Sen olayı hala anlamamışsın,
Şortlarını kaparken aldığın longlar, TEB indi :kahkah:
Printable View
ben thyao shortum.
ama şimdi ekgyo yıda ekleyebilrim.varsa payı.
aselsan birde
bas yavrim şu 800 ün altınada biraz rahatla.gazın gitsin..(kesin yine alacak) :wave:
https://i.hizliresim.com/MH39RZ.jpg
Saat 10 oldu herif hala sopalıyor emanuke. Ulen pala alacagın olsun. Insan arada bir rahatlar da poz kapatırız.
orta vade biste sat sinyali aldım.
ama +- 1000 puan fark eder.
buda 109 yapabilir.
ondan sonra index short düşünürüm.düşüyorsa.
Açıkçası bu viop işi çok zor, sinir bozucu ve yıpratıcıdır ....
Extrem sporlardan daha tehlikelidir ....
Zor olduğu için burada yükselişi şebeklik derecesinde savunanlar aslında sadece hissecidir,
1 kontrat almazlar, o yürek yoktur onlarda
sinsi sinsi bunu çaktırmadan forumda abuk sabuk sadece yazarlar, Neyse konumuz bu değil
allah bu işle uğraşan herkese kolaylık versin ....
bugün daha salı.
yarın 109 yapsa
hafta sonunu düşüşle de kapayabilir index.
dow gitmiyor artık
89 bin endeks te Borsanın düşmeyeceğini yükseleceğini söyledik Neler duyduk burdaki eski Türkiye artıklarından 20 bin puan Ralli yaptık Yine ülkemize güvenen yaşadığı topraklara ihanet etmeyen ülkesini seven insanların bakış açısı galip geldi hayırlı olsun
Bundan sonraki süreç için Yine Türkiye parlayan yıldız olacak Avrupanın üretim ofisi haline gelecek büyüme ve ekonomik veriler pozitif olarak dünyadan ayrışacak
Sağlık alanında Dünyanın pek çok ülkesinden ileri olduğumuzu görme fırsatı bulduk virüsle olan savaşı bugünki verilerle taçlandırdık teşhis tedavi ve imkanlar konusunda Dünya lideri olmak bizi gururlandırdı
Bist yıl sonu hedefim 1500 puan sıfırların atılması sonrası daha da pozitif olacağımıza inanıyorum
KALIN SAĞLICAKLA
122.000 üzeri long yapan enayi diyenler etrafa akıl fikir veriyor..
hahahaha
.
.
.
.
https://media.giphy.com/media/o6TTJ6ak4A97a/giphy.gif
.
.
.
Ha ha ha ...
.
.
.
.
Ahahahaha..
Biz yıllardır batmis ekonomide sert tepkilere alisigiz da abd deki bu durum cok igrenc oldu
Dusunsene tr de boyle olay lar cikti tum avm magazalar yagmalaniyor aksarayin isiklari karartilip siginaga indiriliyor ve bist ralli yapiyor
Dow daki durum.mide bulandiriyor artik piyasadan da soguttular
100 tane zenciye mesaj attik ulan olum polis arabası belediue binasi yakmayin matbaa yakin diye yok arkadas bi tanesi akil edemiyor :kahkah:
Zencilerin durum fecaat ac issiz sefil haldeler dow daki ralli bunlara inat oluyor bakin siz açsınız fed in 10 trilyonu bizim emrimize geldi izleyin de kudurun diyorlar
Demokratlar da tersde kaldılar dowda hahahahaa...:oleyo:
Düş amg dowu düş
Yarın kara Çarşamba olur gibime geliyor veya Çarşamba çarşafa dolanır ytd değildir istektir
6,69 olmuş ya benjamin vaaav
Ne anlatıyorsun baboş. Neler duydun eski türkiye artıkları kim. Ülkesini seven parlayan yıldız kim. 2000 yılında borsa 2 bınden 20 bıne gitti. Parlayan yıldız diyormuydun ozamanda.
Borsanın cıkması ülkenın gelişmişlik göstergesi değildir. Venezuella %10000 ralli yaptı parlayan yıldızmı oldu.
Cahilce yorumları buraya paylasmayın. Komık olmayın
Gunduz tum aktroller yan amerika yaptigini bul
Gece tum aktroller masallah dow hep art insallah dow