[QUOTE=harunlu;5260480]şüpheleniyorum bu itneler baş omuz baş formasyonunu cinsel olarak uygulayacaklar bize. inşallah tuzakları kendi[ /QUOTE] başlarına döner:)
[QUOTE=harunlu;5260480]şüpheleniyorum bu itneler baş omuz baş formasyonunu cinsel olarak uygulayacaklar bize. inşallah tuzakları kendi[ /QUOTE] başlarına döner:)
Arkadaşlar bir çekim yazıldı ödemediler bende avukata verdim sonuçta ne oldu biliyor musunuz çek tarihinde oynama varmış ama baksanız hiç anlamazsınız bana çeki öyle vermişler ve mahkeme beni 34000 TL ödemeye mahkum etti. Hani dünyada ne orrsspu cocklri var paylaşmak istedim
geçmiş olsun üstadım. bu adamlar böyle işte. ş....ler.
geçen bizim de 2 sene kira ödemeyen kiracının depozitosuna çöktük diye taşınmazların tamamına tedbir geldi 😀😀
cezalı ödeme yaptık tedbir kalktı.
yani kadın hem 2 sene kira ödemedi hem de üstüne depozitoyu faiziyle kendisine geri ödedik 😀😀
İtneden ciktim sukur
ayen demiştim değil mi :yes:
Üstadım sizi fazla cesur görüyorum
İtne lokum ateş_dagli vs vs ...
Ya paranız bol ya da adrenalin arıyorsunuz.
Borsa böyle bir şey değil.
Her gün ne alayım neyi satayım derseniz sermayeyi tüketirsiniz.
Eskiden mevduatçı adamdınız siz.
Mevduat oranları iyi gelmiyorsa ev alın.
Chucky yeşil parkalı sokak bebeği
aynen öyle teşekkürler üstad. buradan cikarilacak ders;
kiracı kirasını da ödemese sen o bir kira bedeli olan depozitoyu geri vereceksin. vermezsen mahkemeye verir böyle misliyle alır.
ha diceksin sen de parani kira parani alirsin. kadinin 5 ayri yere borcu var, onların sirasi bitince bize gelecek :)
yani ölme eşeğim ölme. o 5 yer de anlasmali olup 20 senede bitecek borclar silsilesi bile olabilir.
bizim pederin merhameti. 1 sene kadinin yalanlarini dinledi, olsun kizim, allah yardım eder vs. daha moral veriyor. sonra dank etti bakti bu iste yalancilik var, mahkeme vs. baslatti kadin cikmiyor tabii, cikar mi? 1 sene de mahkeme sürdü. esyalarina haciz vs. de istemedi lanet olsun gitsin diye. kadin sonunda tesekkur ve allah razi olsun mesajlari atiyor. aradan tam 4 sene gecti. bize haciz geldi. ustune bir de ceza odedi. üstüne de böyle ceza ödetirler işte.
hayat isini duzgun yapmaya calisan, cabalayan, vicdanli insanlar icin zor. bunlarin arasinda hala iyi kalabilmek daha zor.
Harunlu ustadim iki kiremit alalim da hamama gidip yunalim
Ben ciktim itne gidiyor
Sizde sanssizsiniz
Bunu ancak kiremit cozer
Tam nasil eritecegimizi odabasindan bir ogrenelim hele
dolar hareketlendi hüloooğ.
sadece banka hisseleri için yazıyorum.
örnek olarak SKBNK yi veriyorum.
şu anda hisse nominal fiyatına geldi dibe parke döşedi.
Bunun anlamı şudur. bu hissenin tahtacısı hissenin 1/4 ü üzerinde söz sahibi olmuş anlaşma yapılmış demektir.
Bu günden sonra bu hisse yüseleceği ve tahtacısına kazandıracağı günlere gebedir.
Daha sonraki zamanda hisse nin yarısından fazlasının el değiştirmesi başlamıştır.
fiyat en az %100 yükseldiyse tahtacıda bir taraftan kağıttan çıkmaya başlamıştır.
Burdan devam ederek GARAN hissesine gelirsek.
eğer burası dip ise o da tabana parke döşüyordur.
yada parke döşeyeceği zemini stail hale getiriyordur.
yazdıklarım atlet şort uzun don giyenler için değildir.
bir önceki sayfada detay mevcut üstad.
soru varsa yanıtlayalım diye.
tabii ki çökme falan yok. her ev sahibi gibi öncelikle 1 kira bedeli depozito aldık. kiracı sonra başka hiçbir şey ödemedi. 1 sene öyle oturdu. 1 sene sonra babam artık mahkemeye verdi. mahkeme sonuclandi kiraci oturdugu kadar kira tazminat vs. ödemeye mahkum oldu.
tabii biz de bu surede depozitoyu geri vermedik.
sonra kiraci bizi mahkemeye vermiş depozitomu geri vermediler diye. oradan bize ceza geldi. taşınmazlara tedbir kondu vs. sonra 2 yıl bedava oturan kiracıya bir de depozito bedelini cezalı olarak geri ödedik.
5. sıradan alacaklı sıraya girdik. maaşının %25'i otomatik olarak kesilip alacaklara gidiyor. ama o alacaklılarla anlaşmalı olup, o sıranın bize hiç gelmemesi durumu var.
kadın bu işi meslek yapmış maaşının %25'ini kiraya veriyor. eh ev fiyatları düşününce pek de fena değil :) bir gün deli gelip kapını yumruklayıp dövmezse böyle 1-2 sene idare edersin :)
Atlantik ötesinden gelen veriler iyi değil. Nasda_q vadeli düşüşte. Borsalar kırmızıya döndü. Dolar yükseliyor.
Ben yokken sende FIB vardı. Umarım hala yoktur.
Ben de sana inat YKT almıştım...
%25 bıraktı kılçıksız.
Ama paranın bir kısmını yedim tabi...
Malum gece hayatı.