UBS son günlerde en iyi alıcıydı, bugünde 7K alımı var. Bakalım devamı gelecek mi..
Printable View
UBS son günlerde en iyi alıcıydı, bugünde 7K alımı var. Bakalım devamı gelecek mi..
Benim bu kağıtta hemen hemen 3 yıldır gördüğüm kadarıyla en iyi analiz ve tahmin işyatırum tarafından yapılır.Ve onlarda olumsuz bir durum olmadığını belirtmiş ben onları referans alarak kendi adıma şimdilik devam diyorum
daha ne olsun bence neden buralara geldiğinin sebebi bu işte. bilançolar bir önceki senenin aynı çeyreği ile kıyaslanır. bu durumda bakıldığında bir yıl öncesine göre bilanço kalemlerinde ortalama olarak %50 nin üzerinde olumluluk var. kar rakamı ise neredeyse 3 katı. bu arada yatırımlarda hızla sürüyor. kurgulamış olunan senaryoların da üstünde hareket ediyor. ülkemizde enflasyon ve faiz %10-15 bandında onun 4-5 katı kar. kağıt buralara niye geldi neden de daha gitmesi gerektiğinin cevabı bence bilanço da gösterilmiş. inişler çıkışlar olacak olmalı da burası pazar yeri. bence yola devam...ytd
Bugun borsadaki olumlu hava devam ederse 11 lere yaklasacagini dusunuyorum tabiki ytd.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 5 yılık 3 aylık kar rakamları basamak basamak işlenmiş maşallah
2013-3 aylık -1.396.000
2014-3 aylık -1.123.000
2015-3 aylık 1.171.000
2016-3 aylık 2.650.000
2017-3 aylık 6.656.000
Aynen dun dedgim gibi bilanco süper. Daha ne olsun. Bu anlanda sene sonu sermaye yakin bir kari yakalayacak yatas ki bu da yatas icin iki basamakli fiyatin garantöru.
Yani su an 2017 bilançosunu fiyatlamis durumdayız. Simdi ise beklememiz gereken 2018 bilançosunu fiyatlamaya baslamasi.
son gelen karla f/k düştü tabiki sn boga_ayi.
hisse fiyatını 10,60 pivot kabul edersem yeni f/k 21,12 oldu. dün f/k 25,96 idi (bilanço gelmeden önce). f/k 21,12 nin son gelen kardan önceki fiyat karşılığı 8,63. bu yani hisse fiyatı 8,63e düştü gibi de düşünmek mümkün.
benim f/k grafiğim şöyle oldu:
https://i.hizliresim.com/kb5DWJ.jpg
yani yeşil kesikli çizgili kanalın dışına aşığıdan çıktı. kanalın içine yeniden girmesini beklerim. şu an o kanalın alt bandı yaklaşık 22. yani kanalın içine girmesi için f/k nın 22 ve üstü olması gerekir. şu an f/k 22 nin hisse fiyat karşılığı 11,04.