Teşekkürler sayın T/A yolumuz ve bahtımız açık olsun
Printable View
Teşekkürler sayın T/A yolumuz ve bahtımız açık olsun
T/a güzel özetlemiş genel durumu ...bende ona yakın düşünüyorum benim fazla bir lotum yok ama tahtacıların kaptırdıgı yada alamadıgı bişeyler var hisse habire anlamsız bir baskı içinde...şu saat olmuş işlek mahalle market cirosu kadar al sat olmuş...
Bu hisse yine eski günlerine döndü uyuza bağladı...Bu dönem ky için lot kaptırma dönemi anlaşılan....
Bu hareketlerle mal geleceğini mi düşünüyor anlamadım 120 lerden vermeyenler buralardan hiç vermez gibime geliyor
Böyle patron olunca değirmeni isletmeleri kolay olur .
Sayın T/A değerli fikirleriniz ve samimi açıklamalarınız içim teşekkürler. Biliyorsunuz 3 yıl önce ev ve arabamı satarak hattı sayılır bir oranda zorunlu olarakta olsa yatırımcı nasıl pkartta öğrendik. Bu süreçte hatalarımdan ötürü kimseyi suçlamadan öğrenme gayreti içerisinde ders çıkartarak teknik ve temel anlamda azda olsa birşeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Son düşüşte tekniğin 75 ve 60 seviyelerini göstermesinden ötürü sizin 80 tl altına düşmez cümlenizi mesaj olarak algılıyamadığımdan suizan da bulunarak sizinde algı yaptığınızı düşündüm hakkınızı helal edin. Şimdi enflasyondan ötürü kaybettiklerimizi sağolsun tahtacı abi 120 üzeri verdiğim malları geri vererek karşılıyor. Bu saatten sonra 30 liraya düşse kendi adıma sevinirim sabit bekleyen arkadaşlarım adına üzülürüm. Zirve konusunda benim ev ve araba ortaklığımla olan beklentim hala 2 bin lotun 1 daire aldıracağı döneme kadar kitli bir şekilde beklemek. Onun üzerindeki mallarla yeri geldiğinde sizin gibi satıyor yeri geldiğinde alıyorum. Belki bu açıklamaları yapmak tahtacı abimizin tahtayı daha fazla süründürmesine bizim haricimizdeki malların peşine düşmesine sebep olacak ama sizin samimi açıklamalarınıza karşılık birşeyler karalamak istedim. Değerli ortaklarımıza hayırlı kazançlar dilerim.
Söylenecek çok şey olsa da, sözün bittiği yerdeyiz...!!!
Bundan sonrası icrât zamanı... Söylemler, bundan böyle tahta üzerinden eylemlerle söylenecektir... Stratejik bir döneme girdik...!!!
Görelim zaman ne gösterecek...?!
Gördüklerinize değil, kendi doğru bildiklerinize güvenin. Tahtada her gün yeni yeni oyunlar dönüyor...!!! Bizim bilmediğimiz bir şeyler olabilir...?
Yazmasam da buralardayım...