Ostim
Tektu
Rheag
Yola devam
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ostim
Tektu
Rheag
Yola devam
Mebes Uşak i kaçırdım
Üstad YGGYO işlem hacminin bu kadar yüksek olması el mi değiştiriyor spekler
Mtryo burada konusulmustu temel olarak ucuz kalmisti hissede olanlara bol kazanclar
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 12 civarı satış yaptım satılabilir adet gözükmüyor fakat bloke tutarada yansımadı kaç saat sürüyor normalde bu işlem yoksa işbanktamı bir sorun var bi aydınlatırsanız sevinirim hayırlı kazançlar
sattığınız hisse brüt takasta ise 2 iş günü sonra hesabınıza geçiyor. Göz altı pazarında ise 5 sefer işlem oluyor . Diğer kağıtlarda aynı dakikada işlem yapabiliriniz. Bir karışıklık var ise is yatırım müşteri temsilcisini arayın
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşam bakicaz arkadaşlar işteyim şu an
Çelik Hocam; Olmip e gelen bazı tedbirler var.
Tek fiyat emir, emir iptalinin yasaklanması , emir kötüleştirmesinin yasaklanması gibi..
Bir çok hissede yaşandı bu durum..
Sizce Olmip nasıl etkilenir bu durumlardan...
Yönü nereye savrulur sizce??
https://www.tradingview.com/x/TD1ngzCt/
Pembe trend üzerinde kaldığı müddetçe sıkıntı olmaz.
Grafik haftalıktır.
Elinize sağlık
üstad sabır a bir örnek ITTFH olabilir mi acaba :)
Yarın ki listem
TMPOL 10.56 üzerine atmalı
EDİP
YKGYO
DAGİ
KLMSN Benim listemdir. Sadece beni bağlar :)
Hocam kristal için çok bekledim yoruldum sizin haftalık listenizde olmasına da sevindim demiştim bugün kristal hareketlendi sizin de cevabınız üstte yazıyor zaten :) sabrın sonu her zaman size çıkıyor :) tekrardan teşekkür ediyorum hocam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
slm iyi akşamlar cümleten
İyi akşamlar hocam.. tsgyo bakma şansınız olursa çok memnun olurum.. elimde var nasıl bir yol izlemem gerekir..
Kanal İstanbul falan diye almıştım
bu spk anlamakta bazen zorlanıyorum t kuru 15 liradn 1.100 tl gördü göz yumdular olmip değerli ve güçlü hemen taş koyuyorlar ederi 60 tl spk kararına tepki sert oldu izlemek lazım ben aslında 8.50 civarında düzeltme yapıp sert yukarı devam etmesini bekliyordum bastı gaza değerine gidiyordu durdurruldu yarın belki bir taban daha yer haftaya 11.04 haftalık destek günlük drek sat vermiş sistemde zaman kaybedilebilir ama fiyat ve hedef değişmez
yggyo üstad nedir düşüncen
Agyo 2.52 nin altında ikinci kez baskıladılar kısa hedef 2.60 YTD
Durağan tahtalardan Tukaş ve dmsas var dikkatimi çeken.. bunlarda baskılanma belirtisi mi acaba.. nasıl yorumlamak gerekir
Celik hocam bist şişik mi genel olarak bir düzeltme bekliyor musunuz?
sayın celik, paylaşımlarınızdan dolayı tireyi takibe aldım ancak ilginç bir hisse, tam gidiyor derken, ertesi gün kalıyor dedirtiyor, hareketine daha çok zamanı var mı sizin sisteme göre?
bir de menderes sizin gözünüzden nasıl görünüyor, kısa ve orta vade?
sisteminizin başarı oranı gerçekten müthiş, tebrik ederim.
Zoren bu gün baskılandı yarın karar vermeli görünüm pozitif halen ytd
ıhlgm artık 2 üzerine atmalı bu hafta 1.61 üzeri kapanış yeterli ytd