FLAT. Beklemeye gectim
Yine dunyanın hacmini yaptık bugün
Printable View
FLAT. Beklemeye gectim
Yine dunyanın hacmini yaptık bugün
Pala makası-700 yapti
Bu arada işyat dün shorta dönmüştü
Viob da fasulya $ 7 lira
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer döviz çeşitleri ne alemde?
zar, bar filan?
alen sen altın palasını uttun ben cıkamadım daha malıyete geldı ....bakalım bıraz kar alalım
Kalp kırmak istemem...Hele ki yandaş biriyle konuşarak..
Petkim, Tekfen, Halk, Akbank, İSctr....Nereden düştü nereye çıktı?
Akbank, Garan'ın üzerinde işlem görüyordu 2,5 lira var fark...
THY 15'den 7,4 oradan 11 görüldü 10 dakika kadar ve Tüpraş 67'den çıktı ki temettüsü 12 lira...Bu yükselişte kim kazandı herkes ağlıyor topikler burada..Suni +GAP'larla 10 bin çıkan borsa neymiş yükselmiş ya evet çok yükseldi..Ralli
Sizin kadar anlamam borsadan doğrudur..Türkiye'de her şey mükemmel.
yazık
dolar 5 olacak diye diye 7'ye getirdiniz :)
200bin fiyat verilip acaip bir long atmosferi yaratılmaya çalışıldı burada. ama bu kadar kesin konuşulmamalıydı. günlük hareketlerle V şeklinde çıkabileceğiniz bir kriz değil bu. ayrıca 2023'te 200bin olacak endeksin bana bir hayrı yok. türkiye'de bist'e her yıl 30bin puan kur ve enflasyon zararı ilave et.
parayı basacaklar herkes hisselere girecek diye bir kural yok. eğer finansal piyasalarda hep aynı şey olsa şu an herkes 2009 krizinde mala girmiş ve portföyü 50'ye katlamış olurdu.
97.300 yükseliş trendine gelmiş. Dow açılışına kadar bakalım ne yapacak.
Bu trend yarın 97.600 e denk gelir. 5 günlük ortalamada 97.600 ... yani 97.600 altı kapanış tırt.
Way arkadaş iki dakika dışarıya cıktım geldim vermişler endekse
114.600 şort
zor yetiştim ya laa
1665 GOLD LONG
1655 Cok önemli destek.
1675 de Direnc.
Sizin benimle konuşmanız için önce biraz takip etmeniz lazım...
Spot piyasada rakamların önemi yoktur..Hangi kağıt nereden nereye gelmiş ben ona bakarım ve yazdım yukarıda..
Haa VİOP oyuncusu olsam o zaman farklı rakamlar konuşur...
Ama bana şuradan şuraya şu kadar puan yükseldi diyen biri benim için zaman kaybıdır..
arkadaslar soyle bır durum var normalde ıkı vade trade ettıgım için.....ıkı vade arası normalde 400.......işlemler boyle gecerdı bugun 800.....hedge amaclı fazla makas koymus......
Aristo hatunla buluşmaya mı gitti?
tam da bugünü mü seçtin aristooon :he:
114.500 den de 1/10 lonk etti 3/10
114.500 den 1/10 lonk daha etti 4/10 lonk
Dün gece kısa yapıyorum diye yazmıştım. ..Allaha çok şükür gene malı hamuduğuyla götürdür. ..Bu yokluk kıtlıkta büyük güce teşekkür etmeliyim...Bana hep doğru yolu gösterdiği için....Ben kendi başıma takılıyorum. ....
Yatırım matirim önerisi değildir
buram buram pişmiş et kokusu alıyorum, tereyağında kızarmış bonfile gibin geliy kokusu burnuma :drunk:
114.725 flat. hep çıtır ...
Bu topağı kolalı rahip mi açtıydı?
5 dklık macd yine al yönüne döndü. 97.300 şimdilik direniyor.
Kapanış tahmini olan varmı ?
Bide amerigalılar geçecek brentin üztünden galiba.
bi petrole sar,
ordan altına saldır,
sonra eroyu indir
doları kaldır.
Hareketin gralı oluyor bugün.