Sn. Attila_ank 22.07.2017 tarihinde "Orhanlı 6 Lojistik Depo Yapı Ruhsatı Hk." açıklaması ile KAP'ta verilen habere göre sizin de belirttiğiniz şekilde teslim süreci belirtilmişti. Benim burada takıldığım nokta, tek kalemde sahip olunan yaklaşık toplam depo alanının %10'luk bir büyüklüğüne sahip olan bu önemli teslimatın tamamının Temmuz ayında teslim edildiği anda değil de niçin 4 ay gecikmeli olarak KAP'a bildirildiğidir. Ayrıca, herhangi bir mali bilgi de verilmeden, son yasal düzenlemeleri de içermeyen, kuru kuruya sadece teslim edildiği bilgisinin geçilmesidir. Bunun altında yatan gerekçeyi merak etmiyor değilim. Böyle önemli bir teslimat haberi ile hissede bazı kıpırtılar yaşatılabilinirdi. Demek ki böyle bir durum istenmiyor diye algılıyorum. O zaman bu ne anlama geliyor? Patron veya ilgili zümre kimse ne yapmak istiyorlar? Hissenin bu durumu kimi mutlu ediyor? 1,71'i gören hisse 0,50'ye paraşütsüz belli nedenler dahilinde olsa da iniyorsa, bu durumu toparlamak için bildirilen güzel haberlerin verilmesi gerektiği şekilde verilmesi, hisse geri alımı programı açıklanması gibi hareketlere geçilmesi gerekmez mi? Eğer birileri hisse fiyatının çöpe dönüşmesi ve bu durumdan nemalanmanın peşinde ise, bu zincirin kırılması herkes için hayırlı olacaktır. Bugün pd/df 0,17 olan bir kağıttan bahsediyoruz. Bunun ne anlama geldiği açıktır. Şirket, son bilançosu üzerindeki verilere göre, defter değerinin %17'si oranında borsada işlem görmektedir. Daha önce de belirttiğim gibi, ben kendi adıma şirket hakkındaki her türlü seçeneğe hazırım.
Yazdıklarım sadece beni bağlar.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..