5,31 fragman yayında ....Yakında başganın 6,69 filmi vizyona girecekmiş :kahkah:
Printable View
5,31 fragman yayında ....Yakında başganın 6,69 filmi vizyona girecekmiş :kahkah:
Kur yarın yine böyle agrasif hareketler yaparsa hükümet kanadından veya merkez bankasından müdahale gelir diyeceğim ama ortada ne hükümet kaldı nede merkez bankası. Reis ne derse o oluyor ama oda ne derse hep tersi oluyor.
Bu duruma nasıl geldin be Türkiyem.
https://youtu.be/RSx4pfDFY0U
İzleyin görün TL nin gücünü. ABD imreniyor bize....
Ne yazardım zamanında hatırlayan hatırlar , bunların bugüne kadar yaptıkları gelecekte yapacaklarının garantisidir ama kimseye dinletemedik, bize inat her seferinde hülocular evet dedi. O nedenle diyorum ki beter olmadan yeter olmaz. Birine acımak için karşımdaki adam kendi istemi dışında acz içine düşmüş olmalı ama hülocular için acımak ! mümkünatı yok.
5.35 geldi
5.33 sabaha kadar tl acı içersinde başka bi kokuılar bu havada çok da pis kokuyo
5.3540 ....
Ya demin yazdım sn maharaj öyle de mokoko böyle de onlar da biliyor olayı.Ondan aceleleri yok siz fazla takılmayın onlara.Belli oldu işte hafif ateşte haşlanmaya devam.Arada gelip hıyarlar ateşi açıyorlar ama biraz zaman geçer ortalık durulur ,sonra gene aynen devam.Olay para olayı ,paramız yok ve para üretemiyoruz.
Dolar/TL 5.37
Dolar/TL 5.3971
5.40 geldi
İngiltere ab ile anlaşma yapmadan ipleri koparmış.!!
Paunda dikkat edin.!!
ben korkmaya başladım aq buraya kadar iyi hoştu
5.42
Değdirilmedik yeri kaldı mı ülkenin...
https://invst.ly/879hk kutuya bi değse rahatlarr..asla yatırım tavsiyesi olamaz..
1 günde %7 pirim yaptırdılar vay be.
Sen Aklıma mukayyet ol bu nedir Allah ım ....
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6,69 filmi vizyona erken girdi ....% 52 güzel koymuş.....
Sizin kazandiğiniz parada gözü olanin gözü çıksın.Ülkem adına üzgünüm,içim acıyor.ytd
9 Temmuz 2018 USD 4,50 TL
Aynı tarihte, ekonominin başına Damat Berat geçiyor.
6 Ağustos 2018 USD 5,42 TL
Artış % 20
Daha 1 ay olmadıydı :)
Arkadaşlar damada bir teşekkür yok mu ?
kabine açıklandığında 4.60 tan 4.90 fırlamıştı....
İran kararı ile 5.08.den 5.42.58
bu günün acısı inşallah çocuklarımızdan çıkmaz.
Ben bu kur artisi ile dolarcilarin bile gece rahat uyuyacagini dusunmuyorum..Artik batiyi degil doguyu ornek alan bir ulkeyiz..
Yarin cikip iran gibi sabit kur olur mu diye dusunmuyor degilim.
afedersiniz de b.ku çıktı artık..
korkutucu!
Turkısh lıra falls as much as 6.7%, bıggest drop sınce oct 2008
japon ev hanımları geldi kaçın banakoma onako
Dolarda arada bi şaşırıyor. Bi bakıyom 5.42 bi bakıyom 5.37.
Ayda 1.000 euro sabit gelirim var kenara attigim ama ülkem adına üzgünüm . Ülke yaniyor herkes sacını tarıyor .
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolonoskopi ( her erkek kadın hayatında bunu bir kerede olsa tadacaktır kaçarı yok sağlık için) hani ayıptır söylemisi makattan nah kol kadar röntgen aletini sokarlar ve/fakat o alet bir kere girdimi kol kadar olmuş barnak ! kadar olmuş pek fazla fark etmez. Yani demem o ki bu saatten sonra Dolar ha 5.40 olmuş ha yarın 5.60 sonraki günde 6 ne fark eder ki ?
yarın borsa kaç açacak allah bilir dolar bozup maliyet düşüreyim bari diyecem ama bi iş var bu duracağa benzemiyor, 6ya vursa bist 84e değse 14 cent olur. bakalım bu 1-2 hafta ne olacak
OFAC falan mı geliyor ne fiyatlanıyor bu kadar?
Kur şokunun kur krizine dönüştüğü ortamda..!!!
dövizle borçlanma sürecine aracılık eden .!!!
bankacılık sisteminin .!!!!
hasarsız bir şekilde ayakta kalması bir mucize olur..!!!
Varmı itirazı olan.?????
Günün özeti.!!!!!!!!