kaan sarıaydın vardı büyük ayı sıfıra gidicez diyordu o boğa piyasalarında diyordu...
Buda ayı piyasasında diyor...
rüzgara karşı işeyenler kulübü...
Printable View
saglık kurulu 13te toplanacakmıs....bılgınıze
benim çizgi ufukta gözüktü...
https://i.hizliresim.com/pB4cnG.jpg
marketler bankalar hınca hınç dolu bu akp kafayı mı yemiş italya ya mı döndürmek istiyor ülkeyi
umreden dönenler geçen haftadan birbirini ziyaret edip bide fotoğraflarını paylaşıyorlar sosyal medyada gerizekalı herifler
bu işin tek bir çözümü çok sert karantinadır bugun tüm heryer kapatılmalı borsa dahil
Nerede o artı açacak diyenler piyasayı bilmeden salliyorlar
Bu arkadaştır. Direk bana yazılmış bir mesaj olduğu için arşivlemiştim. Arşiv unutmaz.
https://i.hizliresim.com/hMKrK7.jpg
dolar index düştüğü halde dolar/tl 6.38..
froto taban
bşrazda benjamine bakalım...
benim hedef üst çizgi zaten bizimkilerde faiz indirince tl de durmanın hiç bir esprisi kalmıyacak...
ilk hedef 6,60 ikincisi 7,50 fakat 7,50 gelse bile bozacağımı sanmam...
o zamanki duruma bakıcam...
burda 50 kere yazdım damat bedavadan dolar dağıtıyor diye 6 lirada...
https://i.hizliresim.com/FdOlDJ.jpg
Bu vade cok sacma. Vadeli de hisseler spottan daha dusuk. Boyle bir sey olabilir mi ya.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
derinhisse, uzun vade uzun vade diğe diğe millete sattırmadı şimdi akşama kadar twit atıor, AlcatrazKitleyicisi Gsikkmoduj zaten hepten arazi olmuş tehhhhhhhh yazık bu yatırımcılara paraları yarıya indi yazıkkkkkkkkkk
unuttunuz birde paragöz35 vardı...
shorttan para kazanana hayret ediyorum diye...
yüzyılın rallicisi, short düşmanı, dünyanın en sağlam borsasayız diyordu.
palanın tüm yıl bizim endeksi tutabileceğini sandı...
oda kayıplara karıştı... :)
Hem para basıyorsun hem de bunun yaratacağı enflasyonu dünyaya ihraç ediyorsun. Hegemonik güç böyle bir şey işte. Gripten buhran çıkarır, oluşturduğu her fiyata da seni razı eder.
Esen kalın.
89500 lerde kıvırıp 88 bin trendini göstermeye hazırlanıyorlar gibi.
Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
Aşının bulunduğunu hangi ülke açıklayacak acaba
Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
İsrail bişeyler bulmuş galiba...Haberi vardı...İran da bulduk dedi...Sonra yardım istedi IMF den...Çin de bulabilir her an bişeyler...
Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
Avrupa borsaları koptu gidiyor
Aşı bulundu haberi gelirse
Bi tavan dan teslimat daha yaparım
o günde yazmıştım su 3 zibidi de cuma günü birçok kişiyi gaza getirdi dikkat edin demiştim
Bu adamlar niyeti bozmuş... Aaelsanları 24.35 ten kapattım.. Kısaya geçtim... Teknik meknik yok şuan... 2008 krizinde bile böyle düşmemişti... Galiba 58-59 lar görülecek
sarı çizgi çin gibi olmadan bu iş zor...
deli gibi yukarı kesti dünya...
yataya girmesini beklemek gerekir...
https://i.hizliresim.com/sfwhdz.jpg
Piyasalar vesaire herşey resetting malum..
Kolay gelsin..
Selamlar, iyi trade'ler..
İstanbul Valiliği, Avrupa'dan dönen vatandaşların 14 gün boyunca karantinada tutulacaklarını açıkladı.
Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tedbirleri doğrultusunda Valiliğimiz koordinasyonunda İstanbul’a gelecek vatandaşlarımız 14 gün süreyle karantina/gözetim altına alınacaklardır.
Bu amaçla İstanbul’da misafir edilecek vatandaşlarımız için geçici olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı;
KYK Kanuni Sultan Süleyman Erkek Öğrenci Yurdu,
KYK Fatih Sultan Mehmet Karma Öğrenci Yurdu
KYK Florya Beşyol Kız Öğrenci Yurdu
tahsis edilmiştir.
Pala da paçal yapa yapa parayı bitirdi galiba. Tepki neyin de veremiyor.
Kozalarda tabanladı...
Şirketim kasasındaki para ile piyasa değeri eşitlendi neredeyse...
Hala kriz fiyatlaması değil ama...
Köyün delisi olarak öngörüm şu şekilde dow öğleden sonra eksi % 3 veya 4 civarlarında fiatlarsa , bizim bist utanıp kendine gelecektir.Dow a paralel eksi % 3-4 seviyelerine tepki verecektir.Çünkü Fedin açıklamalarına paralel dow da sınırlı düşüş bekliyorum. (Belirteyim artık bugünlerde sınırlı düşüş oranları % 3-4 olarak değişti.)
kozaa taban
Kulaklarım patlayacak yeter emanuke vuuuu vuuuuu bu ne be.
İyi ki kısıtlama getirdiler, taban yüzde10 oluyor en fazla
İsim vermeyeyim bazı hisselerdeki düşük fiatlarda (kademelerde) alım bekleyen blok alışlar patron (şirket) alımları olabilir.Yani patron olsam ve kasa da param da varsa daha fazla düşmesine niye izin vereyim ????????