2 günde iyi trade yaptırdı:)...ytd.
Printable View
2 günde iyi trade yaptırdı:)...ytd.
Senden başka yazan da yok, kimse yok galiba.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki bedelsiz alacaz, yediğimiz darbenin haddi hesabı yok:))) nasıl olacak bu işler? ytd
şu kötü günlerde iyi direniyor Allah var..ytd
Ostim Endüstriyel Yatırımlar (#OSTIM)
Bedelsizine Kurul'dan onay çıkan bir diğer şirket olan Ostim, 133.404.250 TL'lik mevcut sermayesini, 14.707.672 TL'si iç kaynaklardan, 9.305.092 TL'si ise kar payından olmak üzere toplamda 24.012.765 TL yükselterek 157.417.015 TL'ye çıkaracak.
spk.bülteninden
Bugün %18 bedelsiz bölündü soluğu 1.85'de aldı,senin vermiş oduğun bedelsizin içine edeyim amk:seyt:...Artık başlarlar dahada indirmeye,1 oluşunu bilirim ben bunun,bütün bedellilerine katıldım halk arzdan beri takip ederim 5 alıp 10 üstü satışım vardır,epey para kazandık sonrasında ama bugünkü hareketi ona yakıştıramadım,itoğlu it tahtacıları var beceriksiz,zaten şirket yönetiminin ne yaptığı belli değil,zamanında onlarda bize itlik yapmışlardı zimmetlerine para geçirerek...Neyse yine mecbur toplıyacağız düştüğü yere kadar...ytd
Bu yapıkredinin derdi ne alıp alıp sonra basıyor birisi kuyruğuna kötü basmış galiba acısını çıkartıyor tabiki olan bize oluyor yoksa grup mu yapıyonuz ş sizler bi yerinizde patlar inşallah
1,79 yukarı devam eder bu grup giderse iş yat bankof uçurur bu kağıdı demedi demeyin ben dedim
Bankof bile kaçtı bu ş sizlerden sen neymişsin be abi 1,72 😩
Bugün tabana kadar indirdiler 1.48 gösterdi,150 üstüne attı ama sıkıntılı,endex uçarken bu devamlı 170-80 arası oyalandı,senin verdiğin bedelsizin amk...Neyse 1.50 sildik süpürdük yönetimin bir yerine uydururuz,nasıl olsa zamanı geldiğinde çırpınacaklar,zaten defalarca 1.50 rakamlarını koklar,huyu budur.
1.50 olan hisse birden 1.70 üstüne attı,peşi tekrar 1.50:p...İlginç hisse,ne kadar çıkarsa çıksın içinde lavuklar olduğu sürece geleceği yer kürkçü dükkanıdır,bir bedelsiz yaptı içine zıçtı.:seyt:
Endex aya çıktı bu hala sürünüyor,valla endexse göre çok bedava görünüyor,yeride 2 üstü,tabi biz deyince olmuyor tahtacının keyfine kalmış:he:
Hala alçak sürünmede 1.60-1.58 ne yahu,endex aya çadır atmış:he:
Güzel hisse güzel bir hikaye görüyorum. Ufak ufak aranıza katıldım ortaklarr.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net Dönem Karı veya Zararı
11.471.137/28.887
ESAS FAALİYET KARI (ZARARI)
16.473.307/-89.259
müthiş,inşallah sükut-u hayal olmaz.
2 duvarına çarpıyor geri geliyor 170 rakamları çok seviyor,endex sert düşşe yeri 150,zamanında umut vaat ediyordu,şimdi yerlerinde yerler esiyor,normalde yeri 3 üstü,nerede o günler...
bugün bank of america merıln lınc üzerinden %6 paya ulaştıgını belirten bir yazı kap a yollamış. Hayırdır. kimse almayınca yardıma gelin mi demek istiyor? yoksa gerçekten sahipsiz olan ostimi birilerinin namı hesabına satın mı alıyor. hadi hayırlısı.
bank of un alıp almamasının bence hiçbir bir önemi yok. ha o almış ha ziraat yatırım ne fark eder ki?
Önemli olan şirketin finansallarındaki yılbaşından bu yana olan düzelmenin ve güçlenmenin devam edip etmeyeceği..bu bakımdan çok yakında açıklanacak olan 6 aylık bilançolardaki karlılıktaki olası artış hissenin fiyatını yukarı doğru sürükleyecektir.
Ostim 2017'de 25 milyonluk borçlarını kapatmak için %100 bedelli yaptı, bir de 2020'de %75 bedelli yaptı. %75'den aldığı para nereye gitti soru işareti.
Şirket 2013 yılında 10 lira civarından halka açılmış. bugün 2.07'de TL. Dolar bazlıyı geçin tl bazlı bile şirket zarar ettiren bir şirket.
2017'de bedelli yapıp çok değil 3 yıl sonra tekrar bedelli yapıyor. Akıllara Sedat Peker'in açıklamaları ve daha sonra Mine Tozlu'nun itirafları geliyor. Bist 110'lardan 330'lara geldi. Ostim 2020 bedelli bölünmesinin bile altında kaldı. Yaşanan onca enflasyon oranına rağmen. SPK'ın bu şirketi ve patronlarını incelemesi gerekiyor.
Evet kemal kılıçdaroğlu'nun bugunkü açıklaması ile her şey daha net oturuyor. Ostim patronu ve iş birlikçileri KY'ye yaşattıkları zararı vermeli.
hayret bir şey ya...daha neyi bekliyorsunuz,yeter artık,toplayamadınız mı yeteri kadar,iflahını kestiniz milletin,yazık...
2.45 den ortak olduk bakalım ; izleyip görelim.. ytd
Arkadaşlar kağıttaki problem ne? Endex olmuş neredeyse 5000..!
İnsanları fena bıktırmış herhalde 10. Aydan beri kimse yazı yazmıyor buraya ilginç.
bu kağıt millete ne kadar eziyet etmiş böyle kağıtları borsadan atmak lazım böyle şirketler borsaya sokulmamalı bizim borsamız semt pazarına benziyor bu kağıt canlı duruyor küçük bir alım yaptım hareket yapacak gibi duruyor nasıl bir haber yada beklenti var bilmiyorum izlemeye aldım alımlara devam edecem ateş olmayan yerde duman çıkmaz sadece tahminimdir
dolaşımdaki pay oranı yaklaşık yüzde 85, 175.016.433 sermayeye karşılık sadece 2.445.642 komik ve cüzi bir kar yani öyle ahım şahım bir finansalı yok. Bizim bilmediğimiz ama birilerinin duyduğu bir haber yoksa bu hareketi gerektirecek bir özelliği yok olsa olsa bir grup girmiştir yakında aynı hareketi aşağı doğru yaşarsa şaşırmayalım. Dikkat edilmesi gerekir. ytd
Türkiye borsasında bu imtiyazlı hisse kazığına kimse ciddi olarak karşı çıkmamış spk sıda yargıç gibi deüil taraftar gibi hareket ediyor bunun gibi insanların tokatlandığı bir sürü hisse var sen parasını vermişsin almışsın ama mal senin değil yine satanın malı olarak yasal güvence veriyorsun böyle saçmalıklar ne zaman sona erer kimse bilmiyor kağıtta hareket bekliyorum alıcı çok ısrarlı tahminim bu yönde gözümüz üzerinde olacak bir kaçgün stabil olursa daha sağlıklı olur sanırım
Hisse dur durak bilmeden iki haftada güzel ralli yaptı ama topiginde yazanı çizeni yok,
Önemli bir haber akışıda bulunmuyor ,normal şartlarda minare çıkışı olan grafikler hep tereddüt oluşturuyor bende ( icindeysem durmam,disindaysam girmem gibi ) hacim güzel alıcı neden aldı? Yıllardır yatan hisseyi kime satacak ?
Bilmediğimiz bir durum olsa gerek, eğer güzel bir haber gelecekse coşkulu seanslar olması muhtemel,yok haber gelmeyecekse dikine dikine çıkışı ilginç.Tutarli Bir öngörüde bulunmak istiyorum ama olmuyor :)
CPH2219 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ostim eski kayıplarını telafi edebilir tokatlanan insanlar için üzülüyoruz harami bir düzende insanlar sahipsizdir mafya kuralları hüküm sürer üç kağıt ekonomisi bir gün mutlaka çökecektir ostim hiç bu kadar güçlü durmamıştı ümitliyim umarım yanılmam bir beklenti olmasa böyle durmazdı çözülürdü
Daha nasıl olsun,zamanında 1.50-1.70 ebemizi bellemişti,3 üstüne attığında 2.90 çekinerek damladık 3.50 gönderdik,yani alan hayrını gördüki 9 üstüne attı,dikkat çekerim bu firmada hırsız çoktur,zamanında milyonları cukkalamışlardı,götürür,götürür peşinden kucağa iyi bırakır,karda olanlara tavsiyem elindekileri boşaltsınlar,halka ardan beri takılırım son 1 senedir pek takılmıyorum,halka arzda 5 alıp 15 sattığım hisseydi,günlük % 50 gideri vardı,spk sonra 25 yaptı dibi boyladı,bedelli falan derken 1.50 altını görmüştühedefim 2.5 idi postaladım peşini bıraktım:hi:
Aynen belirttiğim gibi yaptı,13 gördü,10 altına düşmedi moduna yattı,peşi 9 oda yetmedi 8 bugün 7.57 taban,ne güzel milleti soyuyorlar don gömleği bıraktık milletin iç oganları görünür hale geldi irecep ve adamları tarafından,temmuzdan beri kimse yazmamış sadece ben yazmışım,demekki millette mani kalmamış:notr:
Bugün itibarıylan 5.55 taban,adam 13'den beri aşağıya basıyor,her basışta 50-100 lot ilave ediyorum d.şşağına,yazdığım gibi içi hırsız dolu,ülkeyi yönetenler yalancı hırsız olursa mecbur bunlarda onlara uyuyor.
Adamlar dipten dün 9.60 tavana kadar çıkarttı,birden bugün 8.40 gösterdi malı milletin kucağına bıraktı,9.10 alayım şurdan demiştim anında 8.90 yaktı aldığım gibi postaladım,iyiki satmışım bugün 8.39 gösterdi,bu seferde 8.40 aldım oda güvenmeden,nasıl olsa 6 altından aldıklarımdan karım var,onları bile 7.50 ucuz gönderdim...milleti aldattılar,gidecek gibi yapıp ele verdiler,zamanında 13 yaptıya ona aldandılar:notr:
821,ayıp be 9.60 yaptır buraya indir,gerçi sebepsiz 13 gösterip 6 altına inmiş hisseden ne beklenir,bu kadarda oynaklık olmaz.