Printable View
Alıntı: Originally Posted by gomit @ParrOk. Beyfendi sizin yorumunuz pazarcı ağzı. Limon satanlarda aynı dili kullanıyor. Beyfendi, ülkede pazarcı ağzı daha çok prim yapıyor bence, sizce de öyle değil mi?
Alıntı: Originally Posted by dewaz Arkadaşlar uçacak kaçacak kelimelerini kullanmayın lütfen.bak ne oldu düşmeye başladı şimdi ne olacak.. Yatırım tavsiyesi değildir.. kıdeminiz bizden yüksek bi grafik yorumlayın olmaz mı? hep böyle yükselecek dedik mi macd var rsi var, var oğlu var.
Alıntı: Originally Posted by ParrOk kıdeminiz bizden yüksek bi grafik yorumlayın olmaz mı? hep böyle yükselecek dedik mi macd var rsi var, var oğlu var. Yeri geldiğinde paylaşırız sıkıntı yok.. Yatırım tavsiyesi değildir..
Son virman ile ybnc takasi 34.7 mil oldu. Ongorumden once duyabiliriz kap haberini.
Alıntı: Originally Posted by FKK Son virman ile ybnc takasi 34.7 mil oldu. Ongorumden once duyabiliriz kap haberini. Ben bu aksam kapanistan once Abd li sirketten alim haberi bekliyorum kimse bana gore almasin satmasin insalah kapanistan sonra gelir
Endeks dusmese 6 yi gecmisti be
Alıntı: Originally Posted by dewaz Hâlâ atamadı 6 üstü.. Yatırım tavsiyesi değildir.. Pehhh bu haftada geçemedi 6 yı... Yatırım tavsiyesi değildir..
Alıntı: Originally Posted by yasyas1907 Ben bu aksam kapanistan once Abd li sirketten alim haberi bekliyorum kimse bana gore almasin satmasin insalah kapanistan sonra gelir Bu haber daha önceden geldiğinde ne olduydu, hisse tavan mı çektiydi? Yüzde kaç gibi arttı?