönlü hareket başlıyor. Bu kadar baskılanmasının sebebi ve yukarıdan ky ya dağıtılan malın aşağıdan toplanması için bu kadar uğraşılmasının sebebinin yine iyi bir hareket yapmak için olduğunu düşündürüyor. Bu ne zaman olur hiç bilinmez. Belki 3 belki 10 yıl sonra. Gereken sabır.
Siz olsanız özkaynakları güçlü, borçsuz, sürekli kar eden, ihracatını sürekli arttıran, fabrikalarını yenilemiş, devletin anti damping uyguladığı bir sektörde Pazar lideri olan, dünyanın en büyük kapasitesine sahip bir fabrikanız olsa bırakırmısınız?
Bunlar kutahya porselen den önce Keresteciler di kutahya porselen i aldıklarında ellerinde başka birşey yoktu şimdi güral cam güral kiremit güral makina tatil köyleri oteller güral porselen güral kiremit kutahya seramik güral viteifiye ve burdakileri aldıkları yönetim kurulu maasiylami yaptılar. Ve Enson kutahya seramik fabrikasını kendi oğluna sattı karşılığında porselen fabrikası aldı bizde yedik asıl karlari gizletip başka şirket dışı yatırım yaptılar. Bunlar gözle gorunenler.
Sorun hissede değil. Sorun tamamen tahtayı yöneten grubun izlediği yol. Borsanın gerçeği bu grupların amacının para kazanmak gerçeği ise mutlaka buradan da birgün para kazanmak olacaktır. Çok ciddi bir psikolojik savaş yaşatıyorlar yatırımcıya.
Patron hisseye istese yabancı ortak bulur ama bulmuyor cunku şirket karlı bilancolar da istediği kalemi gösteriyor çünkü hesap soran yok karışan yok yabancı sermaye ortak olsa bilanço gerçek rakamlar görürüz çünkü yabancı sermaye yönetimde her kalemi inceler denetler temettü şunu ister aile şirketi ile yabancı ortakli şirket arasında fark budur suan 4.30 alan şirket yabancı ortak olsa 10 üzeri olurdu.
Kutpo nun çok sert ve uçuk hareketler yapacak potansiyeli her zaman var. Bunu nasıl ne zaman ne şekilde yapacağı önemli. 1 ay içerisinde 4 TL den 9,4 TL ye götürülen hissede her şey normal karşılanmalı. 75 bin endekste zirvedeyken 125 bin endekste dipte sürünmek gibi
Borsa yla ters oranti yapacak sanırım