ben de çok yüzeysel küçük bir araştırma yaptım bir kaç şirket dikkatimi çekti... acıelsan selüloz ve sahibi verusa holding, ısı yalıtımıyla ilgili dinamik ısı, yurt dışındaki cruze gemileri liman işletmeleri ile global yatırım , ihracatla ilgili olarak tgs dış ticaret, yine poltek i hatırlatan megap ve sarkuysan, fiber altyapı ile ilgili turk prysmian kablo, elektrikli otobüslerle karsan, temizlik ürünleriyle seyitler kimya ve hedef girişim, yurt dışına gıda ihracatıyla ilgili olarak konfurt, elektrik elektronik taahhütleri ile ilgili olarak karel ve orge, yenilenebilir enerji ile ilgili olarak naten ambalaj sektöründe kartonsan ve gedza, otomobil yan sanayiinde ise jantsa fmizp bfren gibi bilinen şirketler ... cosmos yatırım var mesala faaliyet konularından biri sanat eserlerinin ticaretiymiş ilginç geldi bana ...
bu şirketlerin bilançolarına fk larına piyasada ne kadar hisseleri olduğuna, bunların spekülatif hareketlerine kesinlikle bakmadım henüz sadece faaliyet konularıyla ilgilenmeye çalıştım ... hiçbir şekilde rakip şirketlere karşı bir kötüleme bunları ön plana çıkarmaya çalışma gibi bir amacım kesinlikle yoktur ...tamamen borsa ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmak için küçük bir araştırma yapmaya çalıştım... umarım herkes kendisi araştırmalarına yaparak kendisine en uygun yatırımı yapacaktır...
bu konudaki paylaşımlar için şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dilerim saygılar :)