cundada otoparka girdim 7 tl dedi dün 5 tl idi dedim abi doalr %40 arttı dedi:)
Printable View
cundada otoparka girdim 7 tl dedi dün 5 tl idi dedim abi doalr %40 arttı dedi:)
Beyler dibi tepeyi bilemezsiniz, bu ülkenin geleceğine güveniyorsan 5-10 sene beklerim diyorsan alırsın beklersin, yok bu ülkeden bi cacık cıkmaz dersen de almazsın. Ben reise güveniyorum, milleti inim inim inletcek. Çin gibi yapıcak, şirketler büyücek. Ama bu büyüme ayak işlerden olucak, eğitim ve bilim kültürünü aşılıcak bir reisimiz yk malesef.
Cıkması ya da düşmesi yüzde 50 ihtimal. Piyasa her zaman en iyisini fiyatlar.
Trump reisi tokatladı. Bir müsibet bin nasihatten iyi derler ya. Bu hafta onu yaşadık. Kötü geride kaldı.
Ayak işleriyle dünyada artık büyüyemezsin. Çin'de bu tür ayak işleri için yaratılmış inanılmaz bir atıl kapasite var. Ticaret savaşları ile bu kapasite daha da agresif hale gelecek. Gümrüklerde çok ciddi bir vergilendirme yapmadan iç piyasada ayak işlerini sürdüremezsin. Gümrüklerde çok sıkı vergiler salarsan da dünyaya 1 kuruş mal satamazsın.Hele ki her ülkenin kolaylıkla ürettiği ayak işlerini. Tam bir kısır döngü.
goldman sachs
Üstad zaten herşey oyun. Siyasiler halkın aklını alıyor, koltuklarını güclerini koruyorlar.
Türkiye yıllarca düşük faiz yüksek büyüme ile yol aldı. Boşluğunu yakalayan dış dünya da öptü. Sadece amerika saldırmadı ki tüm dünya parayı kesti. Yani piyasa. Neden cünkü inanılmaz paraya ihtiyacın var. Biliyrolar bunu. Şimdi 30-35 faizle vericekler sana o parayı. Reisi yere serdiler. Halkı 1-2 yıl sefalet cekicek, ama sebep Trump : D