Nick post uyumu... :D
Printable View
Sayın eto,
çok basit bir soru sordum. Cevabını da alamamış durumdayım. Ama ahiret sorularıyla karşı karşıyayım şu anda ! Eğer merakınızı giderecekse cevaplayayım. Ben günlükçü değilim. Bu kağıdı 6 yıl önce 4.08 den aldım. Ve satmaya niyetli değilim. Ama kapanış fiyatlarını takip ediyorum. Lütfen siz de benim basit soruma cevap verir misiniz ? Kağıdın CUMA seans sonu kapanış fiyatı nedir ?
3.00 dan kapattı kardeşim
Dostum 3 den kapattırdık ama tamamen yapay dı ben moralleriniz bozulmasın diye 2,80 den 3 e kadar olan 5250 lot alarak kapattım o yüzden fazla güvenmeyin adam 2,80den yaklaşık 22 bin lot sattı son 2 dk da kendi haline bıraksam 2,80 di yani 3 yapay bir kapanış oldu seni yanıltmayalım oyüzden... Asla ytd dir
Sizle beraber 10500 lot da başka biri almış 3 e kadar birisi 1 lot la diğeri 500 lotla kapanış yapmış zaman daraldi genel kurul her geçen gün yaklaşıyor bu iş bir karara bağlanacak hakkımızda hayırlı olan karar çıkar inşallah ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170812/a6bq66ni.jpg
dünya borsaları kapanışları.
http://fs5.directupload.net/images/170812/cnlrxras.jpg
ağustos ayı düşenler çıkanlar.
https://i.hizliresim.com/0BoBmR.png
Şayet 2 seans daha 3 ve hafif üzeri kapanış gelebilirse özbal iyi bi hareket gelebilir zaman daralıyor
2.90 desteğini izlemek lazım.
https://********/b08082017 güzel bir gün, güzel bir hafta olması dileğiyle.
Kağıt gibi forumda tükenmişlik sendromuna girmiş. Eee haksız da değil forum arkadaşları. Eskiden öğlene kadar 4 sayfa paylaşım olurdu.
kağıt spkya carpıldıya daha adam olamcuk
Biraz da ben çarpmaya çalışıyorum ama kaçırdım 2.81 den biraz üstünde bekleriz bizde.gittiğimiz bir yer yok burdayız.
neymiş efendim erbosun 3 katı büyüklüğündeymiş,sermayesi 5katıymış,kar desen o biçim ama yapılan hesaplar 55 katı.güvenimizi çok sarstın erciyas efendi.
eger spk nin karari olmasiydi hisse once 5 - 6 lari gider , birlesme karari cikmayinca sonra tekrar 2.90-2.50 araligina donerdi diye dusunuyorum. Karar oncesi kagit lokomotif gibi yukari gidiyordu.. bazi yatirimcilar ben 5-6 lardan satar isime bakardim diyecek , saygi duyarim.. Ama cogu kucuk yatirimci satmaya firsat bile bulamazdi, ozelikle de yukaridan pozisyon alanlar. Spk kararini bu yonden de degerlendirmek lazim..
"Spek efendi soyle satti boyle aldi" yorumlari bitti .. farkinda olmadan kagidin imajina zarar veren moral bozan yorumlardi . Ayrica bu kagitta uzun vade de bekleyen sabreden kazanir .. kisa vadeli beklentiler moral bozup duygusal dramatik karar vermenize neden olur . Elbet duzelicek bu tablo..
İnşallah bende katılıyorum güzel yorumuna ytdr
Bu arada şafak 10 gün genel kurula
bugun 3 40 üzerine ne güzel olurudu
Boğalar uyuyor @sancaktar67 ve @drc
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş daha adam olmaz diyorsun şimdi 3.40 olsa diyorsun hangisi bida düşün ytdr
spk görmuyormu pekı ipek elek kozlar sonra park elek kısa zamnda primlenen kağıtlr
oldurdu bizi 3 ay bide gene spkya taklrmı acaba
2.80 den toplama pesindeler gelmeyince mecbur yukarıya asilirlar işlem hacmi daraldi kimse satma peşinde değil bu fiyatdan inşallah kısa zamanda yukarı olur Erciyas kayıtlı sermayeyi yükseltti bir hesapları vardır sabredip gorucez bu kadar bekledik ytdr
2.81-2.83 bekliyorum de haydi spek misin nesin...
14 Ağustos Pazartesi hayırlı işler..
Olağan üstü toplansalar sorunlar çoktan halledilmişti..
Her şey normalmiş gibi olağan toplanıyor profesyonel yöneticilerimiz..
Toplantı gündemini merak etmeye başladım...
Genel kurul İstanbul'da olsa da gitsek
İstanbul olursa giderim nasipse
Nasıl beğendinizmi fabrikayı işler yoğunmu
şole yağlı bi haber gelsede neşemızı bulsak
Nasibde varsa kazaniriz birleşmeyle ilgili sordunuzmu
Birleşmeyle ilgili bir cevap aldınız mı
İnşallah hayırlı olur hepimiz için soyledikleriniz olumlu konular bizlerle paylaştığın için çok teşekkür drc kardeş
çok beklettin spek.gösteriyorsun vermiyorsun.şakamısın nesin.nakiti bağladık oraya mipaz ı kaçıracağım şimdi haydi gel o 2.83 muhabbetini yaptın madem devamını getir .
adamımız bence okuyor bu yazılanları.
Bende 2 yıl önce bir pazar Düzce ziyareti sırasında görmüştüm,fabrika bahçesinde 7-8 tır Boru yüklenmiş bekliyorlardı..
Tabi TANAP tam gazdı o zamanlar...