İki gündür tam 17.59 da garip hareketler oluyor. Bugün karanlık odayada sirayet etti.
Bunların yeni bir KAP hareketi olduğu belliydi. Birileri biliyormuş son dk çalışıyordu.
Printable View
Şimdi geriye dönük inceledim şirket halka arzdan bugüne kadar (yaklaşık 55 günde)
Yurtiçi büyük müşteri siparişleri için toplamda 4 ayrı KAP'ta 35 milyon USD'lik sipariş aldığını açıklamış.
7 Milyon USD'lik te kendi siparişi vardı (Yeni fabrika çatısı için).
Toplamda 42 Milyon USD sipariş oldu daha iki ay olmadan. Şirketin 2022 ilk 9 ay cirosu 69 Milyon Dolardı. Bu bile rakamın büyüklüğünü anlatıyor.
Uzun vade için işler güzel gidiyor.
bugun son dakıkalar hariç kac gundur baskı cok satan cok oldu bence yarın tavan yapıp en azından bır gunluk alım fırsatı vermez gibi gelıyor
Yeni ihale aldığını görünce bir geleyim foruma dedim inanmayacaksınız ama zerre lot satmadım 180 maliyet ile yüklü bekliyorum hissede al sat bile yapmıyorum trade yapılacak hisse değil şirket büyümeye devam ediyor piyasa değeri 11 milyar tl hala çok ucuz bilmiyorum smrtg ve gesan bu kadar düşmeseydi bence hisse şuanda 300 lerdeydi ama onlar sert düşünce mecbur geri geldi buda smrtg den daha hızlı büyüyen bir şirket ve şuanda onun piyasa değerine ulaşması için olması gereken rakam 600 ihaleler devam ediyor bedelsiz vermesi kaçınılmaz Mart gibi tahmini 500 TL hedef fiyat bekliyorum nasip bakalım neler olacak
İhale sebebiyle tepki verdi. Yanılmıyorsam 5000 m2 den büyük iş yerleri için %5 lik yenilebilir şartı yürürlüğe girdi. Hatta halka arz olan şirketler bile arzdan gelecek olan gelir ile ne yapacaklarına izahnamede belirtiyorlar. Çoğunda GES için kullanacaklarına dair beyanlar var. Bunlar hep potansiyel müşteri demek. Sakince beklemek gerek diye düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm kağıtlar - 8/-10 yemişken günü +3 ile kapatmamız güzel haber.
Yüksek hacime rağmen kan gölünde ayakta kaldık. Brüt takas olmasa ayakta kalamayabilirdik.
Yarın endeks toparlar umarım.
Deniz yine 90bin lot aldı.