Dip yapta rahatla damına fesleğen diktiğimin hissesi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dip yapta rahatla damına fesleğen diktiğimin hissesi
İnat ettim bıyıklı benim beklediğim rakam gelmeden vermeyeceğim bakalım senin bıyıklarmı benim inat mı :wu:
Tamda 5.91 şimdilerde 5.99 lari zorluyor olacaktı böyle borsanın
Eziklik böyle bir şey... Kozaa yla çıkmayan kâğıt Kozaa dan hızlı dibe gidiyor...
Grubun en rezil hissesi diye boşuna demedik...
Sadece binde bir yaptığı hareketlerde ise arkaya bakmadan kacmak gerek...
Senin hisse gibi damina koyayim
Kozaa 8 lerde show yaparken bu amk kağıdı 6 yı gecemiyordu şimdi ondan daha hızlı daha fazla düşüyor ky cokkkk fazla bunda
Sorma kardeşim bizde bu kağıttan bir b*k olacakmış gibi 5,91 lerden atladik.Hemde öyle az buz değil.gecen cuma bir daire sattım(İzmir Bornova'da)parayı dibine kadar bu damına koydugumun hissesine gömdüm.Hay kafama s***yaim
Abi hiç sorma bir arkadaş "al abi yılbaşında en az 10 lira olacak"diye gaza getirdi.İsin ilginç yanı ben aldıktan sonra bastılar.Neyse el mahkum bekleyeceğiz Zaman kaybı işte.
saatlikte 5,61 deki fibo 0 desteği çalıştı gibi.
fibo 23,6 seviyesi 5,78 YTD.
Bi pasta alabilirmiyiz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15.656 Milyon işlen hacminde alışların oranı satışların oranından % 10 daha fazla. Herhalde savaş muhabbeti spek için beleş bir fırsat oldu.
Çalkala bakalım spek efendi. İyi yağ çıkarıyorsun. Sabırsız ve korkanların mallarını topladın yine hadi iyisin. Aferin sana büyük resmi karşına koymuşsun güzel günlerin keyfini çıkarıyorsun. Maşaallah. Kıyak adamsın valla.:wave: YTD.
İşlem hacmi 17 milyonu buldu. Yine alışlar satışlardan % 10 fazla. Spek satanların malını zevkle topluyor.:) YTD
BİST 100 %1,80 düşmüş, bizimkiler % 5 . Bunun anlamlı bir yorumu varmı. Speğin sattığına inanmıyorum. Aksine mal topluyor. Niye satsın ki. Suriye ye operasyon yenimi yapılıyo r. Bu sayede garibanın malını kapmak bunların hayali. OCAK 17 için ağzına kadar maldalar.
uyanik bunlar uyanikk
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben sattimya bu sıkıntılı günde bile uçar gider
Günlük takaslarda kimin eli kimin cebinde anlaşılmıyor. Ali nin malını Hasan a aldırıp Hüseyin e sattırıyorlar. Ama 2 gün sonraki takaslara baktığında Spek e virmanlanmış. Citi Kozaa da 72 Milyon a ulaşmış. Zevk için almadıya. Ayrıca satışlar Haziran operasyonu ile alakası bile yok. O zaman 7 Haziran tepesinden sonra tututğuna tonla mal veriyorlardı. Şimdi ise Koza 8,21 leri gördü. Hadi tepe diyelim. Satışlerda ki hacim önceki satışlarla kıyas bile edilmez. Hadi hayırlısı. Yanılıyor da olabilirim. Benim görüşümdür.ytd.
Spek efendi 15-20 K lotla tüm kademelerde algoritma makinasına verdiği talimatla keyfine göre 5 - 10 dakikada bir bir bakmışsın 5,60 indiriyor bir bakmışsın 5,70 e çıkarıyor. Zevkine diyecek yok. Yap bakalım zik zak larını. YTD
Yazık...
uçacak kaçacakla yıktılar yine malı küçük yatırımcıya ..
Yok arkadaş bu hisse trend mirend dinlemiyor
sabah kalksak eslesmede baksak 6.30 acsa sonra a aa bir baksak tavan olsa nede guzel olur demi [emoji6]
uzman birakmionki gece gece ne guzel hayalle uyuyak [emoji3]
amin cumlemize.
Mehter takımı gibi başladı yine şerefli hisse.Bir adım öne iki adım geriye
Bunlar Bist'in düşüşüyle ilgililer.Çıkışıyla çok ilgili değiller.
günaydın.dün dolaşan haberlerin hepsini okudum.aklıma takılan birşey oldu.acaba bu haberler bilirkişi raporundan sızan haberlermi,bilirkişi raporunu mahkemeye sundumu acaba.bilgisi olan varmı?
5,62 ye tek emirle 100 bin satış neler olacak bakalim
Kozaa zararı çıkartıp,kara geçti. Bizim spek sadece trene bakıyor.
13 Aralık Perşembe 14:31 ERDOĞAN: BİN MADEN SAHASININ EKONOMİYE KAZANDIRILMASI İÇİN İHALEYE ÇIKIYORUZ
Buradakileri bıktırıp mal toplama derdindemidir nedir.
1000 tane ihalede kazansa, bizim speklerin aç gözlülükleri hiç bitmez. Hani zenginlik arttıkça,cimrilik artar ya o misal.
Yıllar önce demiştim. Kozaa BMV arabası gibidir. İpeke Hacı Murat. Kozal Kamyon.
Gün sonunda geri vites olmazsa tadından yenmez güzel olur :)
Yine aynı terane: Çıkışlarda Kozaa'ya uyma, düşüşlerde Kozaa'dan daha fazla düş, tepkilerde ise yine Kozaa'dan sönük kal...
Seni aldigim güne binlerce kez lanet olsun be bu kadar rezillik olmaz kozaa ya bir cakarsalar inşallah olmaz nerelere ineriz bilmem