ilk 10 kademe 35-000 lot alışı ilk kez gördüm tahta dolu bir şeylere hazırlık mı var acaba.Bir kez al satın dışında cesaret edemedim bu oynaklığı yüzünden.
Printable View
aynen genelde alış kademeleri fazla olunca ters hareket yapıyor tahtalar, bu da feyk etıp tekrar süzülebilir. yukarı atacak gibi de hareket etmiyor sanki. aşağıya gelirse diye bekliyoruz bakalım, gelirse aşağılara atarız heybeye :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
hisseler genel olarak bitik küçük yatırımcı havasında yani:Türkiye de küçük yatırımcı kalmamış baldırı çıplak yabancılar donumuza kadar almış her şeyi.
aşağılara gelirse diye bekliyoruz bakalım, nasıl olsa kaç zamandır yaptığını yapıp tekrar yukarı atacaktır. az miktarla günlük trade imkanı verecek mi bakalım tekrar :) son zamanların en güzel trade tahtası oldu :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
kaç kişi trade yapmıştır: ben yapamadım kopup gidecek dedim 12.50 gibi anlamsız bir basma yaptı spk efendi
bugün kopması lazım zira mal yok.... tabii piyasa bu heran her şey ola bilir olumlu ve olumsuz
aynı derim gibi bir diğer hisse denizli cam
az bir lotla yine trade imkanı verdi sağolsun. az lotla sırf aksiyon olsun :) burdan daha yukarısını göstermez dedik gönderdik. aşağılara tekrar getirirse diye bekleriz ve heybeye atarız belki :)
ASLA YATIRIM TAVSYESİ DEĞİLDİR...
ist 2011 bende başardım 12.45 verdim şimdi 40 kademe düşmesini beklicem hedefim o nasılsa garanti verecek.bundan böyle böyle madem parası cok biz garibanlarda sebeblenelim .ytd
Bu tahtada trade in dibine vuran biri olarak naçizane fikrim endeksteki sıkıntı düzelene kadar bu duruma ayak uyduracağı ama sonrasında trade etmek isteyenleri fena çarpacağı yönünde şahsım adına trade i bıraktım sert bir hareket gelecek görüşündeyim dikkatli olunmasında fayda var YTD...
yıllardır kafamın dikine gittim zarar ettim kendime güvenim geldi bundan böyle böyle olacak 12.15 ten 12.10 verdim allah bereket versin cıkarkende düşerkende verecegim ilk defa bugün para kazandım. darısı herkese nerden olursa ver kazan ytd.
borsabilgini bende tekrar aşağıda pusudayız bakalım. daha aşağıları bekliyoruz fakat az miktarlarla hareket ettiğimizden tetikte beklerken buradan yukarı atacak kanaati olursa buralardan eklerim az miktar. nasıl olsa yukarı çekip göndermeye izin veriyor tahta yapıcı :) miktar çok olsa güzel para bırakır fakat oda bunun farkında olduğundna emin olduğumuzdan (az lotlarla izin veriyor hacı :)) şimdilik gidiyoruz.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
bu aralar az lotlarla bist in en iyi trade tahtası oldu kendileri :) :) :yes:
piyasa gittikçe kötüleşiyor görüntü itibari ile, bu nedenle yukarı atıyor gibi feyk atıp güm aşağı çekebilir gibi geliyor, bu nedenle sabah aldığım diğer kağıtları kimini stoplu kimini az karla göndermiştim. derim de de az miktar aldıklarımın çoğunu gönderdim kalan bir iki yüz lotu da karla yada stoplu göndereceğim açılışta. full nakitle kenarda piyasanın durulmasını beklemek en iyisi gibi duruyor.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :) :cool:
Tahtaya baksan millet alım için sıraya girmiş sanarsın. 20bin lot var 10 kademede
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
genel kurul tarihini ögrenebilen varmı belki şirkete sorarsanız söyler arayın.ytd.
E spek Efendi elimiz sat tuşunda bekliyoruz hadi. Bir kere de biz yapak yukarıdan satıp aşağıdan alalım
12.45 ten verdiklerimi yerine koydum sıra 12.15. 12.10 a geldi benide alıştırdın ya teş ekkürler bundan böyle böyle olacak düşerkende kazanacagız cıkarkende nasılsa adam alıyor aşagıdan veriyor elalemin eneyisimiyiz cıksın hemen elinde ytd.
Ses seda yok
caktırmadan azar azar veriyon ama 12.10 dan 12.15 ten verdiklerimi yerine koymam icin beni ikna etmen lazım spek uyanık 11den belki alırım ytd.
benden bu kadar kalanlara allahım sabır versin ömrümü yedin derimod 7 bin liradan bir kurş fazla vermem sana yediye gelirsen belki bulaşırım sana borsa tarih,inin en kumarbaz hissesisin elveda ytd .
bugün teşvikler açıklanacaktı, Zaim kesin teşvik kapar gibi geliyor (donuna kadar borçlu olmasına istinaden kırmızı don teşviği-1 senelik ihitiyacı kadar).
daha aşağılara süzülür mü diye bekliyoruz bakalım. sn borsa bilgini nin belirttiği yerlere yada yakın yerlere kadar bile sarkması muhtemel, kenardan izlemeye devam. bu arada acemşah üstat nerelerde acaba, oda acaba aşağılara salınmasını mı bekliyor, ondan sonra mı tekrar gelir bakalım. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
city az da olsa alımda görünüyor, doğru mu bakıyorum arkadaşlar?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 tl olmasına sadece 9 tl kaldı
selam arkadaşlar. kötü bir gün. bu tahtada tecrübeli olan büyüklerimizin var olduğu düşünülen sspek.. ortalaması ile ilgili tahmini varsa paylaşabilir mi acaba? şu an 10.xx i fiyatlarda olan hisse daha ne kadar aşağı gidebilir? y.t.d. ...
Devre kesici niye yedi ki şimdi bu
Serbest düşüş başladı. Tek hanelere döndük....
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Bana 9 liradan mal veren arkadaş bunu hangi akla hizmet yaptın anlamakta güçlük çekiyorum ? Maliyetin kaçtı ? Strese riske dayanamayan adamlar borsaya girerse olacağı bu...Bu ne panik arkadaş ya millet bir ruh hastası tweet attı diye ne var ne yok satıp kaçıyor.Kendi ülkesi ciddiye almıyor adamı biz mi alacağız adam sanki bilgisayarda savaş oyunu oynuyor.Bu rusya ve türkiyeye kesilmiş bir ceza ve algı operasyonudur açık ve net.Dünyada hiç bir para birimi TL ve ruble kadar değer yitirmedi en çok düşen borsada biziz.Rusyayla fazla yanyana gezmeyin diyip kulağımızı çekiyorlar....
Arkadaşlar panik yapmayın.Ayrıca 9.xx 'den biraz daha almama yardım eden arkadaşa teşekkür ederim.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesti.
Bu gün 11.00 den kapatırsa şaşırmam :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9lardan veren arkadaşlar hakkınızı helal edin. 10 üstünde verdiğim arkadaş benim hakkım helal olsun. Ne diyeyim. Baktım düşüyor destek olayım dedim . Spek mi düşürdü paniklettirmek için, yoksa gerçekten panik satışları mıydı bilemiyorum. Sonuçta olan oldu.
Yine devre kesici yedi.Hangi ruh hastası 9.20 ye satış yazdı yine bütün psikopatlar bu hissede toplanmış sanırım
açılır açılmaz işimi bitiricem bu hisseyle, yeter artık...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mal herif serbest satış verdi heralde kademeler boş olduğu için biri 9.20 den aldı malını.Ne mal adamlar var ya böyle adamlar para kaybedince zerre kadar üzülmüyorum...