üstad 4 dolar ana hedef miydi?
Printable View
51.8 ve üzeri kapanışlarda 63-66 aralığı mümkün..
Maaşallah böyle bir günde gayet iyi bir kapanış ve zirve kırılımı gerçekleşti..
Tahtada daha evvelden de dikkatimi çeken bir durum var aynı durum atatp de vardı..
Mevcut fiyatlamalarda iştirakçi mal satmak istemiyor ve hep yukarı fiyatlamalar geliyor..
Piyasa değerinin makul olduğunu ve beklentilerin fiyatlamaları yukarı çekeceğinin farkındalar ..
satıp çıkmış olabilirler ,
Arkadaşlar tahtada zaten kimlerin olduğu az çok belli..
Hedefe kadar disiplin dedik ve devam ediyoruz..
Bofayı yine sönümlediler ..
Tahta çok sağlıklı işliyor..
norveçten güzel bir haber ve güzel bir bilanço eşliğinde 4 dolar hedefimize gidebiliriz...sermayesi düşük...karlılığı yüksek...finansalları çok iyi...bu tür hisseler borsadan gittikçe azalacak...berkosan gibi hisseler değere binecek...sabır sabır sabır..
Endeks biraz yükselişe geçse, sanki anında reaksiyon gösterecek gibi.
Bu endekste birde yeşil kapatırsa rüştünü ispat etmiş olur heralde.
50 nin altı fiyatlamalar olursa yukarı teper..
Kısa da bist de yan tahtalar yıkıldı ama biz yukarı marj açtık..
Kısa da satanlar satsın bakalım..
Çok saldı aşağıya.:vk:
Herkese merhaba ;
BRKSN uzun zamandır takip ediyorum
Yaptığı işler ve stratejileri oldukça güzel!
Yurtdışında iki fabrikası olması ve üçüncü için gelecek KAP haberi şirketi çok yukarılara taşıyacağına inanıyorum.
Hep beraber izleyelim :)
Güç toplamak için bazen geri gelmek gerekir :) hedefe kadar disipline devam!
Berkosan yönetimi sağlam Pabuc değildir daha öncede asparagas haberler yayınladılar ama maalesef sonu hep fos cikti geçmişte böyle satılacak falan deyip sonra olmadı dediler .berkosan yönetimin namusudur fakat maalesef yönetim namisizdir
Sığ hisse oluşundan mı yoksa rüya sona mı erdi de çok düştü?
vardır bir sebebi
Daha önce 2sene satılacak havası yarattılar bir donla gorusmeleri vardı sonu fos cikti o zamanda birileri iyi nemalanmisti ben sucumtektendaha ziyade bilancosuna guveniyorum
Yönetimi hiç bir zaman güven ve destek vermedi tüm senetler geri alım yaparken bunlar kılını dahi kipirdatmadi sizin anlayacagiz destek yerine köstek oldular hep birilerinin değirmenine su tasidilar
Taban sonrası herkes köşesine mi çekildi ne oldu. Keko üstad eskiden böyle değildi tabansa taban desteğe devamdık, hisseye güvenimiz mi azaldı acaba.
Şirketin hali hazırda 4 üretim bandı var farklı bölgelerde ve işlerini büyüterek devam ettiriyor..
Sanki fiyatlama uçmuş gitmişte mevcut durumun çok çok üzerinde fiyatlama olmuş gibi söylemleri doğru bulmuyorum..
Scumtech olursa ayrı bir katalizör oluşturur..
Ayrıca, şirkete yatirimci.iliskileri@berkosan.com mail adresi üzerinden 09/11/2023 tarihli Skumteck S.A. Ortaklık ve İyi Niyet Anlaşması Hk. konulu KAP bildiriminin akıbetini sordum. Söz konusu bildirimde Skumteck S.A. firmasının alınmasıyla ilgili ".....2024 Yılı ilk çeyreği içerisinde tamamlanacaktır." şeklinde ifade belirtmelerine rağmen hala daha açıklama olmamasını ve son güncel konunun ne olduğunu sordum. Cevap bekliyorum. Sizler mail atarak firmayı sıkıştırabiliriz hep beraber.
Anladım üstad, aşırı fiyatlanma olmamasıyla birlikte, Skumteck S.A. şirketinin alınmamasıda Berkosan Yalıtımı yerle bir etmemeli.
Sonuçta Berkosan yalıtım inşaat sektörünün yanında ; otomotiv, ayakkabı, çanta, tesisat, ambalajlama ve paketleme alanında da faaliyet göstermektedir.
İhracat oranı olsun, satışlar, yeniden değerleme kasadaki nakit pozisyonu vs. bu konularda sizler de zaten daha önceleri sürekli bilgilendirmeler yaptınız.
Taban işi saçma oldu ama, çok anlamsız geldi ve açıkcası iyide korku saldı. Sessizlik olunca hele birde forumda insan ne oluyor demeye başlıyor. Hakkımıza hayırlısı olsun artık ne diyelim, hayırlısıda inşallah buradan güzel kazançlarla ayrılmamız olsun :)
Tahta çok sığ çok küçük hacimlerle devre kestiriyorlar.
Şirkete güvenim devam ediyor dostum....ben biraz da bu tür çıkış ve düşüşlere alıştığım için inan hiç umrumda olmuyor....bırakalım satan satsın...almak isteyenlere de fırsat versinler...küçük sermayeli değerli bir şirket...uzun vadeli düşünmek lazım...yakın akrabalarıma da bu hisseden 23-24 civarlarından aldırmıştım....benim de ilk alış yerim 21,31 dir...onlar da dün sordular neler oluyor ne yapalım diye...ben hiç kıpraşmadan bekleyin ...uzun vadeli tutacağız dedim...kendim de satmadım...satmayı da düşünmüyorum...
elimde bir kaç hisse olunca vede çalışınca da her hissem ile ilgili çok yorum yapamıyorum...sabreden kazanacak düşüncesindeyim...malumunuz son aldığım yer 47 tl idi...şu dakikada baktığımda 44,60 da %7 ekside görüyorum hisseyi...veren versin diyorum...piyasa gereğini yapacaktır...her sert düşüşün tepkisi de sert olacaktır...hissemiz sığ olduğu için en küçük iştah artışından veya düşüşünden maximum etkilenebiliyor...
norveç olayı sadece pastanın çileği hükmündedir...olursa çok şık ve güzel olur...ama olmazsa da sıkıntı yok...pastamız güzel sonuçta...düşük sermaye....yüksek karlılık..yüksek ihracat oranı...yüksek döviz pozisyonu...güzel finansal yapı...büyüme isteği...
bizim üçte bir karımızı yapmayan hisseler 70 bandındadır arkadaşlar....aynı sermayeye sahip olmamıza rağmen ve finansalları bizim kadar iyi olmamasına rağmen 70 civarlarından değer görüyorlar...bizim asıl hedefimiz 4 dolar seviyeleridir...umuyorum ki zamanla o hedefimize gideriz....
Ne yapmaya çalışıyorsun bu hareketler güven sarsar
bilenler ve güvenenler için hiç normal değil...ama bilmeyenler nasıl algılar bilemiyorum...ben panik olmuyorum çünkü alışkınım...biliyorsunuz kat be kat kazanmaya da alıştım iki ay içinde %70 kayıp etmeye de alıştım...biliyorsunuz geçen sene vbtyz yi 55 lerden almışken iki ay içinde 32 leri görmüştü..ardından da herkesin gördüğü gibi 140-150 leri görecek kadar çıktı...sığ hisselerde hareketler agresiftir...bunu bilerek biz aldık..
Maalesef yönetimin her zamanki tutumu berkosan yönetimin namusudur ama yönetim namisizdir
Alan satan bilgisi veren yok mu?
Şirket ile görüştüm,suzan hanımla..
Scumtech ile ilgili bildirimi bugün-yarın yapacaklarını söylediler..
Olumlu geleceğini ümit ediyorum..