Yerli kardeşim özeline bakabilirmisiniz?
Printable View
Qua granite katılan oldumu?ben katıldım eşit dağılım olacak 350 lot alış girdim.tahminen kaç lot gelir?
Siyaset bilimci Aydın Sezer olası bir Ukrayna-Rusya çatışmasında Türkiye'nin ilişkilieri dengeleyememesi durumunda Rusya'nın 2015'te yaşanan uçak krizini aratacağını söylüyor.
Çok ciddi bir gerginlik durumu var.piyasa daha ciddiyetini fiyatlamadı ama kenarda bir risk olarak unutulmamalı.Şimdilik Kanalist. haber akışlarını pozitif olarak fiyatlıyor ve fiyatlamaya devam edecektir.
Bilen yardımcı olabilir mi? Ieyho son günler hep düştü şimdi bedelli açıkladı. Rüçhan kullandırma fiyatı 1 lira. Hisse fiyatı 1.30lar. 50 bine 30 bin gibi para mı istiyor? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Çok zarardayım kol mu kesmeliyim
İşte çok fazla değer çıkıyor hisse ucuz olduğu için. Sıkıntılı değil mi çok fazla
hocam xrp deki hedef nedir acaba
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin
Valla kardeşim bilmiyorum şimdi bedelliden sonra iyi olur mu olmaz mı ya da öncesinde bir değerleme olur mu olmaz mı sen kendin bilirsin ben o kadar yüksek bedelliye hiç katılmadım yanlış yönlendirmeyim benim takibimde olan bir şirket değil çünkü inşallah zararını çıkarırsın .
Celik hocam iyi aksamlar,
Cevremdeki kime sorsam borsa mi kaldi diyorlar. Herkes kripto da ve demelerine göre iki gunde 50% kazananlar var. Biz borsada o parayi yilda kazanamiyoruz :)) Cogunluulkla sene sonu kucuk bir sey varsa seviniyoruz iste. Hocam ben bilmedigim icin dusunmuyorum ama sizin dusunceniz ne? Kripto nasil takip edilmeli?
Ytd.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi geceler cümleten
İyi geceler üstad
Endeks bize ne söylüyor üstad
Buralar yeter biraz dinlenelim mi diyor yoksa daha yeni başlıyoruz mu diyor..
Esma Hanım yanlış hatırlamıyorsam 1440 önemli diyordu..
Saygılar
İyi geceler hocam
Hayırlı geceler cümleten.
cümleten iyi geceler
Günaydın cümleten hayırlı bol kazançlı günler olsun
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma hanım klmsn ve algyo hakkında ne düşünüyorsınuz kv.
Borsada malum TL ye güvenen lerin hali ortada.yinede siz bilirsiniz.
Dünya borsaları zirve tazelerken BİST'te yabancı satmaya devam ediyor.
Investing.com - 26 Mart işlem haftasında net 813 milyon dolarlık hisse senedi, 1,1 milyar dolarlık DİBS satarak haftalık bazda yaklaşık 15 yılın en sert çıkışını yapan yabancı yatırımcı 2 Nisan ile biten işlem haftasında 364 milyon dolarlık hisse senedi, 140 milyon dolarlık DİBS sattı ve böylece son iki haftada 2,5 milyar dolara yakın çıkış yaptı.
Allah bu millete bunları çektirenleri iflah eder inşallah.
BLOOMBERG HT'nin haberine göre ;
Yabancının iki haftalık çıkışı 2,4 milyar doları aştı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haftalık menkul kıymetler istatistiklerini yayımladı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndaki (TCMB) görev değişiminin ardından ilk haftada 15 yılın en sert yabancı çıkışı yaşanırken, değişikliği takip eden ikinci haftada da yabancı yatırımcının net satış tarafında olduğu görüldü.
TCMB verilerine göre 2 Nisan haftasında yabancı yatırımcıların 364 milyon dolarlık net hisse satışı yaparken, tahvil tarafındaki net satış ise 140 milyon dolar olarak kaydedildi.
Böylelikle TCMB'deki değişikliği takip eden iki haftada yabancı çıkışı 2,4 milyar doları aştı.
Söz konusu görev değişikliğinin ardından ilk haftada yabancı yatırımcılar nette 1,9 milyar dolarlık varlık satışı yaparak 15 yılın en hızlı çıkışına imza atmıştı.
Milletin parası nerelerde..
Yenen kul hakkının haddi hesabı yok..
Alkollü partiler.. Uyuşturucu..
Bir de müslüman olacak bu adamlar..
https://onedio.com/haber/erdogan-in-...undemde-975079
Hesabı önce sandıkta, sonra ahirette.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Çelik hocam rica etsem benide telegram grubuna eklermisiniz kullanıcı adım vdt38
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik Hocam benide telegrama eklermisiniz iyi aksamlar
Sayın çelik hocam Mndrs ve Polho hakkında bir yorum yapabilir misiniz ,birçok hisse düşüşten sonra toparlanırken bunlar toparlanmaktan ziyade geri geri gidiyor anlayamadım .