Yazan çok vadem uzun :)
Printable View
Yazan çok vadem uzun :)
Kutlarım böyle sabırlı yatırımcıları ama benim tarzım değil ben rüzgarı arkasına alan sektörleri tercih ederim... Yada dönemsel diyelim... Çünkü konjektör çok hızlı degişiyor...
Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz şaka mı bakın keko ve maharaj çok değerli heyecan yaratan süper etkili tespitleri ve işin güzel tarafı hisse dipte iken sizlere bu güzel yorumlarını sunuyorlar tabi ki alırlar satarlar bakın hisse 2008 yılındaki dolar bazlı sevklerle yakın iken sağolsunlar yanl inanılmaz iskonto var iken hisseyi keşfedip tahliller süper bu çok iyi niyetli ki hissenin bir piyasa değeri ne bakın milyarlarca dolar şişmiş veya gerçek değeri nln 5 katı iken yazmıyorlar adamlar bu hisse gizli kalmış keşfedilmemiş emsal limanlar milyarlarca dolar ama bu hisse gerçek değeri olacak diyorlar hani hedef en azından gerçek olması gereken minimum rayiç olsun diyorlar buna yeni kapsite ve byd eklenince yeni egeen Konya vs diye beklentiler sunuluyor bu olağan şu anda sanki hiç limanı yokmuş fiyatlaması var iken hisse kelepir fiyatta iken son derece finansal okur yazar yorumları helal olsun bu arkadaşlar ı tebrik etmek yerine yermek anca işte bilimsel olana eleştiri anca bizim ülkemizde böyle ya siz bu hisseyi keşfedenleri eleştirmek yerine blr bakın mevcut borsa değeri böyle büyüme byd vs mevcut zaten en Alsancak llmanından daha değerli diye patronun bile dediği liman üstüne gübre fabrikası hediye hesap makinası alın elinize edin minimum hemen şimdi olması gereken değeri sonra Milet alır satar yorum yapar siz bu maharaj ve keko beye tşk edin aracı kurumların yapmadığı nı yapıyor size Arge gelecek değer analiz ama bakın yeni yatırım ve byd beklemeye gerek yok ki
Şimdi blr süpermarket düşünün
Raflarında çeşit çeşit liman var
İşte hepsi benzlyor
Ama raftaki 5 liman fiyat etiketi 2-3 -4 milyar dolar arası değişiyor
Ama bir rafta etiketi değiştirmeyi 2008 yılından beri unutmuşlar hatta adı gübre diye kimse yüzüne bakmıyor analiz etmiyor halbuki o ürün içinde benzersiz blr Liman var ve Etiketi 180 milyon dolar ve o ürün kapasite yeni yatırım ile çok daha dazla olası piyasa değeri analizi var ama etiketi bu enflasyona ortalık çayır çayır enflasyon herşeye zam et50 tl idi şimdi 1000 tl şöyle pazara çıkın borsada İtalyanca pazar demek market demek ama hisse 1 sene önce bile 65 imiş o süreçte et peynir tuvalet ücreti simit vs tuvalet kağıdı bile sürekli etiket güncelliyor ama blz daha 65 olmamış enflasyon sanki bize hiç yok neyi konuşuyoruz
Sizce gerçek hayatta raftaki diğer ürünlerden daha kaliteli ve nitelikli blr ürünü 10 da 1 veya 20 de 1 ucuza almamız mümkün olabilir mi ki bu hemen olması gereken işte ürünüm rafta ama en az Alsancak limanından daha değerii diyen patronda etiket yanlış diyor
Eggub ün fiyat etiketi yanlış etiketin fiyatı ne mevcut limanı ne arsayı ne de potansiyeli yansıtmıyor bu enflasyon da hele böyle enflasyon a tabi koskoca liman etiketi yanlış
Bu Etiket acil güncellenmesi gerekiyor raftaki diğer ürünler limanlar ne ise bunun etiketi de değişmeli etiketin değişmesi için aslında serbest marjla işlem görmesi gerekiyor çünkü zaten var olan blr değer an itlbari mevcutu hemen fiyatlamalı
Genel kurulda arsa çok kıymetli diyor
Arsa güncellesek siz blr de yüksek bedelsiz istersiniz diyor
Bu kadar net mutlak bir değer ortada ama kimse görmüyor yeni yatırm ve byd çok şey katacak ama daha hali hazırda var olan bir değer gerçek hayatta çok kıymetli herkes hemfikir ama borsada sürünüyor
Lütfen bilimsel olalım ve bu anormal iskonto ya savaş açan sayın Maharaj ve Keko beyi tebrik edelim ben kendilerini saygıyla selamlıyorum çok teşekkür ediyorum helal olsun size tarihe geçeceksiniz borsa tarihine geçecek hayatın olağan akışına aykırı blr iskontoyu tespit ettiniz
Günün sözü.:)
Hangi limana yelken açtığını bilmiyorsan hiçbir rüzgar işine yaramaz
Sevgili dadaş3525, teşekkür ederim güzel düşüncelerinizden dolayı. Vefa böyle bir şey işte. Siz vefalı bir dostsunuz bundan sonra benim için
Dostluk paradan çok daha değerli bir şeydir. Çünkü bu aralar tıpkı elmas gibi çok nadiren bulunan bir şey
Eksiyi yiyince kimsenin yazası gelmiyor!!!Umarım düzeltmedir.Hala eski zirvesine gelemedi...Bakalım düzeltme kaç gün sürecek!!!
Sıkıntı yok, beklediğimiz bir düzeltme idi
54-60 arası dinlenip yine yukarı yapabilir
aynen ya ne saygısız ve kişilikten nasip almamış ne yazık .böyle zavallılara üzülüyorum .gerçeği göremiyorlar ,keko bey ve maharaj bey hisse 40.00 civarların da yazdılar aldık diye .ondan sonra hisse yüde elli yukarı gitmiş .düzeltme olacak ,alan satacak biz de alıp satmıyormuyuz ..biraz saygı
en fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar....(ÇİN ATASÖZÜ)
küçük olaylar karşısında sabırlı olamazsan, büyük planları gerçekleştiremezsin...(çin atasözü)
*sevinçli anında kimseye vaadde bulunma, öfkeli anında kimseye cevap verme...(çin atasözü)
*duvar yapıldıktan sonra duvarcı unutulur..
*dağlara çıkmayan ,uzakları göremez.
*fidan ekmek için en iyi zaman ,yirmi yıl önceydi. sonraki en iyi zaman şimdi.
Sakla limanı gelir zamanı.:kahkah:
*iyimser insan her felakette bir fırsat,kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür...
en sevdiğim de bu atasözüdür...bu kadar yeterdir...:kahkah:
son olarak bir türk atasözünü de söyleyip bu faslı kapatayım...
anlayana sivrisinek saz..anlamayana davul zurna az...:kahkah:
keko bi de mesal anlat dinlesinler seversin :kahkah:
fakir malıyla böbürlenir(parasıyla hava atar),asıl zenginlik itibardır ! itbarını paraya satmayanlara selam olsun :)
bak avanelerin hemen almış hisseyi yine nasılda savunma yapıyorlar tek kişiye karşı :)
sayfayı kirletiyorsun dostum..burayı telegram sayfaları ile karıştırma...egegübrenin telegram sayfasını da kirletmişsin..orada da millet senden illalah ediyor...sürekli yaptığın gibi giden gelene küfürler etmeye başlamışsın...buranın huzurunu bana sataşarak bozma...varsa bir derdin gel berkosan sayfasına...
çok bilmiş arkadaşım ben direnci yazdım senin gibi zıpladılar 63 den satış geldi mumlar iyi değil dedim şimdi niye ağlıyorsun
telegram'a laf edip oaralarda takılan aldığın hisseleri gazlayıp pofpoflayan metiyeler dizen birisin sen çok temiz mi oluyorsun öyle yapınca ! çok komik adamsı yahu vallahi yazık bu yaşa kadar bu zihniyetle nasıl yaşadın acaba ben oradayım zaten sen gelmiyorsun kekocum :)
sana cevap yazmayacağım...buradakiler kimin ne olduğunu zaten biliyor...
21 günlük ortalamalar tutmalı tutmazsa 50 garanti tutar gibi.YTD.
Eliyot 5 kademelik hareketin ilki RSİ 87 ye vurarak başladı gibi
Çanak katlam a hedefimiz ilk yer olabilir.YTd
Arkadaşlar objektif olmayı severim beni bilen bilir. Bardağın dolu kısmını anlattık epeydir. Dün için 63 lerden satış gelebileceğinide söyledik. Endex bütün güzel haberleri satın aldı. Notumuz 2 kademe artmasına rağmen tınlamadı. Çünkü içerden bu haberi alanlar çok önceden satın aldı. Endexte bir düzeltme olabilir
Eggub özeline gelirsek 52 lirada gap var, buraya bir çekilme mümkün görünmüyor. Gerçi 46 da var ama oraya gelmez, gelmemesi lazım. Gelirse zaten ben full portföy eggub taşırım. Yinede belli olmaz eggub tahtacısına 52 de gapı beklerken alır götürür hisseyi. Ters köşeleriyle meşhurdur malum
Agrasif arkadaşa ricam bu başlıkta bir daha yazmamasıdır!!!
zaten elinde hissesi de yoktur..sırf burada beni kötülemek için ve sayfayı kirletmek için geliyor...amacı bana hisse nette yazdırmamak...gittiğim her hisseye gelip ortalığı kirletmektir..bunu zaten defalarca ağzı ile söyledi...bu durumu moderatöre de ilettim...üç dört defa buna bir kaç günlük ceza verdiler ama caydırıcı olmadı...
2 yıl içinde 1 milyar değer piyasa değerine ulaşmasını bekliyorum. Anlık piyasa değeri 128 milyar dolar
%10 aşağı riske karşın %800 yukarı potansiyel var bana göre
bak yine aynı ağızlar işte kekocum yapma bunu tavan serileri falan kesin konuşma hisse iyi de geç bu kadar göz göre göre pofpoflama uzun vade de potansiyel var de sen telegram höstadı mısın tavan serilerimiz başlayacak diyorsun cidden bu akıllı birinin söyleceği şeyler mi sonra yaş 50 cok iyi biri falan geçiniz !!!
Tahta çok volatil, 1 dakika içinden eksi 3 den artıya geçebiliyor
Oha eksiden artıya geçmiş vay be. Düzeltmeyi de hızlı yaptılar acele leri var [emoji16]
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
borsa hayatımın ilk başlarında kektim...çok sermaye kayıp ettim...ama sonradan piştim keko oldum...:kahkah: son söz olarak keko olmak herkesin harcı değildir diyorum....nokta.
Geçen sene gördüğü 65.35 zirvesini o kadar beklentiye rağmen henüz görmüş değil
Son günlerdeki agrasif çıkışa rağmen geçen seneki zirvesinin %10 altında hala
Bankof tavana giden hissenin önünü kesti
Elinde fazla lot yok ama biterse yürür yine
Kuşsuz siteye göz attımda bütün teknikçiler bizim burda 2-3 gündür dillendirdiğimiz çanak ve kulp mevzusuna değinmişler, hep bir ağızdan şimdi kulp zamanı demişler
Yavv arkadaş her şey teknikten ibaret değil ki, illa kulp takacak düşüncesi ile insan buna inanıp malını satar mı hiç. Hiç akla mantığa uygun mu!? Bunun hiç mi temeline beklentilerine bakılmaz
Burada 10 liralık mal 1 lira dedik 42 lira civarında, şimdi 8 liralık mal 1 lira diyoruz. Böyle bir iskonto ve potansiyel teknik mi dinler Allah aşkına
teknikçiler çok konuşur ama çok az kazanırlar dostum...:)
para babaları genelde temelcilerdir...