116.700 e kadar gördü şuan hayırlısı
Printable View
Bugün iyi yerinden kalkmış pala kolay para kazandırdı herkese...
117.200 Üstünde 118 bip beklerim YTD
yurt dışı bozuk
dolar tl yükseliyor
Shortcu gelir bu havada
PALANIN YERİNDE OLACAĞIM SÜR BABAM SÜR FORMOSYONU UYGULARIM
18:15 E KADAR
Müslüman birinin yazdıklarına bakarak müslüman olmadığını düşünmek maalesef okuduğunu anlamama, anlayamama sorunu.
Çok yaygın ülkemizde. Ülkenin eğitim sorunundan da kaynaklanıyor. Kişilerin kitap okuyup kendini geliştirmeme sorunundan da kaynaklanıyor.
Ben de bu dertten çok şikayetçiyim. Bir mesaj atıyorum, hiç yazmadığım farklı anlamlar çıkarılıyor. Dönüp tekrar yazdıklarımı okuyorum, karşı tarafın anladığı gibi bir anlam yok yani.
İletişimde, birbirimizi anlamada sıkıntı yaşıyoruz, toplumun bir sorunu da bu.. Ondan sonra işin ucu hakarete ya da saygısızlığa gidiyor.
Yine de herkes birbirinin görüşüne, yazdıklarına saygı göstersin. Daha ılımlı olalım. Aynı ortamda bulunmanın, iletişimin temel kuralı saygı..
Hem birbirimizi kırmadan uyaralım, özeleştiri de yapalım, yanlış anlatmışımdır, yanlış anlamış olabilir diye de düşünelim.
Burada kimse kimsenin düşmanı değil, uzlaşılamayacak fazla bir konu yok..
Bu topik de ülkemizin bir yansıması..
Bir arada yaşamak zorundayız...
Herkesimden biraz daha saygı ve olgunluk bekliyorum...
Ver mehteri artık pala ne bekliyorsun
Ver çoşkuyu Biz senin agresif alımlarını seviyoruz
Vur gelsin PALA ABEY
EN YÜKSEK 117.150 OLMUŞTUR ŞUANA KADAR EN YÜKSEK İŞARETLEMESİNİ DEVAM EDELİM
117.200 Ü DELMEYE HAZIRLANIYOR GİBİ DURUYOR
:kalp: iZLEMEDEYİZ :kalp:
"Meclis'te biz ne dersek o olacak, Erdoğan'ı kurtardık" diyen GBY görevden almış..
devlet BAHÇELİ yi bir daha tebrik ettim..CUMHUR İTTİFAKINI sabote edecek her söyleme gereken cevap verilmelidir..