Uygun bir zamanda çıkmayı becerebilirsem, tkf yi düşünüyorum.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Printable View
KUB 0,07
KRF 0,25
3 Günlük
Benim portföyün %80 kadarı nkolay da %25.15 mk ile yatıyor, kalanı da fonlarda ama riske girip bonoları fonlara çevirsem mi diye düşünüyorum. Riski orta şekilde tutup oradan aldığım günlük 450 tl. faizin üzerine çıkabilir miyim, bunun için nasıl bir dağılım yapabilirim onu düşünüyorum.
PPF ve kısa vadelilerle olmaz herhalde borçlanma ve değişkenlerden az riskli olanlardan biraz da hisse fonlardan mı eklemek gerekiyor, yoksa hiç ellemeyim mi karar veremedim bir türlü.
Webster üstad, elinizde fon var mı satmıştınız hepsini bildiğim kadarıyla?
Yazmayı unutmuşum TI7: 0,07%
Bu TCD'den ben de çok az denemek istiyorum yani en kötü başımıza ne gelebilir ki.
Oran iyi onun için kararsız kaldım zaten yoksa çoktan çıkmıştım, tabi bir yandan da bileşik faiz olmadığı için oran sürekli düşüyor, yine de doğru başımı ağrıtmaya gerek yok, borsa bence de çok yükseldi zamanında yapacaktım o işi. 4 parça bağlamıştım birini bozdurayım da içimde kalmasın bari.
Aslında risk algısı değil de.. şimdi bu IPV zararı var ya hani, onu geri almaya çalışıyorum, bu da böyle biraz deli gibi bir fonla olur diye düşünüyorum.. Onu alıp hemen kaçmayı düşünüyorum. Aslında bendeki oranı %10 IPV nin. Keşke sizin gibi %5'te biraksaydim, neyse artık. Allahtan TI7 var, o biraz kurtardı zararı, yarısını.
Ama söylediğiniz çok doğru, bu tür fonlara birazcık da olsa girme lazim. Endeks dusukken çok çok iyi olurdu.
0.7 eib yi baya geçmiş ona rakip olabilir güzel fonmuş
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TI7