açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi 28 Nisan seans sonuna kadar
Printable View
açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi 28 Nisan seans sonuna kadar
Arkadaş mesaj attı az önce "kuşlu sitede brütten takas yasağı gelmiş, yandık mahvolduk" falan filan. Bro kap haberi gelmeden telaş yapma, söylentilere kulak asma bacağına sıcarım diyerek teskin ettim. Aranızda borsada yeni arkadaşlar vardır, aman diyim sağdan soldan duyduğunuz haberlere inanıp iş yapmayın, açın kap haberlerine bakın kaynağını araştırın.. Kendinize iyi bakın
bugünkü kapanış muhteşem :ok:
üzerinden yükü attı, biz-bize kaldık :)
Borsa yönetimim açığa satış ve kredili işlem yasağı getirmiş 28 nisan a kadar.. Çakallar sonunda istediklerini elde ettiler.. Fonlarda mal kalmadı ..yabancıda mal kalmadı.. Biz bize kaldık. Neticede fabrika aslanlar gibi çalışıyor..kar üretmeye devam ediyor..31 Mart ta Ankara da Genel kurulda olmak gerekir..Fırsat bulursam katılacağım..2023 projeksiyonlarını öğreneceğim..2023 de herhalükarda ASTOR dayım..
bugün tavan bekliyorum :ok:
herşeyin hayırlısı :)
Her hissede düzeltme olur arkadaşlar hiç bir şey sonsuza kadar yükselmez veya düşmez şimdi astor gibi Bi hissede düzeltme nereye kadar devam eder onu kestirebilmek mesele grafiginde bakıp söyleyemezsin ayrıca bugün tavan olmayacağının da garantisi yok yani her an her şey olabiliyor iyi tarafı endeksin %3 küsür düştüğü bir günde astorun taban olması yani endeksin zoruyla bu derece düşmüş olması böyle firmalara diş geçiremiyorlar endeksin böyle kötü günlerinin etkisini arkalarına aldıklarında anca Bişeyler yapabiliyorlar işte neyse Bi başka konu fonlarda veya hele city de mal kalmaması iyi bişey böyle bir şirketin hissesini illaki Bi yerde toplamaya yeniden başlayacaklar ben onlarda mal olmayınca seviniyorum 20 lerde sattıklarının bir kısmını 40 larda 45 lerde geri almışlardı hatırlarsanız
Ayrıca açığa satış yasağı iyi bişey bu açığa satışı zaten ky yapamaz bunu büyükler yapıyor o sebeple küçük yatırımcıyı koruyan Bi tedbir elinde mal biten çip ler açığa satışa başlarlar genelde aslında olmayan malı satıyorlar siz hiç hisse senedini kiraya veren Bi yatırımcı duydunuz mu hiç ben duymadım yani bu işi daha çok aracı kurumlar yapıyor organize ediyor manipülasyonun organize vucut bulmuş hali
mal olmadan satmak kadar sacma bisey duymadim. bu neden serbest? duydugum en ahlaksizca en sacma en malca sey bu ya. aciga satisin TEK IYI YANI var mi?