citi takasına beklenen lot geldi 1.997.299 lot oldu :)
Printable View
citi takasına beklenen lot geldi 1.997.299 lot oldu :)
global gesan smrtg kontr topluyor bugun. 33 milyonluk smrtg, 24 milyonluk gesan, 5 milyonluk kontr almış. bakalım ne yapacak.
en iyi alıcı global yabancı olması muhtemel.. smtrg de en iyi alıcı global orada da güzel mal almış.
Noluyoruz gene yav. Destek mestek hak getire. Savaş mı çıktı
yani bu kadar geri gelmesi de ayıp gerçekten.. smrtg de geldi hızlı tamam normal ama o topladı bizimki can çekişiyor..
smrtg çıksın diye bakıyoruz düştüğümüz hale bak:vk:
Astor çıkarken çıkmayan Gesan düşerken ayak uydurmak istiyor
ulan citi sana kanıp duruyorum şu ara umarım hakkını verirsin :kmk:
Astor alfas yeotk taban
Hepsini anladımda smrtg nedir ne ayaktır çözemedim
300 üzerinde şu hareketleri yapıyor olsa hiç sorun değil. Ama alfas Astor tur bindirdi 1 ayda. Şimdi onlar salarken düşmemiz olmuyor. İşte geç kalırsan hareket yapmaya piyasa bozar
piyasada ne var anlamış değilim hala
PİYASAYA BAKIŞ-Avrupa ve ABD vadeli endeksleri artıda
21/03/2023 10:04:09
ydışı normal ama bizim endeks acayip oldu yukarı aşağı ver al ver al
Gesanın da hareketler can sıkıyor -5 hemen ıoluyor bu kadar da tahtayı bozmayın ya
güne gene dayakla başladık...
standart yok +5 -5
citi 2.040.407 lota cıkmış ama endeks vs hiç tad vermiyor tüm ortalamaları kırdı. endeks toplamazsa sanırım bizimde fişimizi çekerler :)
257 üstünde tutunursak endeks de toparlarsa belki bir umut olabilir. 270 e doğru.
Yeotek dönüş yapıyor Astor Alfas toparlıyor. Bizim de ayak uydurmamuz lazım artık
Hadi dün endeks yüzünden +3 ten eksi yaptık bugün neden yav bir ayda yüzde 150 giden astorun mu oesinden gidiyoruz
Astor -6 dan yeşile geçti. O düşerken düş çıkarken tık yok. Hakkaten sinir bozucu.
City maliyet ne ortalama acaba. Gerçi ne önemi var bu spek ve patron olduğu sürece acı var. Ben aldıktan sonra hep boyle
261.5 geçmeli
bu smartg le bizim tahtacı aynı kaptan mı yemek yiyor acaba...