Bir çok neden var ama tekraren saymaya gerek yok. . . . . .
Lakin son aylık takaslarda belirgin sekilde emeklilik fonları malı satıyor. Alan mı kim? Citibank yabancı
Bu bile en gecerli ve yeterli cevap
Saygılar
Printable View
Bir çok neden var ama tekraren saymaya gerek yok. . . . . .
Lakin son aylık takaslarda belirgin sekilde emeklilik fonları malı satıyor. Alan mı kim? Citibank yabancı
Bu bile en gecerli ve yeterli cevap
Saygılar
Uzun zamandır cemtaş’tayım zaten cemtaştaysan eğer buçimi tanımamak olmaz. Değerli şirket vesselam ama hep durgun 4 gün evvel almıştım nasip kısmet artık. Selamlar...
Olabilir üzülmüştür 🤔
Geçen hafta "boğazına takılan kılçık ı çıkarayım derken, çatalı bademciğine saplamış, kan revan içindeymiş" diye anlatıyor,
garsonlar sağda solda pis pis sırıtarak...
Yıllardır 100 Bin - 200 Bin TL lik işlem hacimlerinden 15 Milyon TL 17 Milyon TL lik işlem hacimlerine geldiysek işlem tamamdır diye düşünüyorum.
Nasıl olsa akşama doğru düşüyor diye düşünüp "satayım akşama veya yarın daha düşük fiyattan alırım böylece % 1-2 kazanırım" derseniz yanılırsınız.
Bir uçmaya başlarsa El Nino fırtınası yakalayamaz.
Tabi bu dediklerim kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
2010 yılından beri bu kağıda gömülmüş, çoğu zaman ölü taklidi yapmış biriyim.
Yani benim kisi temennidir.
Bedelli noldu acep.
Hazırladım parayı bekliyorum.
Hayırdır girum sus pus.Haberde geldi tık yok kimseden.
https://i.hizliresim.com/qAZnl3.jpg
Modernizasyon Yatırımı.
Bravo Carkos.Sende olmasan burası sus pus..
2018/6 ayında verilen ve onaylanan bir haber için 17 ay düşünüp nasıl yapacaklarını dahi açıklamamışlar eski haberi ısıt gönder..?
ne yapacagını açıklamasında ise : çalışmalara başlanmış jeton 17 ay önce delige atılmış ancak düşmüş ne diyelim gülmekten başka::kahkah:
bunun için daha önce açıkladıkları 120 milyon $ yatırım yapılacaktı..
çed raparuna yapılan itirazlar ile rafa kalkmıştı..
şimdi BEDELLİ konusu olunca alın size eski bir hikaye ve yedek akçe kullanımı bu yatırım için kullanılacak buda 2 yıl sürer o zaman kadar kim öle kim kala diye bir söz vardır :hep fırıldak işler..:bravo:
0,80 kuruşluk ADNAC bile 2 TL üzerine çıktı.
İT, Allah seni davul etsin gelin tokmaklasın giden tokmaklasın.
Bugün 05.12.2019 Saat: 11.10
BUCIM gün içinde 5.93 gördü. 5.93 aynı zamanda yıllık zirve.
BUCIM yaklaşık 1 saat içerisinde 1 Milyon TL lik hacim yaptı. Bu iyi bir şey. Her şey yolunda demek.
Kıssadan hisse malınıza sahip çıkın.
İT in ayak oyunlarına gelmeyin.
BUCIM in gidecek (artacak anlamında) çok yolu var.
NOT: Tabi her zaman ki gibi "Yatırım Tavsiyesi Değildir". Kişisel Düşüncelerim dir.
eşek gibi yatıyor , piyasaya ayak uydursay dı şimdi 7 deydik...
bu yıl çimento defterini kapattım. kademeli olarak satmıştım. son kalanları da verdim. kağıttaki arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
YTD
pardon 5,85 den 85 tane kalmış.! bekliyoruz. (son kalan 2000 lotdan)
YTD
borsada hayatımda hissenin degerli olupta bu kadar degersizleştiren bir yönetim görmedim ..?
hayatında ilk defa bedelli açıklamış bir şirket hala 5.80 tl de sürünüyor 12 yıllık oratalaması 5.50 tl bu kadar adilik anacak bunlara yakışır allah topunuzu bildigi gibi yapsın :
bakıyorumda endeks biraz bozunca hisseler,deki hız yükselirken ıkına sıkına düşerken sanki kayak pistinde::kahkah:
enufak iyimserlik hemen satın alınıyor önümüz tam kış ayına giriyoruz istanbulda uyarı kar geliyor buzlanmalara dikkat..
yabancı oranı %63 den 60 düşmüş ..
vakıf bank zaten fonda idi %58,5 hazineye gitti burda çok degerli arazi ve mülk var ..? para lazım onun içinde satmak lazım::wu:
takip ettigim hisselerin çogu %100 yaptılar içlerinden sadece bu BUCIM hayırsız çıktı sahibi gibi..:vk:
Yanlış hatırlamıyorsam bedelli sermaye kararı almışlardı. oluştu. Bedelli süreci oluşan hisseler ağırlaşır, ne kadar bedelliye katılamayıp rüchan hakkı kullanılmayacağı belirleyici unsur oluyor.
ulan ******** BUCIM ve bu hisse ile dalga geçen adi köpekler..?
öz sermayesi 519 milyon
2019/3 kar 9 milyon +
dd.1.10
hisse fiatı 5.84
bir afyon kadar bile olamadınız ..?
2019/3 zararı 46 milyon -
dd.3,5
öz sermayesi 186 milyon
hisse fiatı 6.81 tl
https://invst.ly/o-67a
borsada kaç tane şirket var..BUCIM gibi
CEMTS %58
RODA % 50
hisseyi kepaze ettiniz çıkıp üstüne birde %70 bedelli açıkladınız hissenin durumuna bak 2006 yılındaki degerinde bile degil ..?
2020 yılına dayanmışız aradan geçen 14 yılda hissesin kanını emdiniz ..?
Afyon dan Bursa çimentoya geldik.Kısmet bakalım.
Ben hep 2. teori gerçekleşecek diye düşünüyorum.
AFYON 2010 da 2500 bedelsiz vermişti sanırım. 26 ya bölünmüştü.
Kağıt uzaya gider gibi gitmişti.
Valla ben BUCIM de de aynısını bekliyorum.
Sen 8 ile 10 arası dedin ben daha fazlasını bekliyorum.
Bölünüp 5-6 TL ye gelir sonra 20 TL ye gider arkasından 300-400 bedelsiz verir sonra tekrar 3-4-5 TL bandına geri gelir.
Yani bire 10 verir diye düşünüyorum.
Belki züğürt tesellisi. (10 yılda ancak böyle olursa hakkımı helal ederim.)
Bu arada kağıt saat 17.00 itibariyle 6.04 gördü. (Aman satmayın)
Daha çok yolumuz var.
Artık İT istese de bir şey yapamaz. Ok yaydan çıktı.
Tarihsel verilere bir bakın.
10 Eylül 2019 dan beri günlük işlem hacmi Milyon TL ler ile dönüyor.
Bence yakında bir sıçrama var. BIST 30 mu desem.
Bilemedim.
YTD
Sulzer sıra bende [emoji846] İt ve ******** Gökçen mezarınızda ters dönün ****ler..