rakam saatlikte 102681 oldu zamansallıktan emme üzrinde kalamıyor
yine düşenden sopa kafaya .....
https://i.hizliresim.com/LtfLCj.jpg
Printable View
rakam saatlikte 102681 oldu zamansallıktan emme üzrinde kalamıyor
yine düşenden sopa kafaya .....
https://i.hizliresim.com/LtfLCj.jpg
Soyunun borsacılar deyo tabelalar.. Annatın annatın.
Sağolasın sn darvas hiç bu kadar bedava kar olmadı.
Cocuğum ispirlim küçümenim. Ben mesleği sadece trade için bıraktım.
Eskiden saatlerim para idi şimdi dakikalarım. Senin engelini kaldırmışım ama beklediğim İq performsansını alamadığım gibi ters indi performansın da yok. Bol kazançlar dilerim kendi başına yazmaya devam edebilirsin....
vob taban yetisir mi?..
Fed, bankaların toplam zarar emme kapasitesine yönelik tampon zorunlulukları kısıtlamalarında kademeli teknik kural değişikliği açıkladı
Kendimi harbi kutluyorum. Bir insan bir gunde ancak bu kadar yanlis islem yapabilir. [emoji1787]
viop 102 altında kalırsa 99 öptürebilir yine.
Az yazın lem virütik borsa bulaşmasın.
Düşüş ne zaman biter?
Her %3-4'lük yükselişte düşüş bitti diye atlayan kimse kalmadığında.
Şaka maka, daha önce bu tarz krizlerde endekslerin dip yapması aylar sürmüş. Şimdi neden herkes hemen döneceğini düşünüyor ki?
Üstten sattığım birkaç saat önce
Hafta sonuna long girdiğim miktarı
101.200 rakamdan geri aldım
Cuma akşam 102.850 den almıştım ve paylaşmıştım
Fedi de maymun ettiler. Enseye şaplak hesabı.
BigLong Algoritması yine devrede
Shortcular lütfen dikkat etsin
YTd
(Yenileme)Fed ekonomiye destek sağlamak amacıyla sınırsız varlık alımı dahil yeni tedbirler açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), ekonomiye destek sağlamak amacıyla sınırsız varlık alımı dahil yeni tedbirler açıkladı
faydası olacak mı bakalım akşam belli olur
33 asker şehit düşmeden önce 1100 TL yi 1650 tl yapmıştım... Şehitlerin olduğu gece uzundaydım ve ertesi gün hesapta 700 TL kalmıştı...
O günden itibaren o 700 TL şuan itibari ile 5700 tl oldu...
Ben işimi bilirim dostum, öpüle öpüle öpmeyi öğrendik [emoji4]
Cutter emmi tras oluyo mus :)
Bugun yeterince yanlis islem yaptik. Iyi bir ders oldu. Kar da yok zararda. 3 5 krs bir kar kaldi o da komisyona gider.
Ben markete alisverise gidiyorum.
Nasıl Sercan abey
Eğleniyormusun
Bugün long u da short u da kafesledi peluş
Şimdi gözler Cutter emmi de ama o da berberde :)
Arkadaşlar telefondan resim atamıyorum buraya.. Güvenlik engeli koyuyor... Nasıl yaparız... Şuraya bi alsat listesini atayımda şovumu yapayım beni çok seven arkadaşlarıma [emoji23][emoji23][emoji23]
Tam ben sattim adam benim kagitlari aldi vadeliye 500 puan daha aldi. Gelde dellenme
Sercan abey
Ses ver nasıl ama 102.150 aktif
Üt dedin ütüyorum abey
Bence fırsat kollamanın eş anlamlısı açgözlü olmak şu piyasada. Endeks buralarda dip yaptıysa zaten bütün hisseler fazlasıyla yükselecek sonrasında. Bütün geçmiş krizlerden sonra olduğu gibi.
Şimdi tam dibi bulmaya çalışmanın anlamı ne? %5-10 yukarıdan alsan da paranı ikiye katlayacaksın.
Sabır çok önemli bir meziyet.