Dünkü 1.81 sonrası kademeler çok zayıf olduğu için kaldırmış.Şimdi de yediriyor gibi...
Printable View
Dünkü 1.81 sonrası kademeler çok zayıf olduğu için kaldırmış.Şimdi de yediriyor gibi...
Spk bulteninde goremedim .....????¿
Bedelliye onay vermiyecekler
Her halde.aynisina euyo da şahit oldum ytd..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Madalyonun öbür tarafından bakalım. Galip'in BIST'de mağdur ettiği yatırımcı sayısı minimum bir milyon yatırımcıdır. Türkiyedeki seçmenin yarısının AK Partiye oy verdiği düşünülünce, demek ki mağdur ettiği ortalama EN AZ 500 bin AK Parti seçmeni var.Şimdi sen bu kadar AK Partiye oy vermiş seçmeni mağdur ediyorsan, hükümet de olup bitene ses çıkarmazsa bunun sonucu ne olur. Mağdur olan her yatırımcı, kendisi, eşi, çocuğu, anası, babası ya da kardeşi ile en az 3 kişilik oy potansiyeli demekse, o halde 500.000 x 3 = 1.500.000 kişinin oylarını AK Partiden alıp, karşı partilere, hele ki 2019 başkanlık seçiminde son tura kalacak muhalif adaya vermesine sebep olur. Yani olup biten, borsada küçük yatırımcıyı çarpma işinden çıkıp, seçim sonuçlarını etkileyebilecek, hatta iktidarı değiştirebilecek bir sonuca sebep olabilir. Acaba bunu Reis görmüyor mu ? Bakın yaklaşık 50 milyon seçmenin sandığa gittiği seçimlerde 1,5 milyon oy %3 yapar. AK Parti oylarının %3'ü azalsa, karşı adaya %3 oy gitse, otomatikman bu %6'lık bir fark oluşturur. Bu neye mal olur ? Görünen köy klavuz istemez. O halde şimdi ne olabilir. Muhtemelen Galibin bu oyunlarına bir son verdirilebilir. Ya da verilmezse , durum iktidar için vahim ve kaçınılmaz bir sonuç getirebilir. Yani bir nevi Galip Siyasi iktidarı zorluyor, bir yandan da belki kendi topuğuna sıkıyor ama paraya para katarken bütün bunları düşünemiyor. Ne de olsa bu durum onun için çok tatlı, hergün servetine servet katıyor. Bu zafer sarhoşluğu içinde nelere mal olmuş olabileceğini, dahası kendisi için nasıl bir son hazırlıyor olabileceğini düşünemiyor. Bakın ben bu mesajı yazmadan önce Sn. Cumhurbaşkanımıza atılan ve Galip için veryansın edilen twittleri gördüm. Galibin kendisine atılan twittleri gördüm. Galip için farklı forumlarda oluşturulmaya çalışılan, ve feryat figan söylemleti gördüm. Çok kişi aile düzenim bozuldu diyor. Yahu sadece kendi şirket hisselerinde 12 liralardan 2 liralara, 6 liralardan 1,6 liralara düşüşler olmuş bir ay kadar kısa sürelerde. Kaldı ki, kendi hisseleri dışında bir çok hissede bu tür mapduriyetlere sebep olduğu biliniyor ya da düşünülüyor. Bakalım ne olacak, ben de filmin sonunu merakla bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Kimse yok mu bir yorum yapabilecek? Ne olur ne biter?
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji106] ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ! "
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170912/77ae9bug.jpg
borsalar yüksek,
uzak doğu borsalarıda yukarıda seyediyor.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +240 olurken, ortalama tahmin +242 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +540 puan olurken, en düşük beklenti -83 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 31'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +240
Ortalama : +242
Maksimum : +540
Minimum : -83
Katılımcı: 32
Herkes suskun. Yön belli değil. Cehennemden önceki sessizlik sanki :)
Kardeş burada Avtur ile ilgili birşey var mı? Ben göremedim ama.
Avturda yabancı çok az.
http://666kb.com/i/dmq0wyzun5w3kj21l.png
Milli mikici Galip yüzünden bimere cimere binlerce mağdur şikayeti yazılmış, ya galip hükümeti götürür yada hükümet galibi. İleriki günler gösterir bunu, yıllar önce yine boyle vurgun yapip yurtdışına kaçmıştı, şimdiki iktidar affetti ve milli is adamı galip turkiyeye geldi yine onbinlerce madur yarattı, soydu soğana çevirdi. Sanırım ortaklar. Yoksa hırsıza neden kapı yeniden açılsın,
Birde burda binlerce magdurdan acaba kaç kişi şikayet yazdı. Ondan bundan beklemekle yetiniyor burdakiler. Spk konusunu gerçekten merak ediyorum, acaba spk bunlara bedelli için izin verecekmi, milleti 4 lira üstünde maliyetlendirip 1,60 lardan bedelli onayı cikacakmi, bana gore normal şartlarda galibe yüklü miktar ceza ve borsadan hemen etmeleri lazimken çıkarsa da pek şaşırmam cunki herkesi parayla satın alabililer. Yazık milletin bu haline. Çalan çırpan yuvası . MİLLİ MİKİCİ GALİP. SOZDE HİSSELERİ YERLERDE SURUNUYORDU İZİN VERSELER TİRKİYEYE GELSE ON KATİ YUKARDA İSLEM GÖRECEKTİ, GERCİ ON KATİ YUKSELTİP VERDİ MİLLETE....YTD.
Bu kan emiciler niyeti bozmuş tamamen kağıdı 1,4 Lara çekecekler gibi ytd... şahsi düşüncem
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,4 lara çekeceklerini nerden anladın birader, rüyadami gördün, yoksa teknik bir bildiğin birşey var mi, biride çıkıp 5 liraya çekecekler dese senden ne farkı var, milletin canini yakmışlar yakacaklari kadar senin gibilerde çıkar 1 lira olsunda alayim diye bakar, sen ordan alsan şirket batsa sende içinde olsan herhalde o zaman anlarsın anyayi konyayı, boyle damdan düşer gibi fiyat verme suç ayni zamanda, bende 10 lira olacak diyorum o zaman .ytd
http://fs5.directupload.net/images/170918/32ibr77u.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
tahmin +274 olurken, ortalama tahmin +278 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +571 puan olurken, en düşük beklenti -65 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 28'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : +274
Ortalama : +278
Maksimum : +571
Minimum : -65
Katılımcı: 29[1(-)28(+)]
http://fs5.directupload.net/images/170920/kl4hn5y6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
tahmin +119 olurken, ortalama tahmin +147 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 22 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +399 puan olurken, en düşük beklenti -115 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 20'si pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : +119
Ortalama : +147
Maksimum : +399
Minimum : -115
Katılımcı: 22[2(-)20(+)]
Milli soyguncu milleti soymaya devam ediyor bakıyorum, spk neden acaba bu soyguncunun sin isteği olan bedelliye de onaylayıp milletin amina iyice koydurmuyorki. Adam milli iş adamı, iktidar öyle diyor.milli iş adamımız galip özdemir.😁😀😂😂😁😀
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Açığa satış yasağı bu tip hisseler için hayırlı olur olmasına da
asıl bu hisseye hayırlı olan Kadir Topbaş'ın istifası olması gerekmez mi?
Malum otogar elden gidiyordu!
Zarar ciksin borsa benim icin bitmistir faiz en garantisi 3 ayda 50-60 bin paramizi caldilar resmen sutu bozuklar bu kadarmi kolay yaw borsa yuzde 1.5 dustu hepsi yere serildi borsa % 30 cikti giden olmadi ne kansiz dolu bist sende kaybettigimi 2 senede faizden cikaracam
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1.70 görüldü,görmesinin sebebi1.50,resmen kepazelik,allem,kallem ettiler hisseyi yine oraya indirdiler,yani burası kuvvetli destek noktası,7 neresi 1.50 neresi,üstelik 1.50'den 7 oldumu aval,aval baktık arkasından,mümkünü yok daha 1.50 olmaz diyede söylendik,neymiş demek oluyormuş böyle hisselerde,dandik yerlere kayyum atanacağına böyle yerlere atanması lazım,SPK bürüt takaşlan milleti korkutacağına yatırımcıyı korumak için iyi yönetilmeyip yatırımcıyı keyfi zarara uğratan sektörlere kayyum atama olayınıda uygulamasına alması lazım !!!
1.65 den geldim bakalım buğünlerin hisse adayı...
buğün şöyle bir tavan yapsa çok güzel olacak.
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...09261846286414
Ne oldu bedelli?
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Illa bedel odeteceklermi simdi bunlar zaten odemisiz odeyecegimizi daha ne istersiniz garibandan kansizlar
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hay tavanlara gelesice
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temerrüt artışı ne bedelliyemi gidiyor zaten anamızı ağlattı maliyet 4.25 bide üstte doymadılar daha paramı ödettcek girdiğim güne nalet olsun bu hisseye
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"GEL GEL DÜBÜLEY GEL" Türküsünü söylüyor olmasın...
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ne yapar acaba
ben geldim tekrar , bu hisseden yüklü alacağım kalmıştı , onu almaya geldim...
galipin hisselerde bir hareket var 2 gündür mepet avtur avgyo metro alıyor gibi sankı ama bu şeref yoksununa da güvenemiyor insan
Zaten 2.10 dan galip ağa ben alırım dememiş miydi,altta durması afaki değil mi?
İlk seans pastamız frambuazlı maşallah...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ed388cd287.jpg