Bu fıkraya hep gülerim
Temel ile Sincap fıkrası da süper
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu fıkraya hep gülerim
Temel ile Sincap fıkrası da süper
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fıkra denince hemen atlıyorsunuz.
Fıkra değil, tecrübelerinizi anlatın tecrübelerinizi.
Ama ne en iyisi, ne de en kötüsü olsun. Orta halli olsun. :)
Bir gün sabaha padişah IV.Murat han yanına veziri Bayram paşayıda alarak kılık değiştirip tüccar kılığında bekri mustafanın kayıkçılık yaptığı üsküdar iskelesine gelir.Duyum aldığı üzere sora sora Bekri mustafayı bulur,selam verir .
-Selamın aleyküm babalık bizi karşıya atarmısın?
-Olur tabi evlat! dedikten sonra sahilden baya açılırlar.Bekri mustafa kayığın oturağının altına gizlenmiş bölmeden rakı testisini çıkarır,tepesine diker.
-Ohh serinledim! dedikten sonra testiyi yerine koyacakken IV.Murat
-Baba bizde ver testiyi bizde bir oh çekelim serinleyelim der.
-Olmaz evlat içerisindeki su değil rakı sen içemezsin
-Niye içmeyelim ?
-Siz dayanamazsınız belli olur,hem kendinizi hem bizi yakarsınız.
Sultan IV.Murat ısrar edince bekri mustafa testiyi uzatır.Kayığı çekmeye devam ederken padişah IV.Murat’la veziri arasında testi gidip gelmektedir.Bir ara IV.murat han ;
-Baba sen IV.Muratıın yasağından korkmaz mısın?
-Korkarım korkmasına’da padişah beni burda nasıl görecek?
-Peki IV.Murat’a ben söylersem?
-Haha söyleyemezsin evlat sende benimle içtin seninde kellen alınır.Biraz çakırlaşan IV.Murat ;
-Ya ben IV.Murat bu adamda vezir Bayram paşaysa ne yaparsın? Bekri mustafa kürekleri atıp katıla katıla gülmeye başar.
-Vay köftehorlar sizi,siz buna dayanamazsınız demedim mi? iki yudumcuk almayla biriniz padişah biriniz vezir olmaya kalktı.
տօլար իս վեր կէրդա
Yes, yes.
Usdtry : 6.6124
Tecrübe denince 2008 sonrası arakadaşın zorla aldırdığı 1000 lot ege endüstri gelir hep aklıma.Zar zor bir haftada topladım 1000 lotu kağıtda 10 kademede 50 lot ya oluyor ya olmuyordu bazen.14 ortalama ile topladım bin lotu.Sonra bir iki ayda 20 oldu kağıt vay dedim bir iki ayda yüzde 50 kar dedim çaktım.Arkadaş kredi ile 15 bin lot falan toplamıştı o da sattı.Sonra bir daha ekranımda ege endüstri sayfasını hiç açmamaya azami özen gösterdim:)))))))))))
şimdi baktım 703 görmüş en çok,bugün 496 dan kapamış:)))))))))
Son dakika: İçişleri Bakanı Soylu'dan İBB ve ABB'nin yardım hesaplarına bloke konulmasıyla ilgili açıklama: Yeni hükümet oluşturmak istiyorsunuz
Gerçi banvit ,klimasan ,yünsa maceralarım da var.Yüzde 10 kazanıp altı ile on kat giden kağıtlarda bulunmuşluğum var.Borsa işte ne yapacaksın.Klimasanda 6 ay bekleyip zararla çıktım üstelik.2.60 dan almaya başladım 2.40 ortalamaya kadar paçal yapa yapa topladım.Bir halt olmaz deyip çaktım 2014 de 2.30 dan.Sonra malum 20 lere kadar gitti.
Hiç sorma.
Bende de geçen yılın yazından qnbfb vardı. Ara ara toplamıştım. maliyetim 6 liraranın az altındaydı. 10 k lot.
Aralık ayında 17,5 ortalama ile sattırdı bana yatırım danışmanım. Acaip kar ettik diye.
Bir ara gözüme 100'lü rakamları takıldıydı. Bir daha da bakmaya cesaret edememiştim. :he:
İçişleri Bakanı Soylu:
Devlet, vali izin vermeden banka numaraları açıklayıp 'Ben yardım topluyorum' derseniz başka devlet, yeni hükümet oluşturmak istiyorsunuz.
Usdtry 6.6144
Her şeyi kılıfına göre uydurmayı başarıyor adamlar.Tabi biz farkındayız neyin peşinde olduklarının.
Dolar şöyle 7 8 ler olsun.Suratlarını görmek istiyorum.
Saygılar.
Biz bize yeteriz ,bize bizden başka düşman gerekmez . Millet afallamis durumda, kara adamlar siyasi çekişmede.
Sene 2000 :
Deprem olmuş, ülke kaos .
Ekonomi bozuk .
Bir belediye başkanı parlıyor.
İktidar ortağı bahçeli.
Sene 2020 :
Virüs çıkmış, ülke kaos.
Ekonomi bozuk .
Bir belediye başkanı parlıyor.
İktidar ortağı bahçeli.
dolar tl de 8 ler illüzyondur diyecem ama benim için 7 lerde öyleydi...
dolar arttı kaçırdım deme :) bu dönemde araba alanda kazanıyor :)
kadir topbaş yurtdışındaki tsunami mağdurları için bağış toplarken neredeydiler..?
Çok üzücü bir haber okudum şimdi. Menzil lideri virüse yakalanmış diye bir haber var .
Sayın Gavs hazretlerine acil şifalar diliyorum. Eyüp peygamber gibi çile yolunu hayırlısıyla tamamlar inşallah - ı teala.
Kaynak da bayağı sağlam.
https://www.ulkucumedya.com/menzil-c...di-132509h.htm
Yek vücut, tek vücut olamıyoruz bir türlü
her görüşten hali vakti yerinde olan insanlar yardım etmek isterler
a görüşünde olan kişiler b görüşünde olan insanların başlattığı kampanyaya yardım etmek istemeyebilirler
bir şekilde istismar edilip o görüşe +yazar diye düşünür
Bence yapmasında bir sakınca yok
1. kurallara uymalı izin vs.
2. her kuruşu kendi cebinden kendi evine alış veriş yaparcasına dikkatlice harcamalı
3 birilerine para aktarılıyor şüphesi oluşmamalı(örnek fatih portakal'ın tweti)
Fatih Portakal çok konuşmuş. Fox 'a ceza yedire yedire iflas ettirecek bu adam ya .
https://twitter.com/FOXhaber/status/1245025742850752512
Ama kurallar kişiden kişiye değişiyor mu acaba ? Esniyor mu, sehven denip atlanıyor mu?
Sayın kitapçı, her insanın fikirlerine saygı duyarım ama rica ediyorum ayrı bir dünya anlatmayın.
Gerçekten kalbinizi kırmak zorunda kalıyoruz. Bize yakışmıyor ama siz de çok zorluyorsunuz.