özgyo da 3 lira ederi edere bakmıyorlar hocam neler olcak kimse bilemez herşey olur bunlarda
Printable View
Ben sattım hocam, kalanlara bol kazançlar diledim. inşallah 2. ozgyo olur, sevinirim malı olanlar adına.
Kar az olsun ama temiz olsun, dert edilecek birşey yok (şahsım için).
Başka hisse bakınacağım biraz, bir de endeksin düşmesini takip edeceğim. Ölücü olalım az.. :he:
282 285 287 293 kritik yerler.
Aşırı alış bölgesinde.. göstergeler şişmeye başlamış saatlikte.
Bazı şeyler kısmetle olur, yükselebilir de düşebilir de. Satan yükseldiğine üzülmemeli, satmayan düştüğüne üzülmemeli. :)
Saygılar ve bereketli günler diliyorum arkadaşlar, kalbini kırdığım / üzdüğüm varsa affola..
Benim bildiğim Galip bunu 8 yapmadan bırakmaz ya hadi hayırlısı yatırım tavsiyesi değildir...
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/vjW824.jpg
günün güzeli :)
eyvllah arkadaşlar ..saolasın 10.köy goruslerın değerli benım ıcın.. birde galipin metrosu işin içinde olunca insan 2 kere düşünmeli ama şu tawanı almalıydım ya cumadan nasıp olmadı bana ah ah..yuzde 20 kaçtı .. açığa satış yapan olursa belkı yarında çıkartır bellıde olmaz
10 bin lot vardı tüh satıp metro almıştım şükür 4 bin lotu bıraktım kenarda dursun diye uzun zamandır inceliyordum Galip Abim metro da vermiyor bari burda versin biraz
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.