ABİ JAGER Ne anlamadım
svg
Printable View
Ve yakın takiptesin Ama tiyo nu herkes anlasın cesur ol
svg
Ben birşey söyleyeyim mi
svg
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (2 üye ve 14 ziyaretçi)
yaşlı_kurt, TARIKKK
Tarık tek sen varsın yorum yap kafayı yiyeceğim şifreli
konuşmaktan
tarzım değil beyler
svg
Katardan katar katar yatırım gelir inş.
54.79
Bu RAKAMI Size ne anlatıyor
svg
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (2 üye ve 27 ziyaretçi)
yaşlı_kurt, zonkar
Yer İmleri
izleyici sayısının artması hoşuma gidiyor
svg
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (2 üye ve 27 ziyaretçi)
yaşlı_kurt, zonkar
Tarık kaçtı veya zamanı yok affetsin beni
sevgili zonkar yorum alalımmı sizden
bu saate burda ne işim var
yine vurduk gözüne
eyvah eyvah yorum bekliyorum
hoşca kalınız sevgiler
https://www.youtube.com/watch?v=aHP95cG4gU4
cok özleyecegim
svg
Artık bende sadece izleyici ve kararsız taraftayım
Birilerini kırdıysam hakkını helal etsin
Zamansız yazdım içimden geldiği gibi yazdım neden kırk kere yazıyorsun diyen oldu eksik olmasın nikoo sahip cıktı:)
Sasa için burada ayık kafayla yorum yapabileceğimi düşünmüyorum çünkü
beni çok yorarsınız Aynı Cesur CAKIR A Yaptıklarınız gibi.
Ben Aşıgım sasaya
Cakır olaya farklı bakıyor ama doğru bakıyor ve mertce söylüyor isteyen 6 ay önceye dönsün baksın
Ama sasa aşktır Yardır Yarendir Ülkemin Geleceğidir
arkasındayım rakamda veririm kefilde olurum
3 ay sonra görüşmek üzere tatileyim ŞAŞA Ablanızla
sevgi saygı ile
Ruslar ŞURA da derler:cool:
eyvah eyvah
Katar çıkarmasını önemli buluyorum.
Birkaç yıl önce SASA'nın petrokimya yatırımı için birkaç ortak alacağını belirttiğini hatırlıyorum.
Son yatırımcı sunumunda Petrokimya yatırımlarının 2025'te başlayacağını okuduğumu anımsıyorum.
Bu durumda 2023 yılı içinde ilk ortaklık haberleri gelmeye başlayabilir. Şirketin kurulumu, yüzlerce toplantı, tesisler için konsept dizayn seçimi, ön mühendislik vs... derken 2025'te başlayacak proje için ideal olarak 2023, en geç 2024'te ortaklıklar tamamlanmalı.
Qatar Petroleum (Qatar Energy), Qatar Investment Authority vs... yatırım çekmeyi başarabileceğimizi düşünüyorum.
Hatta diğer körfez ülkeleriyle iyileşmekte olan ilişkilerle Abu Dhabi veya Suudilerle de ortaklık söz konusu olabilir.
Yine Düşiyaaaahh
Tam çıkacaktı yine süründürme moduna girdi
26 Mayıs 2023 tarihinde 49,54 TL - 51,20 TL fiyat aralığından (ortalama 50,1890 TL) 1.000.000 lot pay geri alınmış
Haber felan mı gelicek patron buralardan topluyor? Bizi kurtarıcak rakam 80 üstü
Al satlarda mutlu ediyor Sasa Reğiz. Tur bindirip, tekrar 51,1 ortalamayla 500 lotla vedalaştık, fazla kasmadan 49 altı alırsak ballı kaymak olur. Günü geçmiş işlemdir, ciddiye almayınız.
Sabancı,.Ereğli ve Alarko geri aldıkça düştü hisse fiyatı, bu geri alım da ters teperse 49 değil de 48 altına alırsak çift jager yazar kasaya, olur yani. Hayır demem, diyemem.
pazartesi borsa nasıl olacak acaba çok merak eyliyorum patronda 1 milyon mal almış diyollaaa
47,9 altı gelsin, lotlarımı geri alayım da öyle kırsın 52'yi bari:) Seçim sonucu da hayırlı olsun hepimize. Muhalif olarak oyumu verdim ama olmadı, sağlık olsun. Önümüzdeki al satlara bakacağız artık...
Hiç kimsenin kaybetmeyeceği ve herkesin fazla fazla kazanacağı bir borsa olması dileğiyle herkese hayırlı Türkiye Yüzyılı diliyorum
Gelir yerine, gelmezse de bekleriz:)
zengin bebeler jipleriyle gelecekler hepsini jiplerinden indirip kaç tane şaşa hissesi alacaksınız diyeceğiz onlarda adam başı 10.000 lot diyecekler sonra bizde sabahta baban almıştı 10.000 lot diyeceğiz onlarda UV aldık satanın mk diyecekler
Al sat olmadan olmaz, hacim lâzım, heyecan lâzım, viski lâzım... Verimli bir şey al sat, faydası çok🤪
Al satla para kazanılır.Sasada al sat yapmadan sabreden çok para kazanır.
Benim düşüncem ve yaptığım bir yatırım stratejisi yatırım tavsiyesi değildir.
Biliyorum yahu:) Minnak ölçek benim, çiçekten polen toplayan arı gibi. Yoksa ölmezsek ilk hedef 2026 ama o gün gelene kadar da hareketli portföy benim için daha dengeli bir getiri sağlıyor. 10bin lot varsa, bin lotu hareket ettirmek daha mantıklı bir yatırım şekli gibi geliyor bana özetle. Tabii bu beni bağlar. Başkasını değil.
Sayın subutay kardeşim sen işini bilirsin bol kazançlar dilerim.Selamlar.