Bu şer... siz burayı okuyor galiba. 3000lot alış yazmış. Hadi satın diyor. Bak fırsat istediniz sunuyorum diyor. [emoji3]
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu şer... siz burayı okuyor galiba. 3000lot alış yazmış. Hadi satın diyor. Bak fırsat istediniz sunuyorum diyor. [emoji3]
Hedefi biz değiliz ki. Yeni alanları kusturmak istiyor. twitter, telegram, investing tayfası hedefi. Buradakilerin dirençli olduğunun farkındadır. Ama her patron buraları okur. Niye okumasınki açık istihbarat. Bazende KY kılığında burada yazabilir bile kendi yada yancıları.
Tekrar aranıza katıldım hayırlısı bakalım bol sabır bol kazançlar...
Yine devre kesti. Anlaşıldı bu spek bzt. su brüt takasa tekrar sokmak yada tek fiyat uygulatmak hedefinde.
Hoşgeldin öpücüğü yaptı...
3. Devre kesici.. 2 günde. Niyet belli.
Bir amacı olduğu belli...
Tahta yapamayaci bizdeki mal belli maliyet belli kalp atışlarımız değişmiyor. Yeni yatirimci olup amigdala kontrolünde olanlar da sosyal medyada dümdüz giydiriyorlar.
bank of 2 gündür alıyor neden ki acaba iyi basıyorlar
Bunun adı ne mal toplamak, ne de endeks etkisi. Düpedüz bir oyun dönüyor. İBB onayını aşağılarda karşılamak mı dertleri bilmem. Bu kadar düşmesini gerektirecek hiçbir olumsuz durum yok. Düzeltme silkeleme falan hikaye.
Kartal Belediyesi onayını yukarıda İbb onayını aşağıda karşılaması çok anlamsız geliyor, köprüden önce son çıkıştayız, hedef belli, imar bu kadar yakın olmamıştı, daha iki gün önce C. Bşk kentsel dönüşümden bahsetti, konum itibariyle İstanbuldaki en büyük alan olabilir bu anlamda, arsa yerinde duruyor sonuçta
bank of 9060 lot aldı 153,97 le kaç gündür senette yoktu bu kimlere virman yapıyor senetle bu vatandaş oynuyır
200 geçilmeden yazmıcam bi daha demiştim ama iyi günde yazarken kötü günde susmak olmasın.
satmadım, bekliyorum. turgg harici bi hisse olsaydı satardım. ama hata etmişiz :(
herşey tamam ,borsada neler neler gördük de..
yıllardır beklenen haberin hemen ertesi gününden itibaren bunu yapmak çok adice :(
endeks toplamasına da tepki vermiyor. biz hiç diğer hisseler gibi balon olmadık ki. borsada bu trend olmadan imar aşamasına gelseydik bizim yine buralara gelmemiz gerekirdi. niyetleri mi kötü; yoksa ibb den bilmediğimiz bi sıkıntı mı çıkacak :( bilmiyorum.
ama kartal belediye haberinin hemen ertesinde %30 düşmeyi hiç birimiz beklemiyorduk :(
ama insanların sabrına oynamayı çok iyi biliyorlar..
Endeks düşse diye gözünün içine bakıyor. Başka bahanesi yok düşüşe gösterecek. Ne olumsuz bir haber, ne bir olumsuz beklenti. Yukarı doğru fiyat hareketlerine KAP açıklaması verir şirket, %30 düşüş için de verse ya. Kamuoyuna açıklanmamış herhangibir durumumuz yoktur diye.
SPK niye sormaz anlamam. Arkadaş nedir? durum, bu düşüşü bana bir izah et. Sıkıntıya sebep nedir? Gerçi sorsalar endeks derler herhalde. endeksteki düşüş noktalarını fırsat olarak kullandığına göre.
Turgayı kıvama getirmişler. Balıklama daldım içeriye. Anlaşılan şenlik var
5.400 değerlendirmeden mi gelmiş.. Bakabilirimi baktım anlamadım
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar 5.4 milyon niye bize zarar dediler
Bu kağıdın bilançosu falan önemli değil kasada nakiti mevduat faizine bağlı oradan gelen gelirle de vergileri ve personel masraflarını ödemekteler. Tarla değerlemesi de artı eksi yansımakta.
Özetle ibb imar komisyonu raporunu yazıp ibb meclisi onaylayıp aşkı süreci başladımı tarla arsa olacak askıdan inince.
Yeniden değerleme yaptıracaklar şu anda oralarda sahibinden sitesinde ki ilanlara bakacak olursak m2 fiyatı 8 10 bin tl arası genel olarak birde 18 bin tl olan ilan vardı ama bu ara ilan ortalıkta yok.
Çok basit olarak m2 eğer kartalda bizim tarlanın olduğu yerde 15 bin tl diyorsanız panik yapmaya gerek yok 150tl hisse fiyatına denk gelmekte yaklaşık olarak.
Eğer burası m2 fiyatı 20 bin tl ve üzeri eder diyorsanız onun hisse başı ederi de 200 tl denk gelmekte.
Matematik bu kadar basit.
Sirketin hiç bir borcu yok ve kredi falan da kullanmisligi yok kasada bursa arazisi satışından gelen kabaca 15 mlyn tl var.
Birde kabaca 70 dönüm tarla var kesinti sonrası arsa olunca kabaca 40 dönüm arsa tapulu yerin olacak.
Bunların toplamı kaç para ederse satışta karşına o rakam çıkacak.
Gelir paylaşımlı bir olası proje geliştirme işine girecek olurlarsa da 100bin m2 kabaca inşaat alanı olacak onun üzerinden paylaşımlı bir ortaklık kuracaklardır.
Yukarda çok kabaca anlatmaya çalıştım olay bu kadar basit fazla karmasiklastirmayin.
Olay risk yönetmek ve psikoloji yarın taban tavan olması değil.
Gazmanbaba risk yöneteceğiz diye diye bozduk psikolojiyi. Şizofren olduk. Şu yazdığın beklentiler olmasa, ayakta duracak derman bırakmadılar.
Hayırlı olsun tavan
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda kaç lot var görebilen varsa teşekkür..
... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d50e380e2.jpg
Kim sattı 50 bin lot ,takas rica, tşk
Yine malı kitlediler mi yoksa twitciler e ınvestung camiasına öyleyse aşağı ineriz yine don dolaş dur .
Bu sefer tersi olmuş demekki bir daha cizdiklerine göre ne gunlere kaldık artık papatya falı bakar olduk.
... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...442afc39de.jpg
bi miktar tavana alış girdim bakalım verecek mı?
İnşallah bekleyen kaç arkadaşlar
Bekleyen kaç lot arkadaşlar
Dostoyevski der ki Suc ve Ceza ` da
Bir ip düşün.Bu ipte intihar da edebilirsin, salıncak da kurabilirsin.
Hayatın ipleri kendi elimizde.
Kısa vadede çıkarılacak ders
Az da olsa her daim nakitiniz olsun.Tum paranla girme.Hissenin çıkacağını bilsen bile o parayı kenarda tut.Kafayi rahatlatır.
Turgg
1 Mart 2021
165