yazıklar olsun bu ülkeyi kabile devleti yapana yapması için destek olana hırsızı ugursuzu başımıza getirene göz yumana
Printable View
yazıklar olsun bu ülkeyi kabile devleti yapana yapması için destek olana hırsızı ugursuzu başımıza getirene göz yumana
Avrupa'nın kumpasını bozma yolunda yasal bir adım atılmıştır.
CHP'nin kimlerle ittifak halinde olduğu, bağırtının kaynağından anlaşılmaktadır.
Asıl ilginci, galiba, ilçe seçim sonuçları aynen baki.
Yani aynı zarfa atılan oylardan sadece birinde kumpas var.
Diğerleri gayetle uygun...:)
Şimdi bazılarınız bu yazacaklarım için bana kızacak hatta beni yönetime şikayet edecektir ama ben gene de yazmaktan geri durmayacağım...
Bu adamı başımıza bu kadar güçlü gelmesine sebeb olan Liboş/içiboş lar ve Fetöcülerdir...
Hadi Fetöcüleri anladık da
Liboş/içiboşları affetmem asla mümkün değildir..
Askeri vesayeti bitiriyoruz ayaklarına bu adamın bu kadar palazlanması için gece gündüz,içerde/dışarda çalıştılar...
Askeri vesayetten nefret ederim ama buyrun gelinen nokta bu...
saygılar/başarılar
"Her şey çok güzel olacak" Ekrem İMAMOĞLU...
Korkmayın, yılmayın...23 haziranda hiç bi yere gitmeyin...
Hayatı boyunca CHP den başka hiçbir partiye oy vermemiş ve hiçbir seçimde oy kullanmayı ihmal etmemiş bir kişiyim.
An itibariyle artık sandığa gitmeyeceğim!!!
Tekrarlanacak olan İstanbul seçiminde oy vermeyeceğim!!!
akp liler ve ysk lılar ilk iftarlarını kul hakkı yiyerek açmış oldular hayırlı olsun
bu arada brente e de birşeyler olmuş arada
Matematiksel olarak boykot edenlerin oranı genel istatistik göz önüne alındığında %1 civarında gerçekleşebilir. Bu da aslında boykot edenlerin boykot değil bir şekilde seçim sonucunu değiştirecek bir hamle yaptıklarını gösterir.
Kendi kararları ile sonucu değiştirirler. Bu nedenle matematiksel olarak oy kullanmış sayılabilirler.
hiç korkmayın bu seferki fark en az 60 70 bin farkla hak ve adelet yerini bulacaktır
HDP'nin tavrı değişmez.
Öcalan'ın avukatıyla görüşmesine izin verilmesinin HDP seçmenini etkileyecek bir tarafı yok. Batıda Kürt seçmenler içinde önemli bir AKP tabanı vardı, bunların çoğu ya sandığa gitmedi ya da CHP'ye oy verdi. AKP'nin tekrar kazanmaya çalıştığı kesim bunlar..
18 yaşına gireceklerde oy atabilecek.... BU da önemli
Korkmayın, yılmayın, adamların istediği de bu zaten...Bizim yolumuz uzun...Daha adamı Cumhurbaşkanı seçtireceğiz bunun arkasından...
*****zla, babanızla, çoluğunuzla, çocuğunuzla gidip oyunuzu atın...Kendinizle gurur ve huzur duyun...
Bu arada ilk anlarda neredeyse 6,15 e varan kur şu an sakinleşti...
O da alışıyor mu dersiniz? :)
(Alışırlar, alışırlar) vardı ya....
Bakarsınız hiç yoksa SSK Emeklisinin intibakı çıkar.
İlk iftarı KUL HAKKI yiyerek açtılar resmen...
Yanıldım, seçim yenilenmez diye düşündüm. Ancak bir şey öğrendim. Akp ekonomiden ümidini kesmiş. İşsizliği azaltamayacağını, ekonomiyi kısa dönemde düze çıkaramayacağını biliyor. Demek ki yabancılar haklıymış, derecelendirme kurumları her şeyi önceden görmüşler. Ben ülkeme güvendiğim için yanıldım. Bunca işsizi düşünürler sandım. Türkiye daha önemli diye düşünürler umudumu hep taşıdım. Evet yanıldım. Şimdi bir kez daha yanılmak istemiyorum. Yenilenecek seçimde, Chp mağdur edildiği için daha yüksek bir oyla kazanacak diyorum. Bu ülke patagonya ülkesi değil, tamam bir kuzey avrupa ülkesi değiliz, yani bir Norveç, bir İsveç değiliz, ancak Suudi Arabistan, Pakistan, Irak, Suriye de değiliz. Hukuk defalarca ayaklar altına alınmış olabilir, ancak insanımız sandığa sahip çıkacaktır. Asla umutsuz olmayalım. Ülke insanının kalitesi genel olarak düşük olabilir, ancak ben gençlere güveniyorum.
Doların ilk bir kaç günlük hareketleri sizi aldatmasın (şok atak beklemeyin...)
Yön artık seçime kadar yukarı...
Ekonomi çakılacak diyorum size....
Nisan ayı otomobil satışları gelmiş felaket çakılmışdı
Bu karardan sonra seçime kadar tüm ekonomi de işler bıçak gibi kesilecek...
Hele bir de kavgalı dövüşlü geçerse seçim çalışmaları o zaman of ki ne offf
saygılar/başarılar
Bu hukuksuz karar yüzünden onbinlerce kişi işsiz kalacak.