En kötü ihtimal ile demek istedim, umarım yarın biri girer götürür :) hayır demem. Teknik olarak da olgunlaşmak üzere.
Printable View
En kötü ihtimal ile demek istedim, umarım yarın biri girer götürür :) hayır demem. Teknik olarak da olgunlaşmak üzere.
Benimkisi işin espirisi.. Borsanın nasıl bir mecra olduğunu biliyorum. Acı tecrübelerim oldu... Ama şuna eminim ki borsaya uzun vadede yatırım gözüyle bakanlar asla kaybetmiyor.. Sadece doğru şirket ve doğru fiyat...
Jeton yeni düştü,pardon,yaşlılık zor :)
Enflasyonist döneme denk gelmeseydik ve fon satışı olmasaydı Arena yatırımcısı daha mutlu olacaktı.
Arka planda ne oluyor bitiyor bilmemiz zor ama fon satmaya başlayınca hisse çok ama çok baskılandı zamanında.
Emirhan Bey Üstadım olmasaydı,elimizdekileri de belkide almışlardı sudan ucuz fiyata.Her zaman derim iyiki var.
Öyle düzeltilmez böyle düzeltilir mesajı mı var?
endeks kagıtları ile endeksi dirençlerine getirdiler
fon da malı yapı ve tacirlere verdi
onlarda şimdi piyasaya veriyorlar
olan ky lara oluyor hep aynı hikayeler
yılların kurdu bunlar inşallah dediğim gibi degildir yoksa çok sürünürüz buralarda
Endeks ile ters korelasyon içinde. Endeks 10.000 seviyelerine onaya döndüğü zaman Arena da yeni zirveler yapmakla meşgul olacak herhalde. Öyle gözüküyor.
Bilişim endeksi 5000 lerde tutunuyor.
6000 e yolculuk başlarsa olumlu etkileniriz inşallah.
2021 Temmuzdan bu yana bu hisseyi taşıyorum yaklaşık 4 yılda geçen yıl mayısta usd bazlı yatırdığım para kafa kafaya geldi onun dışında sürekli zarar da kaldı.Enflasyon karşısında ezildikçe ezildi.Artık bunun pyasa fiyatlamasına aklım ermiyor.15 sene önce arenayı çıplak haliyle 87 m.usd ye almışsın 26 m.usd ye birgstarı almışsın telefon yenileme işini kurmuşsun emsali easy cep 100 m.usd üzerinden değer biçilmiş 5m.usd sermayeyle kurduğun paynet 92 m.usd ye satmışsın.Bu gün 128 m.usd.den fiyatlanıyor.15 senede bu şirkete 1 kuruş katma değer üretememişler demekki.
Mahvolduk..:) satışlar sertleşti..
endeks dirence geldi endeks kar satışları ve beklenti bitti arena da
herkesin bildiği para kazandırmadığını bir defa daha gördük
Bizim yazmamızla birşey değişmez,ama bence değirmen taşında ya birilerini ya da bir fonu öğütüyorlar,beklentiler daha yeni başlıyor.
Şansımıza fonları yöneten analistlerle aynı beklentiye sahip değiliz.
Zaman gösterecek artık neyin ne olduğunu.
Sabreden kazanır. #SağlıkGPT #11özelhastane #3.5milyarTL #Bilanço #YapayZeka #ArgeMerkezi
merhumu nasıl bilirdiniz?pek iyi bilmezdik
kagıdın neden dustugu belli forumu 40 kişi okuyor in cin top atardı burda geçmiş olsun
Dostlar yıldızlara benzer,karanlık çöktüğünde ilk onlar gözükürler.
Ne tahtada ne forumda dost kalmadı sanırım.
Hiç önemli değil.Mayısa kaç gün kaldı şurda.
Paranın dini imanı..sanırım dostluğu da olmaz..(Sağlam insan gibi insanlar hariç)..satan satar alan alır..çoğu verdi sanırım..hedefe odaklanan.. mucızeye ınan azınlıkta..sabır ve devam..hayırlısı..
43-44 bolgesi benim icin teknik olarak en kotu senaryo dip destek bolgesi ve o bolgeye sert bir satisla gelmis olduk.Bu bolgenin altina gitmez kesinlikle diye bir iddam olamaz piyasa bu sonucta dibin de dibi olabilir ama benim acimdan dip duzeltme bolgesi..
Kapanista grafigi guncellerim..
Sabirla beklemeye devam..
Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bir haber bir tavan gelir mi burdan?
Fazla mı hayal olur...
Grafigin guncel gorunumu..
Dusuk hacimler sonrasi bekledigim sert hareket geldi ama malesef asagi yonlu gerceklesti.
Artik 43 alti KAPANIS gelmemeli ve 43/44 civari tekrar asagi yonlu hareket olursa destek olarak calismali.
Yukarda artik takip edilecek onemli direnc bolgesi 47.6x..Yarin icin kanal orta band direnc bolgesi 46.2x/4x
1.ceyrege surda 2 ay var.Beklemeye deger..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9f689fdbf3.jpg
Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ARENA.E, DERHL.E, IHAAS.E, SANFM.E ve SUNTK.E payları 19/03/2025 tarihli işlemlerden (seans başından) 18/04/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK’nın 05/12/2024 tarihli kararı uyarınca yalnızca BIST 50 endeksi kapsamında yer alan paylarda açığa satış yapılabilmektedir.
İsabet olmuş.
Borsa genelinde tüm hisselere günlük %1 marj sınırı ve aracı kurumlara %1 komisyon şartı getirseler dahada isabetli olacak.
Brüt takasada girseymiş,tahtayı da 10 günlüğüne kapatacaksın ki gerçek yatırımcı kalsın.Bu kadar oynaklık olmaz abi normal değil.
Yarın panikle yine düşer arena borsa soygun yeri olmuş özellikle böyle yan tahtalar bekleki para kazan enflasyon a yenilmessen birde
Şimdi bu işlemleri yapanlar,bu işlemlerin sonucu olarak,VBTS kapsamında getirilen tedbirlerin uygulanacağını biliyormuydu,bilmiyormuydu?
Esas soru bu?
Bofa satmış 400 k birde diploma iptal haberi var satanlar önce den haber almış panikle satınca hem tedbir den hem de genel düşüşten kurtuldu endeks i 10800 e 1 hafta da getirmeleri kontrollü borsamizda ky kazanma ihtimali yok denecek kadar az
Şirletin piyada değeri 120 milyon dolar.
Şirketin kasasına 2 hafta önce 90 milyon dolardan fazla para girdi. Satanların yolu açık olsun, su akar yatağını bulur. Yönetim ali cengiz oyunu yapmazsa hikaye büyük. Zarımızı attık, olmazsa da sağlık olsun fırsatlar bitmez. Ama ben umutluyum.
Tahtada kredili alım ve açığa satışları görebilen var mı ?
Endeks 50 hisseleri haricinde açığa satış yok onun için bu hissede açığa satış olmaz.Kredili alım olduğu belli olmaz,bir ay para olmadan alinamiyacaktir.
Yy.tv.olmayip bilgi amaçlı yazılmıştir.
Sağlıklar
P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi