Ne zaman yapılacak bu ihrac... Onlar yapana kadar euro borcu kendini ikiye katlayacak tl bazında
Printable View
kelebek nazik bir uçucudur..renkleri güzeldir..
Tekrar söylüyorum agresif büyüme kararı aldı. Euro kredi çekti. Euro 3.80 kredi kullandı, şimdi euro 4.95 kur zararı yazıyor. Euro düşmeden veya çektiği kredi borcunu bitirmeden çıkışları kalıcı olamaz. 3 yıl sonra ( eğer bu 3 yılı iyi değerlendirirse) yataşın yarısı olur...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
senin hisse diye ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sosyal medyadan anladığım kadarı ile bu kağıdı taşıyan çok ky var, milletin kucağına vermişler, bunları dökmeden gideceğini tahmin etmiyorum, 7-8 aydır yukarı götür sonra ver aşağıya, bu arada 4 ay önce bir ortaklık görüşmesi haberi göndermişti, hala bir ses yok oradan, ayrıca tahvil ihracı ile de ilgili bir ses yok cuma günü 10 kademe birden yukarı götür, bugün sabahtan ise kısa süreli 3.43’e değdir sonra gün boyunca aşağıda gezdir, kapanışa doğru iyice aşağı sal, bıktırmak istiyorsun amacın bu, psikolojik olarak evet bıktım, ama satmak mı hayır, zararımı çıkaracağım senden
YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dun 3.42 den iyki vermisim...pusudayim 3.30 VE alti ALIM firsati vercek gibi duruyo...
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.33 suan saean sonuna 3.30 alti sen bilirsin dogtas
3.32 yapistirdik son dakkalarda 😉
3 gundur yazan Yok..yataya sardik yine...😄😄😄
3.33 biraz daha alim yaptim...3aya kalmaz BU TREN kalkar...😜😜😜😜😜😜😜😜😜😄😄😄😄
3ay sonra dugunler dernekleer kurulur...evlere mobilya lazim önumuz yaz...😜😜😜
3.30 ve alti toplamaya devam😄
6 aydır bu lanet hissedeyim. Zarar çok büyük. Ne yapacam, ne edecem bilmiyorum. Bu hissede kol kesip başka hisselere geçmeye elim çok gitti ama beceremedim... Daha ne kadar böyle sürünecek? Olumlu haber yok mu ufukta?
bunun speğine beceriksiz diyolar..
Bunu yatirimlik ALMAK EN iyisi...enka VE dogtas I yatirimlik her ay .1000tl lik aliyorum...
Tek kelimeyle rezalet.. Bunları Allah'a havale ediyorum. İnşallah benden çaldıkları paralar boğazlarına dokunur orda kalır inmez aşağı. 6-7 aydır hissedeyim, bi kağıt sürekli mi düşer.. Amaçları ne anlamadım.. Param pul oldu, her gün ödediğim kredi faizi ve temerrüt faizi de cabası. Tüm anaparayı kaybetmeye ramak kaldı.. Allah'ınızdan bulun.. Hakkımı helal etmiyorum..
3.23 guzel fiat dusdukce aliyorum..bu firsatlari sunmaz ilerde...elime nakittekki gecdikcede alcam önumuz de dugun mevsimi var..
Ortalama Yi dusurmeye devam BU FIATLAR yaza olmaz..Alima devam😄😄😄
Toplaaaaa....hoplaaaa😄😄😄😄
Toplaaaaa😄😄😄
Haftaya kadar daha duserse elimde kelepir BI Daire VAR.onu da satarsam ...160.000 lik alcam...yatirimlik...
Topla ...hopla..haydeee..😄😄😄
32ulkeye ihracat VE yurt disinda 203 magaza DOLAR yukselmesi Karin artmasi OLEYY👍😄😄😄
Twitter sahifemden anlık bazen hissenin derinlik ve alım satımlarını paylaşmaktayım.
Özel mesaj atarsanız adresimi verebilirim.
ANADOLU Yatırım,bugün 75600 lot satış koydu 3,20 ye .
Dün de BGC PARTNERS 102478 lot satmıştı.
Takasları virmanlarla değerlendirmek gerek bunları.
Gerçi #dgklb ile ararsanız twitterda görürsünüz. Saygılarımla.
Mal böyle kötü havada toplanir...ben bilmem...satan satar...😄😄😄
Piyasalar duzeldinde kaca alcaklar BU satanlar verdiklerini 😆😆😆
Koç unda borcu var..onabakarsaniz...borcsuz Sirket olmaz...gelecegi n mobilya devinden bahsetiyoruz...
Onun icin kol gibi dedim.. Hemen her şirketin var borcu... Ama doğtasin ki boyundan büyük... Tl ye cevirseler hallolur bi şekilde ancak bu şekilde resmen kari hortumluyor kur artisi... Kocholding de ise böyle bir durum yok.. 5 milyar kar etmis bu sene...
Tahvil ihraci dediler... Hani nerde??
O zaman almayalim hic kait borsadan cikalim..ne onerirsiniz..dolar Altin arsa ????
Topla....spege toplattirma..😄😄😄
sabri mi sabır mı bilmiyorum ama yaptığın dalga geçmek, alaya almak.. insanın sinirlerini zıplatmak için mi burdasın.. tamam anladık topla diyorsun da bizlerde ne nakit kaldı ne de sabır.. yeter ayrıca 50 kez yazmak zorunda değilsin. 3.30'lardan beridir topla diyorsun kağıt olmuş 3.12.. gözünü 3'e doğru çevirmiş inecek gibi de görünüyor..
Pd\dd si neden bu kadar yüksek? Henüz araştırma yapamadım, bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?
Yani şu an piyasa değerinin 8 katı üstünde mi işlem görüyor yani?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasa degerinin 20 Kati kaitlar VAR borsada.. Ama tavan cekiyo 😄😄😄
Ak yatırımın verdiği 5.5 hedefine nasıl gidecek bu hisse Allah aşkına biri söylesin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozaman siz bilgi verin NE olcak...bakim...
Euro çıktıkça çıkıyor, bize olan oluyor !!
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Detaylı dogtas analizim yakında burda....