yaprak kımıldamıyor hacim yerlerde.
Printable View
yaprak kımıldamıyor hacim yerlerde.
Cemtas maşallah dolu dolu gidiyor, nekadar güzel işlem hacmi var.
Bizde hava var:)
Alttan bir üfürseler iyi çıkacak ama, acayip sıkışık bir grafik. Yukarı kırması lazım artık ya yeter sıkıldı bunaldı millet. Teknikte, mantıkta yukarıya diyor. Habire aşağı yukarı aşağı yukarı yerinde sayıyor. Çanak kulp dedik 6.13 bırak 5.90 göremiyoruz kaç gün oldu.
Ced ler bilançolar, herşeyler tam. Un su şeker tuz yağ herşey var. Pişirip pişirip kendileri yemeye niyetliler.
Ben de istiyorum o helvadan arkadaş! Azıcık ucundan koparmadan vallahi gitmek istemiyorum:)
İnşallah haziran hareketli olur da biraz moraller düzelir sonrasındaki ağustos genel kurulunu beklemeye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn ömer
sıkma canını bu tekkedekiler ekmek yiyecek gerçekten anlamsız olması gun geçtikçe daha da belirginleşiyor. yahu cemtasın % 5x kusuru bucimin yahu onun artısı buna nasıl yansıtılmaz ? burda bir borsa klasiği yasıyoruz kağıt nasıl baskılanır? işte böyle baskılanır Allahtan hayırlısı
YÖNETİM İYİ NİYETLİ VE TAMAMIYLA BİZİ DÜŞÜNEREK AÇ KALMAMIZI İSTİYOR.NEDEN Mİ?
İŞTE BU YÜZDEN;
http://www.rizevizyon.com/haber/nobe...-verildi/7047/
işte belkide dü sayın behzat ın dediğini yapıyor belkide 6,30 olsa millet verecek o psikolojiye sokuyor belkide sonra ver elini 7-8 civara oralardan sat millete. gerel de yüksel kardeş burada tarman. ama ikisinide aç kurt gibi bekliyorum düştüğü zaman affetmiyorum. farketmez ben beklerim onlar beklicem dedikten sonra. bi bakıyomuşunuz ikiside batıyor :)