O zaman bu şirketin amacı 10 yıldır nedir kapatsın borsadan çıksın bugün bgc de satiştaydi yatırımcıyı üzüp ne amaçlıyor bu adamlar yabancida kaçar lotlarini ele alıp sayacak mı?
Printable View
O zaman bu şirketin amacı 10 yıldır nedir kapatsın borsadan çıksın bugün bgc de satiştaydi yatırımcıyı üzüp ne amaçlıyor bu adamlar yabancida kaçar lotlarini ele alıp sayacak mı?
Yarın birgün 5 lira yapsa kağıdı şirketi bilen hiç kimse o fiyatlardan almaz kime satmayı planlıyor?
2.siRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bir gün iş bankasinda teminat karşılığı bulunan 110 milyon lotu piyasaya sürmek istediğinde bu yapılanları gören kime satacak bu adamlar?
Yok bu haber patron ve şirketle alakali değilse avukatların haberi yapan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunsun üstüne de kapa bu durumu bildiren bir haber at.
Piyasaya süremez. Borsada satamaz, nitelikli yatırımcıya satabilir Goldman Sachs gibi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce basında çıkan haberleri ve ilgili dökümanları inceledim. ABD’de açılan dava şahsi bir dava yani bahsi geçen SEC yolsuzluk yapıldığını onaylasa dahi şirket üstünde açılmış bir dava olmadığı için Aksa Enerji’yi bağlayıcı bir durum olmayacak.
Tabi böyle bir durumda imajları zedelenir mi, orası kesin. Ama imajlarını çok da önemsediklerini düşünmüyorum, öyle olsaydı 10 senelik hisse grafiğinin bu şekilde oluşmasına bir şekilde müsaade etmezdi şirket.
Bir diğer konu da haber Gana basınına 13 Nisan’da düşmüş görünüyor, ama çete ve maşacıları nedense hep bir elden haberi bugün yayıyorlar. Manipülasyonun kralını yapıyorlar anlayacağınız. Yapsınlar bakalım yapabildikleri kadar..
7 Nisan'da yazmışım sayın capital her ne kadar bu işin arkasında şirket yok dese de bana bu işin arkasında şirket var gibi geliyor bunlar bir sonraki bilançoda ya negatif bir bilanço yada geçmişte yaptıkları gibi hatalı bir bilanço atabilirler.