Benim yazdığım markayı tahsildaroglu üretiyor
Printable View
Amcaları bej kitaptan dolayı desen acaba ne derler :)
https://www.federalreserve.gov/monet...k_20190717.pdf
#SONDAKİKA
Pentagon, Türkiye’nin F-35 alması ve ABD-Türkiye ilişkileri hakkında saat:22:00’de basın açıklaması yapacağını duyurdu.
f35 programından çıkarıldık ama dolarda en ufak hareket yok, anlaşılıyor ki mb viopta gücünü sonuna kadar kullanıyor.
Ek 22813
Pentagon açıklaması
kısaca diyorki,
Türkiye ne yazıkkı rusyadan s400 hava savunma sistemi almaya karar vermiştir ve bu şartlar altında f35 programının devamı mümkün değidlir. f35 sistemlerinin kabiliyetlerini s400 sistemleriyle rus istihbaratı sonuna kadar tespit eder diyor biz yinede patriot için konuşmaya devam edecez türkiye natonun çok önemli 65 yıldan beridir müttefiki bizim orduyla onların ordularının ilişkileri çok güçlü biz onlarla ilişkiye devam edecez s400 sistemlerinede çok dikkat edecez vs.
Bukadar yumuşak bir açıklamada beklemezdim ben, sanki trump hakikaten dediği gibi orta doğu çöplüğünden çekilecekde çekilirkende gizli kankası rusyaya meydanı bırakacak gibi bir açıklama.
Işık ökte bile dolarin niye deger kaybettiğini anlamamış çok şaşkın...
Dün sabah bloomberg radyo dinledim. Borsada 94 bin bekliyoz dolarda artis dedi.. borsa 100k oldu..herkes ters köşe
Geçen Kasım'da TCMB.ye viopta işlem yapma yetkisi verildi
Yine de anlaşılır durum değil
Yıl sonuna kadar fedin 75 bp indirim fiyatlaniyo dunyada dendi. 50 bp olursa tum hisse senetleri hızlı satış gelir.. bizim tl degerlemesi bu nedenle 75 bp sebep
300 bp indirim dolara etki etmez dendi..
s400 falan hepsi efsane
insanlar dusunurdu s400 gelse dolar 10 tl olacak
onlar hepsi boz sozler
4 tane cop gelip diye oyle seyler bir an etki yapip biter. iktisat koku kotudur aslinde ve yine gelecekte hamle yapacak dolar tl
ama trumpa gore dedigiz sey bence dogru degil. amerikani trump yurutmuyor kardes, bugun gordunuz amerika 50 ton altin suryadan amerikaya almislar
simdiki durumda amerika sadece para altin petrol ve baska seyleri yari fiyat ve hatta bedava toplamaktir!
İlla döviz taşıyacağım diyenlerin, Doları özellikle bu dönemde altın ile hedge etmesi iyi olabilir kanaatindeyim. Tabii altın şu an yüksek seyrediyor, geçen hafta ortalaması 60 olan gümüş rasyosu 93'e dayanmıştı.
Ben biraz kenarda tutarım Dolar'ı hep acil durum parası olarak. Benim için başka bir işlevi yok.
Ama yatırım tavsiyesi falan değil tabii. Benim haddim değil o işler.
Ustadlar
Ben bir halt ettim sormayin gitsin 😥😥😥
Dikkat dikkat
Ünlü yatırımcı Webster dolar aldığını beyan etmeye çalışıyor sanırım :kmk:
Konut piyasası çökecek mi demek bu:thumbdown:
Yahu bu adam 3 ayda bir evmi degisiyor gecen yine tasinmaya yasli huysuz bi adamdan ev almadin mi
Güle güle oturun. Bence fena bir zaman değil ev almak için. Faiz indirmi kredi faizlerine de yansırsa ufak bir balon daha oluşabilir. Ayrıca millet para harcamıyor, biriktirdi de biriktirdi bir kesim şu bir senede. O para gidecek bir yerler arıyor şu an kendine. Konuta giderse yine fiyatları şişirecektir.
Evet, bir sonraki adım o olacak gibi. Ama yazmadım onu tabii. Almanya'nın 1. Dünya savaşından sonra yaşadığı hiperenflasyon iki aşamalı olmuştu. Birinci dalga insanları harcamalarından kısmaya yönlendirmişti. Piyasada para kalmayınca para basılmıştı bol bol. Ama onlar da harcamaya dönüşmemişlerdi. 1. dalganın ardından ekonomi biraz rahatlayınca ve insanların korkuları geçince insanlar ellerindeki birikimleri harcamaya başladılar ve 2. dalga başladı. Sonrası zaten malum. Enflasyon -> para basma -> daha çok enflasyon -> daha çok para basma...
O kadar olmayız ama.
Ustadim tskler
ilk defa yatirim icin degil keyif icin aldim
Manzara muhtesem
Birdahami hayata gelecegiz diye dusundum...hepsini nakit kullanmadim
Yine unlu exceli actim
Yarisina yakini vakif 1.49 yapmis oradan cektim. Ve inanmayacaksiniz hesabima gore gelen faiz evi kapatiyor...😃😃😃
Yarin mevduat oranlari dusus yapacakmis duyum aldim. Bakalim ilk hangi banka atraksiyon sergileyecek...syg