https://www.youtube.com/watch?v=r3F7UaTQFow
Printable View
https://www.haberturk.com/yagmur-sul...tlandi-3482857
Alıntı:
Environmental Science & Technology dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre, dünyanın her yerindeki yağmur sularının zararlı kimyasallar içerdiği ortaya konuldu.
Alıntı:
Araştırmada, dünya genelinde yağmur sularında PFAS olarak bilinen perfloroalkil ve polifloroalkil kimyasal maddelere rastlandı.
Alıntı:
Söz konusu kimyasal maddeler, gıda ambalajlarında, yapışmaz mutfak gereçlerinde, yağmurluk, yapıştırıcı ve boyalar da dahil olmak üzere günlük hayatta kullanılan ürünlerde bulunuyor.
Hazine Temmuz ayında 92,8 milyar lira ile rekor nakit açığı verdi.
Ben de karşıyım ama Esad'la masaya oturabilecek kişi de Kılıçdaroğlu.Alıntı:
Cemre Demirel
@msikkofield
·
2s
Kılıçdar'ın adaylığını destekleyenler = Fındık, kaju, tuzlu fıstık dolu karışık çerez kasesinde önce leblebiyi yiyenler.
Benzine 2,23 TL
Motorine 1,15 TL
indirim gelmiş.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
2s
En çok döviz alan il Yozgat, en çok altın alan il Karabük.
Bunları bulamazsınız. Bunları Türkiye'ye gönderen, kripto paralarla çok güzel finanse eder.Alıntı:
🔴Taliban, Hanzala kod adlı Muhammed Ayoub adlı IŞİD yöneticisini canlı ele geçirdi.
◻️ Ayoub sorgusunda Türkiye’ye İran üzerinden çok sayıda militanın girdiğini açıkladı.
Osman Ünsal 🇹🇷
@Osmanunsal58
(DSÖ) Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros, Covid aşısı olmadığını itiraf etti.
🔴Rusya Devlet Başkanı Putin:
"Avrupa, Rusya'dan kesintisiz doğal gaz akışı nedeniyle Türkiye'ye minnettar olmalıdır".
1 TL 100 bin dolar olacak. En az...Alıntı:
unusual_whales
@unusual_whales
JPMorgan, $JPM, has said: the US fiscal situation is not sustainable long term, by any metric.
İris Cibre
@iriscibre
·
3s
ABD Tarım dışı istihdam 528bin artış kaydetti (beklenti 250)
Fed'in "istihdam kuvvetli, resesyonda değiliz, enflasyonla rahatça savaşabiliriz" mottosunu destekler nitelikte bir data
Piyasada rahatça faiz artırabilirler beklentisini kuvvetlendirebilir.
45 dakika olarak planlanan Erdoğan-Putin görüşmesi 3 saati geçti.
Kayıtsız şartsız Rusya ile ittifak açıklayın...
Rusya’dan Covid-19 suçlaması: ABD’nin gelişiminde parmağı olduğu bir salgın.
Rusya Silahlı Kuvvetleri Radyasyon, Kimyasal, Biyolojik Savunma Kuvvetleri Komutanı Igor Kirillov, corona virüsünün insan yapımı olduğunu ve ABD'nin yürüttüğü projeler çerçevesinde yayıldığını savundu.
https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...borsa-g-34967/
Alıntı:
İris Cibre: Burası Borsa…
Alıntı:
Bugün size Borsadan bahsedeceğim. Ama Türkiye borsası Borsa İstanbul’dan.
Ya çaldıklarınızı geri getirirsiniz ya da bulunduğunuz yerde infaz edilirsiniz.
Alıntı:
Esin Davutoğlu Şenol
@esenol
·
1 Ağu
HAKKIMDA PLANLANAN ve ADIM ADIM SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PAYLAŞILAN CİNAYET GİRİŞİMİNE İLE İLİŞKİLİ DUYURUDUR
1.08.2022
29 Temmuz 2022 tarihinde akşamüzeri ofisimin bulunduğu binaya girdiğimde, yanda bulunan otopark görevlisi tarafından...
Mansur YavaşAlıntı:
Esin Davutoğlu Şenol
@esenol
·
1 Ağu
@esenol
adlı kişiye yanıt olarak
“Hocam Avcı adlı bir hastanız size selam söyledi, beyaz bir Clio araba “notunu iletti.
Ardından ofisimdeki sekreterim ve bina görevlisi, benim bulunduğum katın merdivenlerine bırakılmış 2 adet dana dili bulduklarını, fotoğraflayıp sonra attıklarını bildirdi.
@mansuryavas06
@esenol
adlı kişiye yanıt olarak
Geçmiş olsun Sn. Esin Hocam.
Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız, yanınızdayız.
🔴İsrail ordusu 25.000 yedek askeri göreve çağırdı.
Toyota DShK
@ToyotaDshK
·
39sn
🇮🇱🇵🇸🚀Sderot'a 25'ten fazla roket atıldı.
More than 25 rockets were fired at Sderot.
#israil #filistin #Israel #Palestine #Gazze #Gaza #GazaUnderAttack
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
34d
Size Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinin enfeksiyon hastalıkları servis sorumlularından biri olarak söylüyorum. Şu anda ne covid-19 ne de monkeypox hastalıkları diye sorunlarımız var. Yani
Dr. Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
·
1d
Ayda 10 milyar dolar sat! Üstündekileri verdin.
Şimdi altını da ver. Hem üstsüz hem altsız. Adem ile Havva gibi olduk. Demek artık adem-i merkeziyetçilik zamanı gelmiş.
İngiltere’de VIII. Henry poposunu sildirmek için ünvan sahibi soylulardan biri seçilirdi. Bu adam lazımlık taşır, dışkı analiz eder ve kralın popo temizliğini yapardı. Bunlara “Groom of the Stool” denirdi. Krala yakın olmak önemliydi çünkü terfi ve dedikodulara yakın olurlardı.
Acayip kodlanmış tipler bunlar. Acayip...Alıntı:
Strat
@stratrade_
İşte kriptopara ekosistemi de “groom of the stool” denen tiplerle dolu. Tarafsız bakışları olmayan sadece sahiplerinin popolarına hizmet eden tipler.
https://i.hizliresim.com/oki9al2.jpeg
Daha ne yazsın bu adam bilmiyorum ki? Çok ciddi risk alıyor. 4. maddede sorduğu sorunun cevabını biliyorum. Kısırlık.
Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
31 Tem
Sizlerden şimdi atacağım tweeti lütfen retweet yapmanızı isteyeceğim. Bakalım akademisyen olarak görevimi tam zamanında yerine getirmiş miyim? Lütfen okuyunuz
Alıntı:
Neva Ciftcioglu Banes
@NevaCiftcioglu
Pandemiyi bugün bitirmeyen ANA sebeplerden biri akademik sistem içerisindeki düzendir. Çünkü kafası çalışan, doğruları gören 'çömezlerin' bir üst basamağa tırmanması için bazı kurallar vardır. Özetleyelim:
Alıntı:
1. Hocalarının (içinden zerre kadar saygı duymadıkları da dahil) ve de yanında birlikte çalıştığı iş arkadaşlarının (asla hazetmedikleri de dahil) eylemlerini (hemfikir olmasa dahi) övgüyle sürekli gündeme getirmek ve alkışlamak.
2. Hergün mecburen omuz omuza olduğu bu insanların çatıştıkları fikir ve bireylere de karşı BİREYSEL savaş açmak, hatta ciddi bir zaman ayırarak karalama kampanyası oluşturmak ve hocalarına bunu sunmak, AFERİM almak.
3. Amirlerinin yanlışlarını bile desteklemek ve hatta o yanlışlara illaki 'bilimsel' açıklamalar getirerek savunmak. O bilimsel dellilleri öylesine özenle seçmek ki söyleyen amiri de 'çok zekice bir iş diye' şaşırtmak, kendi açığını kapatan birini bulduğuna sevindirmek.
............................Alıntı:
4. Yürütülen yanlışa ASLA 'size' KATILMIYORUM dememek. 5. Hocalarının birlikte olduğu (aynı ve yan branşlardaki) diğer hocaların da gözüne girmek, toplantılar düzenlemek onları biraraya getirerek övgüler yağdırmak, ve övgüler almak.
Aksi takdirde A. bir üst pozisyona atanamayacaktır. B. Araştırmalarına finansör olunmayacaktır. C. yayınlar yapmazsa 'omuzuna bir yıldız daha konduramayacaktır'.
Kısacası yanlış devam ettirilecek, ve o genç RUHUNU VE DOĞRULARINI bir kariyer uğruna....
(neyse yazmayayım)!!!!
Bu sistemin içerisinde 2-3 'İSYANKAR' hep çıkar! Kral çıplak der. Ve işte o insanlar yukarda bahsettiğim çömezlerin gizli hayranlık duyduğu ama en çok nefret kustukları doğrucu başı olarak kalırlar.
THE END!
Ah be hocam, "dişil güçten" haberin yok. Bütün tanrılar kadındı. Kadın, dünyayi milyonlarca sene yönetti.Alıntı:
SULTAN TARLACI
@TarlaciSultan
·
9d
Ünlü erkeklerle 1-2 yıl evli kalıp, sonra dolar euro üzerinden tazminat alıp, bütün yaşam boyu elde ettiği kazancın sanki 2 yılda elde edilmiş gibi sövüşlenmelerini hukuk kadınlar lehinde nasıl sağlıyor merak ediyorum. Kadın diye, ev kirasını bile ödetmek nedir... çok ilginç...
Daha sonra şeytanlaştırıldı. Ortaçağda cadılaştırıldı. Epey zamandır ciddi baskılar altında kaldı. Zulüm gördü. Genel olarak, kadının elinde sermaye de yok.
"Dişil güç" harekete geçti. Sermayeyi ve yönetimi ele geçirecek.
Erkekler haksızlıklara uğruyorlar ama bu güne kadar kadınların uğradığı zulümlerle mukayese edildiğinde hiç bir şey değildir. Susun abi, sesinizi çıkarmayın.
Tabii bu çatışmada biseksüel erkekler ki bunlar çok önemli noktalarda bulunuyorlar, "dişil güce" yardım ediyorlar.
Dış dinamik izin vermez. Erbakan Hoca'nin oğlu dışında aşı karşıtı siyasetçi yok. Hdp de karşı değil. Akp,Chp,Iyi Parti, Mhp hiçbirinde karşıt görüş yok. Gelecek ve Deva partileri de aşı karşıtı degiller.Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
11s
Ankarada kim varsa devletin şu anda yetki makam verdiği hepsine yazıyorum. Sayın Devlet büyüklerimiz egosantrik ve çığırından çıkmış insanların klavuzluğunu lütfen tercih etmeyiniz. Bilimsel bir platformda şunlarla bizi bir araya getiriniz ve bu komediye son verdirtiniz.
Korcan Ayata PhD
@korcanayata
·
5 Ağu
Hâlâ bitirilmeyen pandemi boyunca 130 MİLYAR civarı maskeyi çöpe atmışız. Bunun 3-5 MİLYAR kadarı okyanuslarda geziyormuş. Gezegeni kurtarmak için böcek yiyerek arayı kapatırız artık.
https://i.hizliresim.com/5zjl4c1.jpeg
NUKES
@atomicarchive
Soviet man-portable nuclear mine weighing from 30 to 60 kg and with a yield of about 1 kilotons.
Emre Orman
@eemreorman
·
6d
İsrail işgal ordusu radyosu, dün akşamdan bu yana Gazze Şeridi'nden 400'den fazla roket ve top mermisi atıldığını duyurdu.
https://i.hizliresim.com/lswvjbw.jpeg
Acayip...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz ödemelerini ruble ile yapmak üzere anlaştı.
Hüseyin Çiloğlu
@H_Ciloglu
·
6s
Sigorta CEO'su Todd Callender, 2 yıl önceki öngörülerimin haklılığını ortaya koyarak, gerçek Pandeminin ŞİMDİ başladığını söylüyor:
Önceki yıllara nazaran,
"Aşırı ölüm oranı %84;
Her türlü hastalık fazlalığı %1100.
2022'de bunun % 5000'in üzerine çıkmasını bekliyoruz."
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
2d
Halen göreve devam etmekte olup en uzun süre Banka Yönetim Kurulu Başkanı görevini yapan kimdir?
Hasan Basri Göktan-Şekerbank YKB - 1993
Bilgehan BİLGE
@OpDrBilgehan
·
2s
Yer: İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi. Nöroloj kliniği.
Hasta 21 yaşında genç kadın.
Teşhis: Multipl Skleroz (Otoimmun bir hastalık)
Sebep: İkinci doz Biontech aşısı.
Çekinmeden, korkmadan bu bilgi hasta ve hasta yakınına verilmiş.
Yeminine sağdık hekimler var.
Alıntı:
mustafa yorukoglu
@yorukogluu
·
51d
@OpDrBilgehan
adlı kişiye yanıt olarak
4 biontec oldum .hiç bir şikayetim yok.yaşım 55.Dört tane daha biontec olurum.
.................................Alıntı:
Zeytin Çelebi
@SerdarOcten
·
3d
Akciğer ve guatr tomografisi çektirip nodül testi yaptırmanız mümkün mü?
🔴İsrail Ordusu, Demir Kubbe'nin performansını açıkladı:
🟥İmha başarı oranı %95.9
🟥350+ roket ateşlendi, 162 roket imha edildi.