Dalga geçer gibi biz hala alıyoruz diye haber gönderiyorlar. Bizde nakit kalmadı alamıyoruz artık...
Printable View
Dalga geçer gibi biz hala alıyoruz diye haber gönderiyorlar. Bizde nakit kalmadı alamıyoruz artık...
Genel kurul sonrası başlayan ve bilanço sonrası iyice derinleşen düşüş ortakların alımlarına rağmen durdurulamıyor. Neler oldu bitti genel kurulda ayrıntılı bilemiyoruz, satır aralarına da baktım herhangi bir şey bulamadım.
O günde forumda paylaşılan bir yatırımcının muhalefet şerhlerinden okuduğumuz feryadı figanından başka bir şey yok. Geldiğimiz noktada ne kadar haklı olduğunu da ispatlıyor.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...6a55cb3b152033
Bakın değerli kardeşim; Yunan mezalimini okuyup incelemiş veya kulaktan duymuş olmalısınız.Yunan'ın kahpe askerleri girdikleri köylerde hamile kadınların karınlarını süngüyle yarıp rahimdeki bebeği süngülerine geçirip havada sallıyorlardı.İşte bu şahıslar en az onlar kadar gaddarlar.Şirketin piyasa değeri şu an sadece 28 milyon dolar mertebesinde.Ama buna rağmen bu korkunç piyasada nasılsa doğru dürüst alıcı yok diye senedi buralara kadar düşürmeye cüret edebildiler.Bu caniler,senedi elinde tutup korkunç zararlar yazan insanların psikolojilerinin ne hale geldiğini zerrece umursamayıp bundan keyf alıyorlar.
Yarın piyasanın daha da kötüye gitmesi halinde daha da aşağıya salacaklarına şüphe var mı?bu durum ancak fabrikanın iflas etmesiyle açıklanabilir.Peki fabrika iflas mı ediyor? hayır.
Bugün bile eksi kapatabiliriz ? hiç bir zaman büyümeyen şirket çok ilginç
Bedelsiz başvurusunun bugün yapılacağını bilenler! sabahtan 1,45 den almaya başladılar haberle beraber%10 luk vurgunu yapıp kenara çekildiler.
Kimi kime şikayet edelim...:wu:
5 milyon işlem %10 vurgun Allah kimseyi böyle aç bırakmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsada dip arayışına girdi bizimkide gap map diyorlardı umarım gapı alırlar artık .... yerlerine lazım olur
Hergün düşermi bir kağıt yazık ya
Sıkıntısı bu muydu acaba?
Bagli*ortaklığımız Genmar Orman Ürünleri Ticaret Paz.A.Ş.*31/05/2019 tarihinde gerçekleşen genel kurul*toplantısında İştirakimiz Genart Mobilya Tasarım San.Tic.A.Ş., ile birleşilmesi*için gerekli görüşmelerin başlatılması hususunda Yönetim Kuruluna yetki*verilmiştir.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.
Ortaklarım, temettüleriniz yattı mı?
Aynen, bende vakıf, bana da yatmadı.
niye hareketlendi bu
güzel pazarladılar seni de be...nerden nereye...
böyle bi dümen yok... kağıt geri alınıyor hala ama düşüyor.
Bu perşembeyi ya da cumayi bekleyin. SPK bedelsizi onaylayinca bir kıpırdanma olacak gibi...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar son kap habrrini açabilen var mı? Almışlar mı satmışlar mı? Cepten açamadım
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Patronlar arasında hisse devri yapıldı. Sağ cepten sol cebe. Önemli bir şey yok yani. Asıl önemli olan CUMA gunune kadar BEDELSİZLE ilgili SPK onayının gelmesi. Nitekim bugünden itibaren hareket başladı gibi[emoji6]
Bedelsiz onay haberi geldi. Spk bedelsizi onayladi. Artık top sirkette. Herkese hayırlı uğurlu olsun.
Sabah ki acilis guzel ama hacimsizdi. 1.60 uzerinde kapatsa iyi olurdu. Potansiyeli var ama sinir bozucu bir hisse
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın inşallah 1,70 TL yi kirariz. Sonraki hedef 1,90 TL. Daha sonrasında herkes kendi bacağından asılır karışmam.
Sanirsam bugun bedelsiz sermaye artirimi sonrasi 1.38 den islem gormeye baslayacak.
Bugün bedelsiz günü. Bölünüyor hisse. Açılış fiyatı henüz KAP’a düşmedi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.38. Benim trader geceyarisi guncelledi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bundan hiçbişey olmaz yazık.
1.30 dan hisseye girdim. Ne dersiniz?
böyle bi aymazlık olamaz bunlara güvenip yatırım yapacaksın bide... ayrıca dünya kadar geri alım yaptılar ama düşüşe engel olamadılar (yersen)
alım hikaye cacık olmayacak
bu seviyelerin patron kaynaklı olduğunu düşünüyorum, alım yapıyor gösterip daha da, daha da aşağı. bedelsizini tamamlamış hissenin haline bak. bedelsiz onaylanmadan daha yüksekti fiyat. bunlar sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor. şimdiki aklım olsa bulaşmazdım. yazık.
An itibariyle hacim toplam 180 bin lot. Alsan alamazsın, satıp kurtulayım desen satamazsın. Gelmelerini beklemekten başka çare yok.
niye böyle adilikler yapıyolar anlamıyorum
Sa kolay gelsin arkadaşlar 1.90 maliyetim temettü ve bedelsizden sonra kaç olmuştur şimdiki fiyat ile tşkler
arkadaslar 6 aylık bilanço su nezaman geliyor gentas ın
10-14 Ağustos arası geliyor genellikle