İyi silkeleme yaptılar o halde .dün de bu sebeple tavana bağladı.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İyi silkeleme yaptılar o halde .dün de bu sebeple tavana bağladı.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım aldığı 2 milyon lotu HSBC BOFA ve QNB INVEST ten verdiğini düşünüyorum....Bakalım Bu Hitit bilgisayar ın halka arzı pegi y6e yeni bir atak getirecekmi??
bloomberght nin haberine göre Güney Afrikadaki bilim insanları yeni bir koronavirüs varyantı tespit etmiş. Özellikle ulaşım sektörüne bağlı tüm şirket hisselerinde dünya genelinde bir düşüş yaşanıyor.
haber kaynağı : https://www.bloomberght.com/kuresel-...disesi-2292967
Cin Ali'nin teyyaresi (88.45.tl.) yere çakılmış, kimseden ses yok.. Herkes sağlam demekki..
takasa bakan oldu mu, 2 milyon lot yabancıya gitmiştir diye tahmin ediyordum..bugün de ak satıyor, belki de aldığı malın bir kısmını satıyor mecburen...çok terste kaldı adamlar, belki de çok güzel bir trend başlatacaktı, bu varyant işi patladı.
Havacılar için önemli bir göstergede Petrol fiyatı şu sıralar Brent petrol 74,40 ile %9.5 aşağıda.
Önümüzdeki haftanın göstergesi petrol olabilir.
https://tr.investing.com/commodities/brent-oil
Tabi iki bir yandan dan Dolar /TL.
2020 Martındaki kadar olmasa da Petrol de siyah kuğu ihtimali belirdi. Tam siyah olmasa da gri Kuğu diyebiliriz.
Belki de bazı devletler stratejik petrol stoklarını kullanmaktan bahsediyordu aşırı yüksekliğinden dolayı şimdi ise Kovid haberlerini kullanıp petrolde aşağı seviyelerde yeni pozisyon almak istemiş olabilirler.
Havacılar için önümüzdeki hafta Covid yeni varyantı ile gelecek yada servis edilecek haberlere, hissenin fiyatı ve döviz fiyatına bağlı olarak bir çok kişinin düeollo edeceği volalitenin çok yüksek olacağı hisseler olacak gözüküyor.
Girecekler için zamanlama çok önemli olacak gözüküyor.
Ballad of Buster Scruggs - Saloon scene
https://www.youtube.com/watch?v=Q0ZEmLosVXE&t=89s
Herkese geçmiş olsun. Hisse sayısını azalttım ama bir miktar 92 maliyetli elimde kaldı :))
Afrika uçuşları kapatmış Türkiye. Deniz kara hava hepsini. Bunu tabi bir kaç gün önce bazıları biliyordu ve malı boşalttı
Kağıt,Cuma günü 88.15 TL de Taban iken,Son dakikalarda Tabanı bozup 88.30 kapatması yemleme miydi acaba.?
Daha önceki düşüşlerde/ haftalarda,piyasa kötü olsada 86.dan aşağı vermemişlerdi..
Pazartesi günü,( yarın) aşağı salınsada 87.60 dan döneceğini düşünüyorum..
Türkiye'nin, Pegasusun Afrika ülkelerine ,zaten doğru dürüst ,yoğun uçuşu yok.Oralara sınırların, uçuşların kapatılması ( bence ) bize pek etki etmez..
omicronu tespit eden güney afrikalı hekim gözlemleri varyantın hızlı bulaştığını koku tat kaybının az olduğunu hafif seyit ettiğini gençlerde aşısızlarda yoğun gözlendiğini ifade etmiş bu bilgiler hafta ortasına doğru şekillenir diye düşünüyorum
Omicron faso fiso çıktı.. Lufthansa +%4.5 dow endeksinde havayolu şirketleri havalandı sıra sarı kuş da.. Yarın zaten açılışta 90 lı rakamların üstüne hızla atarız..Ak yatırım bugün THY de 3.2 milyon lot ile en büyük alıcı idi. Ak Yatırım ı yarın Pegi ye bekliyorum..
Thy den pegasusa gectim. Bunun semayesi az. 100 milyoncuk sermayesi var. Onunda 35 milyonu isleme açık.
Yani o yüzden en kuçük bi olumlu haberde anında tavan yapiyor.
Thy hantal.
Hayırlisı. 680 milyon dolar piyasa değeri var. Çok düşuk buldum.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hitit bilgisayar için başvuru yapılmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5e4fa4805b.jpg
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Euro 15 lira olmus .
200 binlikTofaş 400 bin lira olmuş.
300 binlik ford 600 bin olmuş.
pegasusun elindeki uçaklarin degeri yerinde mi sayiyor. Onlarda fiyatlarini euro bazında artırmalı.
Malum uçaklar tl ile alınmıyor.euro ile hepsi.
Dolayısıyla peginin değeri de artmalı.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
103 den indim 92 de ve birazda 90 altında yine bindim sarı kuşa. Virüs üstüne virüs uydurmaz ve tammkapanmalar olmaz ise bundan sonra kuşlar her çeyrekte üzerine koyarak kar yazacak
Bu arada pegasudan kazandıklarımla artık pegasusda yqtırım yapıyorum maliyeti sıfırladım :))
Yavuzhan usta yeni geldim bende. Pegasus Sabiha Gökçen pist durumu nasıl
Uçaklar full gidiyor full geliyor..Sarı kuş hep dolu fiatlarda uçmuş..geçen yıl 90 tl ye uçtuğum izmir antalya 280 tl olmuş
Dün Antalya dan turizmci arkadaşla konuştum.. Tüm otel rezervasyonlarını, turizm şirketleri kapatmışlar.. 2022 çok hareketli geçeceğe benziyor.. Umarız sarı kuş da bunda nasibini alır..
Sarı kuş 100 lü rakamlara yeniden merhaba dedi.. Umarız bu 100 lü rakamları mesken edinirsin..
Açıkçıların nefes aldırmadığı pegi 104.90 kapatmayı başardı. Bir ara 109 tl gören pegi THY ile başabaş gidiyor.. Düşüncem odurki bu çıkış, yatırım bankalarının hedef fiat gösterdikleri 121 TL ye kadar gider umarız..
Dün Tacirler 200 bin lot açıkta kaldı. Takasta o kadar mal yok. Eğer alıcı tarafında karşı bacağı yoksa ..Tacirler bu malı kaçtan kapatır acaba??
Açıkçılar mümkünse 99 TL den kapasında biraz mal alalım böyle dikine dikine gittikçe sorun oluyor biraz silkeleyiversin milleti bist bugün.
Tacirler dünde 52 bin lot açıktı.. Galiba pegasus kiralıyor piyasadan..
Pegasus da artık 120 Lira ve 150 TL hedefleri konusabilinir.
Dolar bazinda sirket bugun dahada ucuzladi gozukuyor.
Bu hafta 1 tavan kapanis ihtimali var gozukuyor bence ne kadar geri kaldigi takdirde.
https://www.youtube.com/watch?v=au61CGsFw0s
106-110 lira arasında kırılması gereken kalın bir buz tabakası var.
Her geçen gün bu tabaka zayıflıyor.Hem dolara karşı hemde zaman karşı.
Bakalım kırıcı gemi olarak hangi yabancı kurum gelecek ?
Yabancılar mı ? Yerlilerdenden İş yatırım -Ak Yatırım ikilisimi ?
https://www.youtube.com/watch?v=bKaVhXn49xY
Peki Hurkuş dövizin yükselmesi thy ve pegasusu nasıl etkiliyor? Ve daha çok Thy forumunda görüyorum pozisyon olarak iki hava yolundada var mısınız
-Hiçbir şey bilmiyorum yatırım tavsiyesi değildir.
THY nın büyük spekler var.. Pegasus u baskılayarak THY toplamaya çalışıyorlar gibi geldi.. Dün önce Bofa vererek kağıdın ve THY nın çıkışını engelledi.. Endeks çıkışını Tüpraş ve Ereğli ile yaptılar.. Bugün belkide THY ile bu çıkışı devam ettireceklerdir..
Kasım trafik verileri yayınlandı neredeyse 2019 rakamlarına ulaşılmış. Yolcu sayısı ve doluluk oranı artmış. Pegasus da daha önce yanlış emir krizi yaşanmıştı tam kağıt yükselecek iken baskılanmıştı. Şimdide vadelide saçm salak işlemler oluyor. Hayır böyle aptalca işlemler hep Pegasus da mı gerçekleşiyor gerçekten ilginç. İndirin ulan ellilere de alalım şöyle yüzbin yüzbin lot :))
Çok geri kaldı THY'ye göre.:vk:
Pistte oyalanıp duruyor.Hala uçuşa geçemedi.:vk:
Çok yükseldin, biraz düzeltme yap.:vk:
Düşmeye çok istekli:vk:
THY'ye aşırı bağımlı hareket ediyor.:vk:
Enteresan bir takas var. Yerli satmış yabancı kapmış. Eğer gözleri doyduysa conilerin pazartesi süpriz fiyatlar olabilir tekrar. Yok aşağı aşağı giderse Allah sonumuzu hayretsin