http://finans.gazetevatan.com/raporl...tirim/1225576/
Btcım ihracat'ı sayesinde avantajlı durum da olabilirmi
Printable View
http://finans.gazetevatan.com/raporl...tirim/1225576/
Btcım ihracat'ı sayesinde avantajlı durum da olabilirmi
Sayin Cari yatirimci guvensizligi tam
burda basliyor iste. Bolunmeden onceki gunlerde yd oncesi biz mal alirken tahtada toplam satista 20-30K
mal ancak oluyordu.Yani eski yatirimci umutla bekliyor....yeni yatirimcida mal toplamaya devam ediyordu. Gazcilar hergun dozu arttirdi....mal bem pazarlandi hemde
ky nin eline verildi. Degerine yatirimina ve yonetimine (uc bes aile var...birbirinin takipcisi sigortas olur diye dusunduk...imtiyaza ragmen)
guvendik.Bizde her kademeden alima devam ettik.Bir gaz bir hacim patlamasi hisse tl zirvesi yapti ve yd sonuclari beklenmeye baslandi.
Isin garip tarafi o gunlerdede tahtada cok satici yoktu...ama bizim pasifteki
her alisimiz geliyordu.Oyun o gunlerde kurgulanmis zaten ....gelene
gidene mali verdiler.
O gunlerde mali verenler mali ikiye boldu....,$ lada dorte katladi. Patron ve yandaslari memnun yani.
Arsivde hersey daha ayrintili var isteyen bir bir okur. Bu .....yoksunu
patronlarin ky cisina neler yaptigini...
ben bizzat kendisinin ve ekibinin yaptigina inaniyorum...veya yapanlara nasil duyarsiz aksiyonsuz kaldigini okurlar....hisse fiyati belli zaten.
Simdi tahtada satista yuzlerce bin lot hisse var.....ama aksiyon sifir. Hele ogunlerde niye almiyorlar dedigimizde tahtada alinacak malmi
var diyordu malum gazcilar.
O gun bugun degisen bir sey yokki
aksiyonda yok.O yuzden oyun devam ediyor.Kes yapistir haberler....cok ucuz muhabbeti....yok efendim IT mis Sanko mis....vs.vs.
Gözü doymaz mirasyediler....aynen sizin dediginiz gibi Bsoke nin yedigi kazigi hafifletmek adina olsun bir mal alr....durust ve mantikli insanlar olarak biz boyle dusunuyoruz..... ama
hic beklemeyin. Yatirimcisinin bir numarali dusmani patron olunca bu
aksiyonu almalarini beklemek hayalperestlik oluyor. Onun icin bizim
bu beklentimiz kalmadi. Bunlarin zihniyeti degismeden bizler hapis yeni geleceklerde sogusluk olmaya devam edecek . Baki kalan bu ......
yoksunu mirasyedilerin capsizligi
ve itibarlari .....2008 lerden beri on sene icinde tescillendi.
Keser doner sap doner gün gelir hesap doner.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro beklediğimiz yere geldi neredeyse,üstüne birde düşük enflasyon verisi artı cari fazla verisi gelirse kur beklentimizin altında kapatabilir yılı,petrol fiyatlarıda beklenenin aksine hızla düşüyor,bu düşüş petrokok fiyatlarınada yansıyacaktır,trend yıl sonuna kadar böyle devam ederse faaliyet karındaki ciddi artış,net kar tarafına transfer olacaktır.
Patron tek lot almaya cesaret edemiyor.Butun hesaplar yaptiklari ellerinin altinda olmasina ragmen. Ama ky gelsin alsin diye gazcilar yine umut dagitmaya basladilar. Dedimya filmi basa sardilar
Oyun yeniden basliyor. Biri geleni gideni tokatliyoruz diyor....digeri gazlamaya devam ediyor. Boyle patrona boyle yatirimci yakisir zaten.
Zaten isin rengide malum kisi tarafindan satir aralarinda bizlere duyruldu. Patronun dizinin dibinde olanlar tarafindan.Yatirim posta posta geliyor. Oyle tasi topragi ihrac etmek kolaymi.
Limanda ihracat icin yapilan yeni yatirimdan bahsedilmis.
Kaca malolacak bilen varmi?
Yatirimci ile paylasilmismi?
Ben duymadim....okumadim.
Birisi gelip burda tiyo diye birseyler yaziyor....kafalari karistiriyor. Bu haberleri kap
dan duymak hepimizin tercihidir.Sonucta karmi yapar zararmi aciklar kendimiz yorumlariz.
Önumuzdeki yil Sektoru ölümüne rekabet bekliyor...
iç ve dış piyasada. Bakalim
iyiegitimlilerin pazarlama gucunu gorecegiz. Elini cebine atmadan yatirim yapmak....yanlislarida yatirimcinin sirtina yuklemek isin en kolay kismiydi.
Bizde istahla bekliyoruz kilicimizi sallayip geleni gideni dograyacagimiz fiyatlarin olusmasini.Eskileri
sirtlamak icin gelmistik.....
Bu saatten sonra illa bizi tepeleyin isteklerini kirmayacagiz gari.
Ytd.
Saygilar.
Sayın Kyno kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz,gerçekten bu cevabı yazmaya bile utanıyorum,ben sizlere karşı kırıcı olmak istemiyorum ancak siz ısrarla aynı şeylere devam ediyorsunuz...sizin tecrübenizde olan,bu hisseye bu çapta yatırım yaptığını iddaa eden birisinin bu bilgiyi bilmemesine imkan varmı acaba?
Bu haberi ilk olarak gk da yan yanana oturduğunuz kankanızdan öğrendim,size nasıl söylememiş hayretler içindeyim,ikincisi gk’da Tufan bey tarafından yatırımlar bitti ancak limanda küçük bir kapasite artışı olabilir diye dile getirildi şeklinde hatırlıyorum,üçüncüsü 2017 ve 2018 bilanço dipnotlarında “cari dönem yatırım harcamaları kaleminde liman için 2017 için 1,9 milyon tl,2018 için 5 milyon küsür tl yatırım harcaması yapıldığı şeklinde yazıyor zaten,4. kaynak olarakda Batıliman resmi Facebook sayfasında resimlerle ve yazılı olarak limanda genişletme ve kapasite artışı çalışması yapıldığı paylaşıldı,ayrıca çok daha uzun süredir paylaşılan fotolarda liman kazık boruları görüldüğü için limanda böyle bir hazırlık olduğu belli idi...ayrıca böyle bir haberi bilmek kime ne avantaj sağlayabilir,mesela yine bilanço dipnotlarına göre Beton 2017 yılında 11 milyon tl yatırım harcaması yapmış,bunuda öğrenmiş olun...
Sizleri tekrar şahsıma yönelik imalı iftiralardan uzak durmaya davet ediyorum,ayrıca şirketlerin hangi açıklamaları Kap’da yapmak zorunda olduğunu öğrenseniz gayet iyi olur.
Anlaşılıyor ki buradaki herkesin ucundan ,kıyısından patronla bir bağlantısı varmış.En küçük yatırımcı olarak ben,oturup kendi halime ağlıyayım.Kalın artık sağlıcakla.
Sayin Eksipnos35 igne cuvaldiz meselesi bu .....yazdiginiz her paragrafa cevap;
Haklisiniz komik duruma dustuk....
Magdurlara gucumuzce derman olalim dedik.....o gunlerdede yazmistim...ambulans rolu ustlendik.
Lakin hasta yakinlari onumuzu kesti.
Yeniden degerlemeden sonrada nasil bir alicengizin icine dustugumuzu gorduk. Yani gercekten komik duruma dustuk.
Ben genel kurula yanlizgeldim.
Toplantida Yanmda da kimse yoktu.
Bilakis toplanti boyunca sizin yaninizda olan eski bir yatirimci ile tanistim. O gun orada tanidigim tek
kiside yeni tanistigim bu kisiydi.
Burada yorumlarimizi ve bilgilendirmelerimizi herkes icin yapiyoruz....bilakis herseyden bir haber olan ky lar icin. Isteyen istedigi
bilgi ve yorumun pesinden gider.
Biz yasanmisliklari baz alarak yorum yapiyoruz....burada gelecek yorumlari
hep husranla sonuclandi......
sonuclanmis tam on senedir.
Yatirimlari gk a gelen okuyan degil herkes bilsin.Liman hazir degilse 2018 ihracatida tutmayacak demektir
Cok sevdiginiz patronlar hisse fiyatini
yukseltmek isteseler kap da oyle bir
paylasim bilgilendirme bombardimani yaparlar hepimiz sasariz. Ha birde argeler .....hemde ne destek direncler vererek. Ama once patronlar isteyecek.
Sagolun beton yatiriminida ogrenmis olduk.....hani mikserini calistiramayip da kiraya veren.....cimentosunu birseneye yakin vadeyle Baticim den
alan indiragandici iştirakimizin.
Sayin Eksipnos35 birsey paylasiyorsaniz yorumlarada acik olun lutfen. Bazen umdugumuzu bulmak zaman alir....biz yeterince
sabirliyiz....birde ky dostu olmaya devam edecegiz.
Mevlam herzaman ki gibi iyilerin ve hakedenler yaninda olacaktir.
İnşallah.
Ytd.
Saygilar.
http://www.tankar.com.tr/faaliyet-al...n-tasimaciligi
Sayın Kyno sizin yanlış anlamalarınızdan yoruldum gerçekten,keşke biraz daha erken gelseydinizde benim ilede tanışsaydınız,böylece bu şekilde önyargılarınız olmazdı,zaten şurada üç beş yatırımcıyız gk’ya gelen...yukarıdaki linki daha öncede kopyalamıştım,siz bu linkden nasıl oluyorda Batıbeton’un mikserlerini kiraya verdiği sonucuna varıyorsunuz anlayamadım,kiraya veren linkdeki firma :),yani Batıbeton kendi filosu dışında bu firmadan dönemsel olarak kiralama yapıyor,tıpkı diğer firmalar gibi,sizinle bu saatten sonra kesinlikle böyle diyaloglara girmeyecem,ben gizli bir karakter değilim,bizim gibi dürüst insanlar diyorsunuz arada,biz ne oluyoruz,sahtekarmı? Ararsınız Kuşadası Gedik yatırımı,oradaki arkadaş beni çok iyi tanır,benim nasıl birisi olduğumu söyler size,sizde öğrenirsiniz.
Hissedeki beklentilerimiz hep boş çıkmış evet doğru şu ana kadar beklediğimizi bulamadık,peki kim bulduki?Siz hangi beklenti ile yatırım yapıyorsanız bizde aynı şeyleri düşünerek yapıyoruz,gerisi kader kısmet,yıllardır sabredip beklemişiz,nasipde varsa kazanırız,olmazsada yapacak bir şey yok.