Bugün dışarsıda bozuk
Printable View
Bugün dışarsıda bozuk
A)1.88 dolara inerse alırım..Hiç bir şeye bakmadan....
B) Eğer o koşul gerçekleşmezse B planı var.ORTA VADELİ BİR GÖSTERGE-SİSTEMİM var..AL dediği anda tüm portföyle hisse alacağım.
A planı şimdilik zor gibi...Ama B planı en geç 2 ay içinde olacak gibi.
1+9 hisse var. 1 hisse o 12x lik hisse..(portföyün %50 si):)
Altıns1 20 taleyi gördü, way anasını sayın seyirciler
Selman blinkeni kapıda bekletmiş almamış diye yazılıyordu burada geçen dümdüz oluyor gazze dün hastanede vurulmuş çıksa selman efendi racon kesseler ya kanduranın altında kuyruklarını bacaklarının arasına alıp geziyorlar ah ulan ah
Bofa malı verdi. Normalde gene şarjör doldurması lazım.. Sonuçta yarına da mal lazım..
Biden: Netanyahu ile görüşmemizde zor sorular sordum
Ama yeni duymadığın şey: ''3.0--3.25 den sağlam düzeltme olmadan asla mal almam...:)''
Sonuçta bu fayda sağladı...
Belli olmaz bakarsın B şıkkı da 1.88 de oluşur...dolar 32 tl ve bıst100 6.000 olursa al sana 1.88 dolar..Hemen sevinme..
B şıkkını eskiler 2020 ve 2021 den hatırlar..dibin sadece %3-5 yukarısıydı...
Unutma her zaman B PLANIN OLSUN..HATTA C,D...Z:)
Elimdeki malların %85 ini verdim verirse ucuz alırım yoksa paramdan zorum yok dursun seans sonu alırım hedef bugünde tamam şükürler olsun
yine bişey oldu .. birden verdiler.
ortam çok kaygan :D
Benim takip ettiğim hisselerdeki harekete bakarsan hisse topluyorlar
Şimdi akşam al sabah sat devrini de bitirdinmi düşüşe şahicilik gelir:)
Dayu bu ortamda gece kim malda girsin.
Düşünüyorum düşünüyorum bulamiyorum.
kapta hvz nin yönetiminde görünürken maşallah hvz ile ilgili retweet falan yapıyordu, fonla ilgili bi şeyler diyordu da sonra niye sus pus oldu... kusura bakarsan bak da bu hiç sağlıklı değil... güven duygusu para işlerinde en önde gidendir. fonlar eskiden a tipi b tipiyken , bir çok insan araya kişi sokup da zorla başarılı olan a tipi fonlardan alabildiği dönemleri falan biliyorum... daha zorlarsan banker kastellinin zamanlarında dördüncü vakıf handa koç hisselerinin takas edildiği döneme kadar inerim.... bu iletişim halinde olup da birden iletişimsizlik moduna giriş hiç hoş değil... finans işi direkt para ile dolaysız fakatsız ilişkilidir... pragmatizm önde koşar... meltem rüzgarı bile suratına esse acaba lodos mu poyraz mı var bunun arkasında diye , şüphecilikle yürüyen bir iştir bu !
Motorola DynaTAC 8000X Mobile Phone System cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir insan bu kadar mı cenabet olur...
her piyasaya çıktıgında mı çakarlar...
dün bofanın 3.800 milyar hareketi ve etrafta dolaşan kara harekatı ile ilgili olmaya bilir haberleri ile buradan long olan oldumu , sıkıştırılanlar var piyasada benim gördüğüm ben yanarsam hepinizi yakarım formasyonuna oynuyor.:)
pala
bu fakir-fukara borsasından ne istersin ?
dün %2 alıp bugün %-3.5 nedir yahu?
Biden: Bu hafta Kongre'den İsrail için benzeri görülmemiş bir destek paketi isteyeceğim
anlaşılan natenyahu bidene zor sorular sormuş :he:
Deli alım....
8400 üzeri long devam ederim....
:drunk:
Vakti zamanında Ağanın bir köpeği varmış..
Vakti zamanında Ağanın bir köpeği varmış, köpek ne zaman davul-zurna sesi duysa hemen zincirini koparır diğer köye gidermiş. Birgün köyde bir düğün olmuş köpek davul-zurna sesini duyunca hemen koparmış zincirini gitmiş. Düğünde Ağanın hısmının düğünüymüş, Ağa buna çok sinirlenmiş. Karşılıklı iki köyün başına bir davulcu bir zurnacı dikmiş bir davulcu başlamış çalmaya köpek o köye seyirtmiş, diğer köyün başına vardığında bu sefer zurnacı başlamış çalmaya köpek bu sefer o köye seyirtmiş köpek davulun zurnanın peşinde bir o köy bir bu köy diye peşinde koşarken çatlamış ölmüş... :)
SONDAKİKA |
ABD, BM Güvenlik Konseyinde Gazze'ye insani yardım sağlanması için çatışmalara "ara verme" çağrısında bulunan karar tasarısını veto etti.
Abov:drunk:
Bütün gün odunladı ..şimdi odunu nasıl monte ederim derdinde
gold son bar aşağı iyi saldı borsalar tınlamadı gibim bence