Bu karaktersiz kağıttan para kazanan oldumu hiç.Ben ne yatıysam para kazanamadım.Alttan aldık olmadı,üstten aldık olmadı demekki kısmet olmayınca olmuyor.Lakin kağıt yapıcısı tam süzme buna eminim.:vk::drunk:
Printable View
Bu karaktersiz kağıttan para kazanan oldumu hiç.Ben ne yatıysam para kazanamadım.Alttan aldık olmadı,üstten aldık olmadı demekki kısmet olmayınca olmuyor.Lakin kağıt yapıcısı tam süzme buna eminim.:vk::drunk:
Garibanin iki kuruşunu almak için bu kadar fırıldaklik yapmak karaktersizliktir. Enfes bilanço açıkla ertesi gün tavandan millete mal kilitle. Bu nedir? Kahpelik. Yatırımcı ilişkilerini ariyorum alakasız tipler bakiyor beyfendiler izinde... Mail atıyorsun dönüş yok. Allah belasıni versin oyun kuranlarin
Patron 27-29 arasından satmış... Demek ki adamlara göre 27 bile çok. Allah bildiği gibi yapsın.
bu kagidi niye halka arz ettim diye pişman oldu heralde..130 fiyat olmasi lazim..1 lot bile disari satmaz. ama kendi alislarina nereye ne yapar bilinmez..27.30 a karanlik oda da 320 bin tek islem var..tesadüf iş geçerken bakmış 320 bin var alim.demis bari..yabanci dönerse borsaya..ki bugün dönmeye baslamis..bunun da hazir satici var. cizer alirlar..
simdi ne olur patron biliyo..uzaktan bakmak en hayirlisi..ama bu kagidi bu fiyatlarda satacaklarini sanmiyorum
bir dümen cevirecekler..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar sig bir tahtada ki bu patron satisi haberiyle anca kendilerine..satarlar..sonra yatirimci şikayet eder..bir dunya ceza alirlar..
5.500.000 kaldi...senin bukadar kagidin.olsa bu fiyatan satarmisin..son gelen kâra göre..
her gun tavan götürse belki 1 ayda satar..bu sekilde. zor..
Umarım satamaz çakılır pezo
bence. bunlar kagit satma derdinde degil..kaat. sattirma derdinde..ama düdük onlarda.
genelde bir aracı kuruma yetki verilir.nitelikli yatirimciya veya fonlara satilir..ve bu duyurulur..bu baski kurma
disarda 2 milyon mal yoktur hepsi kendilerinde..o 2 milyonun pesine dustuler heralde
Şahsen ky hisse düşerken satmaz çıkarken verir. Bugün yüzde 8 marj oldu. 30 olsa ben de verecektim yarısını. Şimdi düştükçe alırım. Yani bence dediğinizin tam tersi. Adamlar ciddi ciddi satıyor. 30-35 arasında 1.5 m sattılar bir dhaa oralara gelemedi. Şimdi 6 M ile ohoo
Önceki gün tavan gösterip ele vermişti. Dün +4 ten -4 yaptı. Bakalım bugün ele vermek için nasıl bir strateji yapacak. Satılacak 5 M Lot erimeden baskı bitmez. Umarım blok alım olur
Alıcı bulduğu an geciriyorlar
Blok satış 27 civarı olursa rahatlariz değilse şu an 5.5 M lotu npiyasada satma şansi yok. Ya 20lere salacak ya da blok satış. 5.5 m Lot satış görmeden bu hisse almak ahmaklikmis
Geçen hafta 32 olan hisse şu anda 27 altı... Ve tarihi kar açıkladı... Kahpelik değil mi bu şimdi ?
Sayın Horasanlı vermiş olduğunuz ayrıntılı bilgiler için öncelikle teşekkür ederim doğrudur yaptirimlari yüksektir ins ve bu bilanço doğrudur ve hepimiz kazanırız ama işte insanın içine şüphe doğuyor bu güzel bilancoyu yayınla ardından hop 5.9 hisseyi satacam de ertesi gün sanki bilancoyu makyajlamislarda ertesi gün satmaya başlamaları insanı böle düşündürüyor ne bu acele gerçekten tahtada satilacaksa daha 600 bin satmışlar 3 liraya yakın geri geldi eğer böle hacimsiz tahtada satilacaksa bu mal 20 nin altına geliriz oda çok sıkıntı ytd kendi goruslerimdir
Bugün daha 44 bin satabildi -3... 5 milyon satınca 20 de olsak bari... Patronun sattığı mali bixim tutmamız da ayrı komediydi ama zarar çöktü mecburdum. Mecbur ara ara dönüş başladı imasi verme adına yukarılar deneyecektir ama 6 M Lot satcak . Gerçek bu. Geçmiş olsun herkese
bu satışlar bitinceye kadar ,biraz sendeler , 30 ve üzerinde girenler haliyle üzgünler ,borsa birazda böyle ani rüzgarlara benzer ,düşündükleriniz bir çok insanın da aklına gelmesi son derece normaldir çünkü satış haberinin zamanlaması manidar geliyor insanlara,burada kişisel görüşüm VERUS,VERTU,ACSEL bildiğiniz gibi aynı gruba ait kağıtlar,ben yönetimlerini tandıdığım kadarıyla öyle dangul ,dungul işler yapacak insanlar değil ,mesela içlerinde Bilgi üniversitesinin rektörlüğünü yapmış ,sık sık para piayaslarında görüşüne başvurulan değerli bir ekonomist olan Ege YAZGAN dır
ben şahsen bu fırsattan istifade gücüm yettiğince vertu toplamaya çalışacağım
dikkat ederseniz vertu düşerken verus yükseliyor ,daha öncede yazmıştım bileşik kaplar misali diye verus son zamnalarda bir çok alım ihalesine girdi ,ona yoruyorum para lazım diye .
neticede bu yazdıklarım benim kişisel görüşlerim olup hiç ama hiç kimseye al ,sat ,tut tavsiyesi içermez ve kimseye sataşmayıda asla içermez
Yatırımcına aleni tecavüz eden KARAKTERSİZCE yönetilen bir hisseymis. Dün 31.90... mükemmel bilanço açıkla. Milletin eline ver. Kahpelik. Allah belanızı versin
Lütfen halden anlamayip dalga geçer gibi yapılan Kahpeligi hafifletmeye çalışmasın kimse. Yok böyle bir zarar,böyle adilik...
Bak dostum sen doğru kağıtlara yanlış zamanlamayla girdiğin için zarar yazıyor ve isyanları oynuyorsun,tıpkı egeende ,hektaş ta ve vertuda olduğu gibi,sana dostane bir tavsiyem olacak 35 yıllık bir borsacı olarak ,kar ettiğin zaman sevinme zarar ettiğin zaman üzülme her ikiside iyi değil sağlık açısından,burası milyonlarca insanın biribirinden para koparmaya çalıştığı bir amansız bir meydandır ,burada benim iyi senin kötü yazmanla ne yükselir ne düşer,
kredili olma ve ihtiyacın olmayan parayla yatırım yap ve sabırlı ol kazanırsın,diğer türlü her gün bir kağıdın peşinde koşarak kendini harap edersin sevgi ve saygılarımla ,ben objektif bir yazı yazdım beni tanıyanlar bilir ,kağıdı övmek gibi bir şey asla aklımdan geçmez ,senin aldığın egeleri ben 4 liradan aldım 11 yıl önce belki bin belki bin bir defa düştü ve çıktı ama sabırla tuttum sanırım bir şeyler anlattığıma inanırsın
sevgi ve saygılarımla
ha birde sen kızıp kötüleyince biz sana neden kağıdı kötülüyorsun diyormuyuz sende bizim yazımıza laf çarpma ,burası forum kimse kimseden izin alıp yazmak durumunda değil bunuda anla işine bak
Bu kahpeler bizim gibi insanları aleni kandırdı mı ? Evet. Kandırdı. Hırsızlar mi evet... Peki hergun yüzde 4 düşen hisseyi kimse alır mı almaz. Eee millete nasıl 6 M hisse kilitleyecekler ? Yeni bir SEREFSİZCE haberle. Şimdiden geçmiş olsun benim gibi kandirilanlara...Tebrikler spek ve yönetim. Haram olsun
Türkçe olarak basit şekilde anlatıyorum yeni gelenlere. Adamlar TARİHİ KAR AÇIKLADI. HİSSE TAVANKEN 6 M satış haberi AÇIKLADI. 3 GÜNDE 31.90DAN 26.30a düştü. Ve hala 5.2 Milyon Lot satacaklar... Olay budur değilse bütün hisseler çıkar düşer orasinda değiliz.
5,5 milyon adet satılana kadar ne 20 altı kalır ne 15 altı ! Böyle düz mantık yürütülür mü ? Kağıt pula döner ya ... Geri kalanın ne kadarlık kısmını ne zaman satışa verecek biliyor muyuz ,yok ! Patron un hangi işe basacak ne kadar paraya ihtiyacı var biliyor muyuz , o da yok ! Adam iznini aldı , programına göre aralarda çakacak bundan ibaret .. Ben, kağıtta müthiş bir baskı kurma mücadelesi verildiğine inanıyorum. Bu iş ne zaman biter bilinmez , sanki mayıs ayını yok sayacağız gibi duruyor .
Ama zamanı geldiğinde çok sert yükseliş yaşayacağı da kesin , bu kadar baskının arkası zamanı geldiğinde - rasyoları da iyi ise -patlar, tecrübeyle sabittir.
Kısa vadeli hesapların kağıdı değildir Vertu , bilanço sonrası kağıda giren arkadaşların halini anlayabiliyorum ama maalesef beklemekten başka çareleri bulunmuyor.
Kardeşim tamam haklısın milyon kere haklısın hem de,ama lütfen biraz frenle kendini,bak bu sinirle,hırsla iyi niyetli forumdaşlara da haksızlık ediyorsun,bu günler de geçecek karamsar olma artık lütfen
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok halka arz olacak iştiraki var..değerlemelerde(iştiraklerin açıkladığı kar rakamları) bi şişirme mi acaba? Piyasa değeri çok alakasız çünkü
https://i.hizliresim.com/5dxguvi.PNG
grafik süper bilanço süper potansiyel süper maşallah diyelim...ağlayanı anlamak güç borsada algı diye birşey var psikoloji diye birşey var bunları kontrol edemiyorsan borsadan uzak durmalısın....elinde olduğuna dua et....bende yok vertu başka hisselerdeyim keşke olsaydı diyorum...bes ten çıkıyorum yetişirse para gelmesi vertuya ortağım....ytd
Ben topluyorum sn. Rex Hocam umutlu ve sabırlıyımdır. Hak ettiği değeri bulacaktır.
Vertu kesinlikle iyi hisse, güzel bir zamanda pörtföyüme eklemiştim, tek hatam kademeli satışlara erken başlamam (8.6 lardan aldık, 9.5 lerde satmaya başladık) ve ilk alışları çok yüksek miktarlarda yapmamam, mal az olunca erken satmaya başlayınca eldeki hisseyi 16 tl de bitirmiştim. Sonra kaçan kaçtı dedik bıraktık gitti, 37 tl lere yaklaşmıştı o zaman :)
Yaklaşık 1 ay önce de hisse olgunlaştı, 25 tl lere çekildi, hadi dedim 16 tl den sattığımda çıkan nakit de diğer hisselerde az çok kazanmıştır. Bir daha alalım bakalım bir tepki verir mutlaka, al satla da zarara düşmemeyi başarırım dedim, tekrar pozisyon açtım. Diğer hisseler kan kaybederken, vertu gerçekten 30 tl lere yaklaşarak iyi performans sergilemişti. 3 aylık bilançoyu görünce de aha dedim, 35 tl leri rahat görürüz, ama elde hisse az verirse 30.20 en elimdeki kadar daha alayım, o verdi biz aldık, biz verdik o aldı derken güzel bir işlem günü yaşadık.
Tabi bu satış olayı hisse üzerinde gerginlik yaratan bir durum, bu baskı belki biraz daha hisseyi düşüş yönünde baskılayacak, şu an benim açımdan aşağı doğru bir maliyetlenme söz konusu, belki yükselirken kazandığımızdan daha fazla kaybetme riski söz konusu, baskı sürdükçe ben daha sağlam pozisyon alacağım, bu noktada benim açımdan iki önemli sorunun cevabı önemli 1. bu hissenin hareketleri trade etme olanağı yaratacak mı? (bence evet şimdiye kadar iyi al sat şansı verdi), 2. bu hisse gelecek için doğru işler yapacak ve büyümeye devam edecek mi? (Bence uzun vadeli yatırımcı için bu sorunun cevabı önemli, planlanan halka arzlar varken, benim için Golive çok heyecen verici, enerji sektöründe yatırımlar devam ederken, güzel bir potansiyeli var.)
Bakalım Büyük ortak satarken, fiyat nasıl oluşacak, satış bittikten sonra fiyat nasıl oluşacak. Piyasa da olumlu da, olumsuz da örnekler oldu, ortak satışı bitince uçanları da gördük, çakılanları da. Gönül isterdi ki büyük ortak satmak yerine daha fazla alsın, hisseye olan güvenini piyasaya göstersin.
Bol kazançlar.
acele etme spek daha alacagimiz var..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...53337fb6cb.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk