Genel bi twitter derlemesi yaptım sadece, 3000 istiyorlar, herkese 1000 verecekler gibi..doktorlarda 2500/5000 demişler..bilemiyorum.
Printable View
Arkadaşlar doktora zam falan yok.Maaş kalemlerinden biri hastane bütçesinden ödenen sabit dönerdi o merkezi bütçeden ödenecek,total rakam değişmeyecek,tek iyi yön sabit döner emekliliğe yansımayan bir paraydı,artık emekliliğe yansıyacak o ödeme o kadar.Doktora zam falan yok ,yalan bunlar.
Bu zamların önemi yok,erken seçim yapamıyorlar,seçime kadar inanılmaz bir fakirleşme olacak,bunlar anlamsız.
Oyunu para (zam) alip almamasına göre belirleyen insan, kendini satılığa çıkarmış insandır...
Hele yılların birikimi son 2-3 ayda kasıtlı bir sekilde TL nin mahvedilmesi ve enflasyon ile cebinden çalınmışken alacağı zam eski halini bile mum ile aratacakken...
Aklımdan bu geçmiyorsa....:oleyo: benim oy garanti,hatta maaş zammı yerine 2x 5 kg lık ayçiçek yağı+10kg toz şeker+10 kg un verseler bi şeye basar gibi basarım oyumu..:kahkah:
Not:benden önce fikir beyan eden bazı forumdaşlar çok kızmış Sayın Achiles in canlandırmasına,biliyorum buradaki insanlar ironiden anlar ama ben yinede belirteyim de güme gitmeyeyim...
O yüzden gencler hakli. Secilme hakki 60'da, secme hakkida 65'de son bulmali.
Ehtiyarladikca cok pis bencllesiyoruz, vizyon mizyon kalmiyor cogumuzda.
Gelecek zaten genclerin gelecegi, onlarda kendi yasliliklarini düsünmeden hareket ederlerse, hic olmazsa kendileri b.k etmis olurlar.