5.96 ya vatandas 150 bin lotu yazdı varsaa gücü olan kaldirsin diye tahtanın babası benim diyor.ytd
Printable View
5.96 ya vatandas 150 bin lotu yazdı varsaa gücü olan kaldirsin diye tahtanın babası benim diyor.ytd
Bu iş Bankası ne ayaktir tahtayı mahfediyor.Nasra ile beraber satinda sizdende kurtulalım.ytd
Son düzlüğe giroyoruz. Binicisi halis karataş. Vur kirpaci...
Olmaz çıkamam yeni döndüm zaar. Sen çıkarsan senin kağıtları alacağım. Satmanı bekliyorum Tabi kağıdın varsa
Yabancı oranı tekrar düştü.1.792.000 den 1.422.000 gerilemiş.2 gün ver den olması lazım.persembe bu kadar çıkış oldumu ya
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben TM severim,yabancı ağırlıkı hisse almam. umarım onlarda satarlar yabancı sıfırlanır (yabancı olduklarıda meçhul).
Yabanci degiller.yerliler.sadece bu hissede degil.borsada cogu hissede yabanci hesaptan islem yapan spekler var.bir hisseyi yilda bir kav kez alip satarlar.biraz yukari surerler.trade ederler.unutmaki hisseyi 4.80 den israrla 6 ya tasiyan bu yabancidaki spekler.onlar karini almaya karar verip cikis yaptiklarinda hisse dusuyor ve tekrar birinin el atip toplamasini bekliyor.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.