ben kahvehane işletiyorum
1 kişi çalıştırıyorum
üjj bejj kişi gelince haneye ortalığa bi dedikodu yayıyorum
gelsin çaylar sonra akşama kadar
forumdaki tehgahta buna benziyo :he:
:drunk::drunk:
Printable View
ben kahvehane işletiyorum
1 kişi çalıştırıyorum
üjj bejj kişi gelince haneye ortalığa bi dedikodu yayıyorum
gelsin çaylar sonra akşama kadar
forumdaki tehgahta buna benziyo :he:
:drunk::drunk:
Yukarıda saçma sapan konuşmalar dönmüş. Neymiş komplocular bik bik bik...
Kurumsal firmalarda bunlara iş vermezler bik bik bik.
Bunca zamandır anlatmadım artık anlatacağım. Ayrıntısına pek girmeden anlatacağım. Biliyorum ki çoğu kişi de inanmayacak ama olsun...
Bundan 11 yıl önce vobda işlem yapıyorum gerçekten de özellikle o dönem çok başarılı işlemler yapıyordum. Nasıl olduysa Türkiye'nin en iyi holdinglerinin sahiplerinin birinin dikkatini çekmişim. Şöyle söyleyeyim bu holding patronunun hala bankası var o derece büyük bir patron.
Sonra Bankanın aracı kurum müdürü beni telefonla arıyor sizinle görüşmemiz lazım diye.
Neyse efendim Leventte dev binalarına çıktım CEO beni karşıladı.
Ben o zamana kadar free çalışıyorum. Aracı kurum genel müdürü bana "holdingimizin patronu X bey isminizi duymuş ve dikkatini çekmişsiniz, portföy yönetimi şirketimizde sizin de çalışmanızı istiyoruz. Siz de isterseniz masanız şurası dedi.
Ben kendisine "Sizden maaş istemiyorum ama Yönettiğim portföy getirisinin % XXX kadar olan kısmını bana vereceksiniz ve ofise istediğim zaman gelirim, kabul mü?" dedim.
Kendisi de bana "Bu şartlar olmaz portföy getiri yüzdesiyle çalışmıyoruz ama doygun bir maaş alacaksınız merak etmeyin" dedi.
Ben de kendisine "Bey efendi ben maaşla çalışırsam asla sizin holdingin patronu gibi olamam ben onun gibi olmak istiyorum maaşlı çalışan olmak istemiyorum" dedim ve teklifini reddettim.
Neyse tabi ailemden bin tane laf işittim öyle büyük bir holding patronu da olamadım orası ayrı bir konu ama özgür oldum.. Dünyanın her şehrinden işimi yapabiliyorum bu bana yeter...
Alın kurumsal firmanızı başınıza çalın.
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değidir.
https://www.aykiri.com.tr/images/fil...3b2520fa90.jpg
Velilere tavsiyelerde bulunan Yılmaz paylaşımına şu notu düştü: “Bir veli olarak çocuğunuza iskambil, tavla okey ne varsa öğretin, tatilde rahat edersiniz.
iyi/örnek babalar da varmış
şimdi bu tavsiye Allahınıza Like almayı hak etti mi -etmedi mi ?