Guzel karla ayrilmistiniz bu kagitdan tebrikler.simdi yine bir on gorunuz var sanirim.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Guzel karla ayrilmistiniz bu kagitdan tebrikler.simdi yine bir on gorunuz var sanirim.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAp : İlgili sıralara VBTS kapsamında brüt takas tedbiri gelmiştir. 17/08/2018 Cuma ve 20/08/2018 Pazartesi (yarım gün) tarihli işlemlerin takasının birleştirilerek 28/08/2018 tarihinde gerçekleştirilecek olmasından ötürü bu sıralardaki işlemlerin takasının bir kısmının net bir kısmının brüt olarak gerçekleştirilmesinin mümkün olmaması nedeniyle sıralar 20/08/2018 tarihinde işleme kapatılacak olup 27/08/2018 tarihinden itibaren yeniden işleme açılacaktır.
Yukarıdan yakalananlar Allah sabır versin 3 üzerine kısa zamanda gideceğini sanmıyorum. Neyse ki Brüt kısa süreli geldi. Brüt ten sonra toparlar biraz. Buradan da çok aşağı salmaz artık
TA-1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
c grubu tahta.brüt de açığa satış ve kredili işlem yapılmıyor.bu tahtada bunlar zaten yoktu ki.patron 1.3x lü fiyattan geri alım yapacak.şirket yeni yatırımlarını bitirmiş.bilançoya bakarsanız döviz ucuzken stoklarını doldurmuş borçlarını tıkır tıkır ödemiş.9 aylık bu nedenle iyi gelecektir.a yada b grubu tahta olsa brüt fark eder.bu tahta da brüt laf ola beri gele.zaten brüt gelmeden taban yemiş.olumsuz ne varsa fiyatlamış gibi duruyor.belki biraz daha geri gelir.ama hepsi o kadar.sonrasında düzelir elbet.şimdiye kadar satmayan şimdi neden satsın ki.
4.8 milyon tl toplam borca karşılık yaklaşık 9 milyon tl alacağı var.toplam stoklar 5.2 milyon tl ye ulaşmış.giderlerin 2.4 milyon tl.lik kısmı peşin ödenmiş.size moral olsun diye yazmıyorum.ancak bu şirket masa sandalye şirketi değil.cidden büyüyor ve üretiyor.bunun önümüzdeki dönemde hisse fiyatlarına yansımasını beklerim.piyasanın geneli bozuldu.ancak piyasa düzelmeye başladığında bu da düzelecektir.sığ olduğu için aşağı yukarı hareketleri biraz piyasadan agresif.hayırlısı olsun.hemen moralinizi bozmayın derim.
görebildiğim kadarıyla citi'de ki 526 k lot sabit kalmış.citi satmak için almamış gibi duruyor. citi'nin buralardan yeniden alıma geçme ihtimali yüksek.bıyıklı yabancı olsa ilk citi satışa geçerdi diye düşünüyorum.pozitif bilanço ve takasta citi'nin ilk 5 de olması bana güzel göründü.citi nin hareketlerini takip etmek gerek.
brütte satan aynı gün tekrar alım yapamıyor.yani zararına elindekini satan hisse birden yukarı sert dönerse aynı gün alım yapamayacağı için zararını sineye çekip hissenin arkasından bakakalır.alım satım yaparken 15 günlük sürede buna da dikkat edin derim.brütte bu tahtaki en önemli ayrıntı bu.
Herkesin sürpriz çıkış beklediği bir hisseydi düne kadar 1.84 taban kapattı fakat taban bir kaç defa açıldı ve son ana kadar tabandan alışlara devam edildi, benim için taban kapatmış sayılmaz, direk kapanıp satışlarda yüksek olsaydı derdim ki devamı gelecek fakat 5 yada 10 kuruş düştü diye tekrar taban yapacak vs diye bir haber de yok, malınızı kaptırmayın yerine de koyamazsını iyi düşünün derim yada beklemesini bilin ayrıca Arap sermayesinden 5 yıllık 100 milyar dolar gelecekmiş bu günün haberi karar alınmış yani paniklemeden karar verin