diğer topikten takip ettiğimiz ecilc (fakat almadığımız) %16 oldu, ecilc maske en az 50 lira, nalburda boya maskesi var, iki tane üst üste takdığında aynı işi görüyor. :)
Printable View
diğer topikten takip ettiğimiz ecilc (fakat almadığımız) %16 oldu, ecilc maske en az 50 lira, nalburda boya maskesi var, iki tane üst üste takdığında aynı işi görüyor. :)
Maçlar Türkiyede de seyircisiz oynarsa klüplerin gelirlerine etkisi ne olur?
THY de alım için erken olabilir. Bu yıl iptallerle kötü bir yıl da geçirebilir.
Migros ta gidaya hucümla bilanço artar mı bilmem. Sonuçta bu ileriki dönemde satışlarda azalış anlamına gelmez mi?
Ki millet markete sadece gıda için gitmiyor. Belki BİM olsa bu ilk çeyrek için çalışırdı.
Ancak migros çok çeşitli üründen bilanço yapmıyor mu?
İnsanalr korkudan markete gitmezse satışlarda düşme olmaz mı?
sağlık bakanının dünkü açıklaması enerjiyi almış oldu. 102700 üstünde endeks zor gibi, oraya geldiğinde bugün yarın bir satış ile 99-100 bin aralığı tekrar görülebilir. ancak her yerde ne olacağını göremesek te, DOW endeksinde bir ELMAS formasyonu olduğu söyleniyor. O yüzden bu hafta FED den bir şey gelirse bu formasyonun sonuçu sert yukarı hareket olabilir.
E bankayi alma, havaciyi alma.. simdi de yemek yeme. Yedin bizi ya virtue!
migrosda sanal market var, evine geitiryor, BİM de koliyi sen acıyorsun. :) hizmet farkı fiyat farkı.
Evet yazdin. Ama ondan sonra da Netflixi, Clorox'u, Eczacilari, Gidacilari ben yazdim KIZILDAG.
Isin ilginci ABD'de dususten etkilenmenler yedek parcacilarmis. Advance Auto Parts, Autozone falan.
Sayın virtue; migrosla ilgili şu hikaye aceba doğru açıklama olabilir mi :)
Bir arkadaşım bana uzaktaki bir evi eliyle göstererek işaret ediyordu. Ben hangisi olduğunu anlayamadım. Tam o arada evin hizasından sarışın bir bayan geçiyordu. Sarışın bayanın hizasındaki ev deyince anladım. "Algıda Seçicilik"
Migrosta arka plandaki hikaye farklı olmasına rağmen sarışın bayan rolü olabilir.